Добро утро, прекрасни момичета! 

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, усмивки и положителни емоции

Добро утро, прекрасни момичета! 

За сутрешен добър тонус ви водя нашата чаровница и омайница. Каква красота!Ханде в момента е в супер форма. Естествено и Керем бей не може да остане безпристрастен и равнодушен при такава прелест. Все пак е мъж от плът и кръв, а предполагам и ценител на женската красота. ❤ Известна е истината , че мъжът обича с очите си , а жената с ушите си. Така че има много за обичане в Ханде и красивата и фигура, лице, очи, усмивка, както и красивото и благородно сърце ❤

И още от Малдивите и завръщането вчера на Ханде и Керем.

който е гледал сериалите на ХанКер, ще се сети 🤪 ох това ХанКер изобщо не ми харесва, обаче го пиша за по-бързо 😂 счупи ми се онзи ден много дълъг нокът на показалеца и сега не мога са пиша на телефона 😂 пиша, ама постоянно натискам грешни букви, явно нокътят е бил по-важен , отколкото мислех 😂

За нашата Ханде не знаех, но по думите ти да разбирам, че втората част от туита е заглавието на нейния сериал. 

Според мен е рано за сериозни крачки, нека се опознаят и да са сигурни, но едни мисли ми минават, че може и да се вземат скоро младите.
На Керем му се иска вече да бъде баща, а Ханде в онова интервю където беше с бялото костюмче каза нещо от сорта, че да си леля е прекрасно, но би искала да стане и майка. Времето ще покаже... 
Както не вярвах, че са заедно, сега ще отричам и сватба, а пък нека се сбъдне, както се вижда не ги познавам нещата

Препоръчани теми