Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 024
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, усмивки  и положителни емоции Wink

# 601
Аз пак гледах това интервю - https://www.youtube.com/watch?v=mSxc9sgdwug&t=149s - където коментираха чашата D

Тогава чашата коментираха, сега коментират обясненията как по време на бременост жените качват много килограми и да бил подготвен и че добре, че било това интервю с тази Рейчъл .. и сега Керем бил подготвен Joy

# 602
Добро утро прекрасен ден☀️☀️🌺
Джанер е отговорил на Керем преди 13минути
"Ние идваме чакайте ни"

И те се прибират

Керем

# 603
Добро утро , сладурани  !☺❤🌷 Желая ви прекрасен ден, изпълнен с много слънчеви  усмивки и пролетно настроение !

Flowers Hibiscus За сутрешен добър тонус ви водя нашата чаровница и омайница. Каква красота!Ханде в момента е в супер форма. Естествено и Керем бей не може да остане безпристрастен и равнодушен при такава прелест. Все пак е мъж от плът и кръв, а предполагам и ценител на женската красота. ❤ Известна е истината , че мъжът обича с очите си , а жената с ушите си. Така че има много за обичане в Ханде и красивата и фигура, лице, очи, усмивка, както и красивото и благородно сърце ❤

Flowers Hibiscus И още от Малдивите и завръщането вчера на Ханде и Керем.

https://youtu.be/6pj7pggo-pM

https://youtu.be/fmXz_hTpSD0

https://youtu.be/GMBc3bUyMBo

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 10:41 от akvamarin007

# 604
  • Пришълец
Много завъртяно, но си харесах един туит, та ще го повторя: в очакване на слънцето с дъщерята на слънцето...

# 605
Добро слънчево утро, слънчеви момичета! 🌄🌅Направо да си кажа какво ми се върти в главата от нлко дни, та да ми се посмеете малко! 🙃 След Малдиви и признанието на ХанКер 💗 на мен пред очите ми е все играта, която играха двамата със еднакви въпроси и тяхната реакция. Въпросът за това, какво мислят за женитбата, и двамата бяха 🤮🤮. 🙂 Е, сега официално като смесихме плодовете и зеленчуците идва ред и да опровергаят негативното си отношение към сватбите. Тоест аз ги виждам женени вече тези две красоти! 🤩🤩🤭 Не, не се бъркам в живота им, ама отвътре ми идва да са заедно цял един живот! 👩‍❤️‍💋‍👩🤰🤱👪🙈

# 606
# 607
Марги, много оригинално, хареса ми Heart който е гледал сериалите на ХанКер, ще се сети 🤪 ох това ХанКер изобщо не ми харесва, обаче го пиша за по-бързо 😂 счупи ми се онзи ден много дълъг нокът на показалеца и сега не мога са пиша на телефона 😂 пиша, ама постоянно натискам грешни букви, явно нокътят е бил по-важен , отколкото мислех 😂

А аз вчера попаднах на страхотен цитат, по който може доста да се разсъждава, даже есе да се напише Stuck Out Tongue Winking Eye

Харесвам книгите , защото имат две големи функции: карат ме да се замисля или ме карат да спра да мисля. В зависимост от момента , през който преминавам, всяка една от двете може да ме спаси.

Смятам , че същото може да се каже и за сериали, филми, музика и всяка форма на изкуство като цяло. Heart

Предполагам много стара снимка, но за първи път я виждам, затова я споделям Heart Eyes

И Керем с розовата шапка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
  • Пришълец
Мики, вярно, не съм го гледала, но се сетих за сериала на Керем ”В очакване на слънцето” (с Ханде 1)Stuck Out Tongue Winking Eye За нашата Ханде не знаех, но по думите ти да разбирам, че втората част от туита е заглавието на нейния сериал.
ХанКер въпреки, че и на мен не ми харесва често го използвам. То като все заедно ги споменаваме и сме през мобилни устройства, така се получава, пестим време и усилия Joy

Ей тукА е истината Heart

Цитат
Харесвам книгите , защото имат две големи функции: карат ме да се замисля или ме карат да спра да мисля. В зависимост от момента , през който преминавам, всяка една от двете може да ме спаси.

Хареса ми и допълнението ти, че освен книги, музика или филми/сериали оказват същия ефект.

П.П. Ели, няма да ти се смея Stuck Out Tongue Winking Eye Според мен е рано за сериозни крачки, нека се опознаят и да са сигурни, но едни мисли ми минават, че може и да се вземат скоро младите. Stuck Out Tongue Winking Eye На Керем му се иска вече да бъде баща, а Ханде в онова интервю където беше с бялото костюмче каза нещо от сорта, че да си леля е прекрасно, но би искала да стане и майка. Времето ще покаже...

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 10:22 от Маргарита Н.

# 609
Да, сериала на Ханде е "Дъщерите на Гюнеш", като Гюнеш в случая е име на жена , но също така означава и "слънце". Nature Sunny

Ели, не е нужно да са женени, за да се обичат. И двамата са доказали от предишни връзки , че са достатъчно сериозни и моногамни Joy Както не вярвах, че са заедно, сега ще отричам и сватба, а пък нека се сбъдне, както се вижда не ги познавам нещата Joy

# 610
# 611
Изтрита сцена от сериала Joy

Медиясет са собствениците на канала Телесинко в Испания , по който се излъчва сериала. Очевидно не само гледат сериала, но и следят новините около Ханде и Керем и ги използват за реклама, лошо няма 🤪

# 612
Ааа, къде изчезнаха ЕдСер?
Х&К са много по интересен сериал! 😇😆
Вижте как ни държат в напрежение и ни разказват тяхната история малко, по малко! Този сериал съм си го кръстила "Любов на снимачната площадка" 😜. Ми те последните 10 месеца само там са били! 🤭
Сценаристите ще трябва много, ама наистина много да се потрудят за да може любовната история на Еда и Серкан, да бъде по-интересна от тази на Ханде и Керем! 😍😍😍😍

# 613
За 1месец 1милион последователи
                         23/03/2021                                                                          

26/04/2021

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 12:36 от sani1212

# 614
Паралел епизод 2 - епизод 28:
Епизод 2:

Сватбата следващата седмица ли ще бъде?

Не! Обещавам, че дори няма такава вероятност. Ще бъдем сгодени много дълго време.

Епизод 28:

Три дни? Какви ги говорите?

Не искаме да чакаме повече. Защо трябва да чакаме?

Общи условия

Активация на акаунт