Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
От Туитър: С Гугъл от бразилките
„Искам сама да изкажа възхищението си от Керем Бюрсин. Невероятен човек, много земен и добронамерен. Имах щастието и късмета да почиваме на едно и също място по едно и също време тази година. Не си позволих да го/ги снимам, защото това си е тяхно лично пространство, което си е само за тях, а и не сметнах, че е уместно. Трябва да си призная, че си поисках по един автограф и от двамата.
Но такъв кавалер рядко се среща. Човекът постоянно беше до любимата си, обгрижване 24 часа – дърпане на стол, отваряне на врата, намятане с неговото горнище да ни и е студено, само леко движение и имаше това, което поиска. А с каква нежност и любов я гледа. Пожелавам им цялото щастие на света и поне 5-6 деца.
Искрено и благородно завидях на Ханде, казвам го като жена, която е видяла много през този живот и беше там за да отпразнува 30 брак."

# 616
  • София
Миси, мога да кажа, че Ханде най-накрая е намерила своята половинка в живота.
Ето какво беше казала в едно интервю за себе си Ханде. Интервюто е направено през м.април 2018г. Но като чета какво е казала тогава, не намирам огромна промяна в нейните мисли и действия.
Както каза Керем в първото интервю за нея:  Тя е човек с нулево его.

Цитат
Какъв трябва да е мъжът до Вас?
Обичащите и умни мъже винаги са ме привличали. Мисля, че любовта е способна да премине през всичко. Мъжът до мен трябва да знае какво искам и да бъде до мен, докато вървя по пътя си. Отношенията ни да са ясни.

Какво Ви отблъсква най-много в един мъж?
Когато един мъж не цени жената до себе си и не знае какво значи уважение, ме отблъсква. Да навлиза в личното ми пространство и да няма граници, също не ми харесва. Уважението е задължително.

Какво Ви носи славата и какво Ви взима?
Аз съм човек, който винаги се държи и действа естествено и спокойно. Славата не ми повлия с кой знае какво, същата съм си.

Какви са тайните Ви за красота?
Красотата и грижата са много важни. Тайната ми е: чистота и естественост. Нямам по-специални и особени методи.

В социалните мрежи някои ви намират за секси, а други - все още за дете. Вие как мислите?

Като едно младо момиче да чувам и двете неща за себе си, много ме ласкае. Според ситуацията зависи дали ще съм секси или ще съм още дете. Трябва и да съумяваш да запазиш мярата, все пак. Когато чувам такива неща за себе си, съм много щастлива.

До каква степен намирате красотата си за предимство?

Работя с визията си. Но ако бях това, което съм, само заради красотата си, нямаше да съм щастлива. Предпочитам да получавам повече мнения за актьорската ми игра. А красотата е едно малко сладко предимство в цялата схема.

Каква сте - тиха вода или открита лудачка?

Човек не може постоянно и винаги да е в приповдигнато настроение. Всички действаме според емоциите си. Не мога да кажа, че съм открита лудачка. Има моменти, в които съм тиха вода, но винаги мисля положително, че след всяка нощ идва ден. Искрено вярвам в това. Винаги е било така.

Амбициозна ли сте? Винаги ли постигате това, което пожелаете?

Винаги съм била амбициозна. Все още няма нещо, което да ми се е опънало и което да не съм направила, ако съм го поискала. Разбира се, и късметът е на моя страна. Вярвам с цялото си сърце, че ще продължавам в същия дух.

# 617
  • София
Balloon Здравейте, дами! Balloon
Ако Керем и Ханде не ни изненадат с обща снимка, предлагам тези две шапки за следващата ни тема - нали я гласим тематична за ХанКер. Revolving Hearts

П. П. Лично аз споделям пристрастия към първата. Heart Eyes

# 618
Супер са, Бро! 💙
За мен на първата са малко отрязани, но пък втората е идеална.

# 619
  • София
Вярно са отрязани, Магия, обаче усмивките им говорят толкова много... влюбена съм в този кадър! Иначе нямам претенции аз, предлагам варианти. Поиграх си да ги обработя - доставя ми удоволствие, както съм ви споделяла. Обработката този път е много специфична конкретно за портретната фотография. Изкрах един курс по темата в университета и реших да използвам наученото. Цветовите корекции са с ретро мотиви, като съм се фокусирала върху по-топли нюанси и съм подсилила контрастите така, че да изпъкнат чертите на лицата. Така фокусът е върху очи, усмивки, face expressions иначе казано. Simple Smile Каквото изберете вие! Радвам се, че ви допадат. Иии едно въпросче - има ли шанс за черно-бяла тема скоро? Grinning

# 620
Джанер и Гамзе си тръгват

я Мави е с очилата на Керем

Алиджан и Башак са на почивка в хотела в Анталия където снимаха

Неслихан и тя е на почивка със сина си и те май в Анталия

Sarp в instagram история:
 “- Мразя ви трафика на Истанбул
 - Нашите чувства са взаимни Sarp ”

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 15:09 от sani1212

# 621
  • Пришълец
Наистина, много са красиви шапките, Бро.
За черно-бяла тема не знам кога. Може по-следващата например и пак така по възможност ще ми пращате материали на ЛС Sweat Smile Ползвам и неща, които намеря сама, но както вече съм ви казвала улеснявате ме максимално като ми доставяте.
За тази, която следва опитах да опиша историята на ХанКер в стихотворна форма, ще видим какво се е получило.Smirk И съм решила по изключение да махна частта с Керем. Не знам как ще се приеме от Диди. Няма да ми се сърди надявам се. Kissing Heart

Heart Heart

# 622
Марги, аз съм фен номер 1 на твоите теми и нямам търпение да видя какво си ни подготвила, въпреки че вече имам бегла представа. 💙

Аз си падам по grain ефекта пък. 🤍
Започвам да събирам черно-бели материали тогава. 🖤

# 623
Balloon Здравейте, дами! Balloon
Ако Керем и Ханде не ни изненадат с обща снимка, предлагам тези две шапки за следващата ни тема - нали я гласим тематична за ХанКер. Revolving Hearts

П. П. Лично аз споделям пристрастия към първата. Heart Eyes
И аз съм за първата ...просто е уникална истински Ханде и Керем
Иии разбира се “Всичко е възможно “+ “Изгубени в мечтите си”❤❤❤❤❤

# 624
+1 за първата снимка, невероятно нежна и истинска любов, направо са магични. За мен точно тази фотосесия за списанието ми доказа, че  са истински влюбени.

# 625
  • Пришълец
...
За мен точно тази фотосесия за списанието ми доказа, че  са истински влюбени.
Габи, аз пък и тогава не повярвах на очите си, даже се чудех ако не изпитват нищо как е възможно да създават подобно усещане за любов...
След новогодишното издание на Гласът на Турция пак същото...

И двете шапки са хубави, лично аз клонях към втората, но като гледам повечето предпочитате първата. Съгласна съм и тя да е. Искам да ви допада най-вече на вас, понеже аз я гледам само на 1стр., нататък съм без шапка.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 15:45 от Маргарита Н.

# 626
  • София
Магия,
аз също съм фен на grain ефекта, но тук в темата не се прие добре. Повечето момичета мислеха, че има проблем с качеството. Grinning Занапред ще пробвам така - като пускам предложения за шапки или споделям обработени от мен снимки, ще пускам вариант с и без grain ефект, ще гледаме и избираме заедно. Wink

Марги,
нямам търпение да видя какво си ни подготвила. Само не знам дали е добре да махаме инфото за Керем. По-скоро имам друга идея - дали да не добавим инфо и за Ханде. Нали е тема за ХанКер. Нека има биография и на двамата. Какво мислите?? Ако мога да помогна с нещо, пиши ми на ЛС. Мога да ти събера инфо за Ханде, например. Магия ще ни подготви хубави гифчета с добро качество. Какво мислите?

# 627
# 628
Бро, аз мисля (навярно и ти също), че истинския grain винаги е лесно различим от кофти качество. Grinning

За био на Ханде.. не знам дали Диди ще е съгласна. Темата се води на Керем. "Керем Бюрсин в..." и когато предложих да добавим Ханде в заглавието, Диди не се съгласи, защото това си е неговата тема, а екранните партньорки се менят, все пак.. Ако всички, в това число и Диди, са съгласни - от мен са гифчетата, разбира се.

# 629
  • Пришълец
Не разбрах предложението да включим биографията на Ханде и гифчета е за следващата тема или и за по-нататък.
Ако е за предстоящата - много претрупано ще стане и не мисля, че ще стои добре. Smirk С такава цел мисля да премахна инфото за Керем и сериала, но само за 87-ма тема се отнася това.

Ханде на заглавната страница за постоянно - не знам. Каквото Диди си прецени, аз съм само заместник.Sweat Smile Днес съм тук, утре може и да ме няма Stuck Out Tongue Winking Eye Но искрено се възхищавам на това, че успяха да я съхранят Диди и още няколко момичета тази тема години наред и дано винаги има живот в нея.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 16:14 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт