Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Керем нали каза, че няма невъзможни неща! 🤗Е, аз чакам да пуснат обща снимка от Малдивите, иначе няма да мога да заспя! Ако утре съм не трудоспособна той ще е виновен! 😁😇

# 586
  • София
Искам да се върнем още в самото начало и да си припомним, какво е говорил Керем за колежката си Ханде.
Та той още тогава е бил очарован от нея. Какви суперлативи, какви прекрасни думи казва за нея.

Видеото е с руски субтитри и предполагам, че няма да имате проблем.

# 587
Здравейте, да изразя и аз възторг от държащите се за ръка ХанКер. Много е мило! Heartpulse
БлагаВест, благодаря за видеото, след малко ще си го пусна, но и без да го гледам, съм сигурна, че е пълно със суперлативи. Не съм следила за другите си партньорки как е говорил, сигурна съм, че също много ги е хвалил, но някак като каже Ханде и се появява един блясък в очите Two Hearts
Редактирам се, няма ли да ни пуснат една обща снимка от Малдивите, скоро ще стигнем 50-та стр и ни трябва за шапка? Не за друго Trollface

# 588
  • Пришълец
Шегата настрана, но направо ще излезе, че Керем се е влюбил от пръв поглед. Я, с какво вълнение споделя за Ханде, без дори да са имали достатъчно време да се опознаят. И колко пъти я определи като забележителен човек, поне 2-3 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
Дано са щастливи,че плюнки бол.Тях винаги ще ги и има де...

# 590
Flowers Hibiscus Въпреки че вече свърши да си припомним Малдивската приказка на Ханде и Керем.❤

Flowers Hibiscus Една стара песен на Bee Gees " How deep is your love" ( " Колко истинска е любовта ти ") с превод  / дано се отвори линка/.
Интересен е текста, най-вече припева :

" Колко истинска е любовта ти ?
Наистина искам да разбера....
Защото ние живеем в свят пълен
с глупци, които ни разделят...
Когато те всички трябва да ни
оставят! Ние си принадлежим
един на друг ..."

http://www.videoclip.bg/watch/274542_Prevod-Bee-Gees-How-Deep-Is-Your-Love

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 08:04 от akvamarin007

# 591
  • София
Тепърва ще ни пускат още снимки от тази романтична почивка.
Ето две нови на Ханде

# 592
Имам чувството, че на всяка снимка е все по-хубава тази Ханде!!! Как успя от "лице като палачинка" (много се смях, не съм сигурна кой го каза, май Лейди Лаура, но е в десятката Joy) да се получи сега тази красота! Heart Eyes

# 593
  • София
Имам чувството, че на всяка снимка е все по-хубава тази Ханде!!! Как успя от "лице като палачинка" (много се смях, не съм сигурна кой го каза, май Лейди Лаура, но е в десятката Joy) да се получи сега тази красота! Heart Eyes
Ханде наистина става все по-красива. Това "лице като месечинка" го беше написал един пишман журналист, когото Ханде осъди доста солено.
Тя по принцип си е с по-обло лице. Когато беше пълничка е нормално и в лицето да напълнее. Макар че красивите черти си личат всякога.  Сега, когато е свалила доста килограми вече и лицето се издължава.
Това обаче не пречи на специалистите в тази област да я определят като жената с най-правилните пропорции.
Дори както виждам от снимката това са го правили когато е с по-закръгленото лице.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 00:48 от БлагаВест

# 594
Сега потърсих поста, в който мислех, че съм го прочела това за палачинката, но пише друго; може и да ми се е привидяло, защото ми се ядат палачинки Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина, по снимки виждам, че е имала период, в който е доста пълна, права си, БлагаВест, че красивите черти си личат, но лично на мен в онзи период не ми харесва Ханде. Сега е просто супер, вече към 30-те, успешна, уверена, обичана, ценена и не на последно място влюбена Stuck Out Tongue Winking Eye и всичко това й се отразява чудесно и си личи в излъчването! Дано продължава все така! Hug

# 595
  • София
Код:
Сега потърсих поста, в който мислех, че съм го прочела това за палачинката, но пише друго; може и да ми се е привидяло, защото ми се ядат палачинки Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина, по снимки виждам, че е имала период, в който е доста пълна, права си, БлагаВест, че красивите черти си личат, но лично на мен в онзи период не ми харесва Ханде. Сега е просто супер, вече към 30-те, успешна, уверена, обичана, ценена и не на последно място влюбена Stuck Out Tongue Winking Eye и всичко това й се отразява чудесно и си личи в излъчването! Дано продължава все така! Hug
Надали има жена която да се харесва пълна. Самата Ханде в едно интервю беше споделила, че страшно страдала от това. Свалям шапка на тези жени, които имат силната воля да се поддържат. Ханде не само успя да се втали, тя влага страшно сили да се развива и в професионално отношение. Става все по-добра.
А тази връзка с Керем сякаш и дава допълнителен стимул. Знаем какво прави любовта. Човек се разкрасява с нея. Керем също е променен.
Мисля че двамата се срещат в зрелият си период от живота. В който и двамата вече са готови за сериозна връзка. Чела съм, че човек има много флиртове, харесвания, влюбвания, но любовта, тази истинската, силната, тя се среща само веднаж в живота на човек.  И обикновено идва някъде около 30-те години. Когато премине този младежки период, човек става по-зрял и вече е готов да създаде семейство. А Керем през м. юни ще навърши 34 години. Ханде вече е на 28 години. Точен момент и за двамата. Дано го уловят.

Вижте как едни килограми могат да променят човек.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 00:52 от БлагаВест

# 596
На въпрос доста време преди тяхната среща я питат за любим плод. Тя отговаря сливи. Smiley
https://twitter.com/handemiyyrarax/status/1386781948148912137

Керем си каза, че на първата им среща негов приятел е купил и ги е донесал в офиса. След това 1,5 кг сливи ги изяжда. Trollface Случайност! Не мисля! Smile
Та нашият си е направил проучване и е изгледал интервютата с нея. Искал е да я впечатли още от самото начало.
Миличкият той!
Лека нощ, а аз продължавам да си чакам обща малдивска снимка! Cupid

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 01:23 от midnight__sun

# 597
Аз пък да си кажа , че харесвах много Ханде преди и точно затова , защото нито лицето й , нито тялото й бяха съвършени (по нечии критерии)... но поне усмивката и очите й са същите Joy С това ме плени , а не с формата на лицето и големината на бузите си Joy има физически белези, които не се променят с годините , очите и усмивката са едни от тях.
Понеже предния сериал , който гледах с Ханде беше "Любовта на разбира от думи", бях меко казано в шок от визията й в първи епизод на SCK , направо ми идваше да й купя един хамбургер и да я накарам да го изяде пред мен , за да се убедя, че е здрава Joy толкова слаба, направо...сега като че ли е по-добре или аз просто свикнах с гледката ThinkingJoy

Ако на това му казвате дебел човек...

# 598
  • София
Ханде Ерчел, дами и господа! Nature Boom

Нашето момиче не се шегува. Вече има 21 млн последователи. Да са й честити. Заслужила си е това внимание. Няма да се уморя да го повтарям, но Ханде е толкова красива, талантлива, възпитана и добродушна. Прекрасно момиче. Пардон, прекрасна млада жена! Която Керем оцени и спечели. Че как иначе. Създадени един за друг са. Heart

# 599
Добро утро, мили момичета! 🧡
С пожелание за един ден изпълнен с много усмивки, добро настроение и слънце! 💛

Ние не знаехме какво точно ни чакаше, просто се носим  по течението, животът е наистина красив!

Общи условия

Активация на акаунт