Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Съмнявам се, че Ханде го е накарала. Обаче няма лошо в ревността, стига да е в умеееерена малка доза. Мисля, че ще е нормално, ако има такава и между тях. Млади, хубави и умни хора са, каквито не се срещат под път и над път.
Важно е те да се разбират, а ние ще се радваме като деца на близалка, когато видим нещо повече от приятелско отношение пред някой репортер 😏

# 572
Е, честно не мога да се начудя на хорската простотия - да виждаш че някой е щастлив и да се опитваш да повлияеш по най-просташкия начин / не че на нашичките им пука, вероятно са свикнали/ ама много, много се ядосах, направо запалих метлата. Вместо да се порадваш на едни успели, красиви и видно супер щастливи млади хора, честно направо ми идват едни.... ама все нецензурни, даже 18+ няма да помогне...
Извинете, че избухнах така ама много ме подразни тази простащина.

# 573
Kaк така "аз срещу теб" се превърна в "ние срещу света"?

Наистина не мога да спра с тези колажи...

# 574
  • София
Чета ви момичета и ми е смешно. Каква Серенай сънуват феновете. Ако Керем все още обича толкова силно Серенай, дали нямаше да се опита да си я върне. Тя в момента е свободна. Само едно телефонно обаждане и съм убедена, че тя няма да се колебае нито минута. Сто процента съжалява и много добре си дава сметка какво е пропуснала.  Няма Керем да ходи на почивка чак в Малдивите с Ханде, ако е влюбен в Серенай. Както го виждаме той не е от много притеснителните мъже. Гони си целта като тигър в засада.

Аз обаче се чудя на това момиче Серенай. Що за глупост е извършила. Да оставиш такъв мъж като Керем. Имам предвид не само външност. Той е и прекрасен човек, джентълмен, романтик. А тя се впуснала в авантюра с един отявлен женкар, при това доста по-възрастен от нея. За външността му не искам да говоря. Пък и на другите му любовници също се чудя. Какво му налитат. Аз ако съм, един на острова да е, няма въобще да го отразя.

Сега да не се бъркат в отношенията на тези много влюбени същества. То не беше Мурад 1, Мурат 2, сега пък забъркват Серенай. Ей, голям мерак да направят лошотия и да ги разделят. Ама няма да им се отвори парашута. Нещата при нашите вървят стремглаво към брак.  И ако са разумни да не го отлагат дълго. Да хванат момента навреме.

# 575
  • Кърджали
Те Керем и Ханде не са идиоти, та да се "скарват" зсрсди пишман акции в Туитър. А пък този който.ги прави тия неша с тагванията е баш будала. Това между Серенай и Керем е минало бешело, влезнали в историята. Вски си е хванал своя път.

# 576
  • Пришълец

По начина, по който се целуваха в тази сцена вече бях сигурна, че са заедно! 🥰

Ааа, разбрах какво имаш предвид. Имат и още една такава целувка, по време на амнезията.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Габи, след като сподели поне ще ти олекне. Изпитано е Hands V
Аз не им се дразня, подминавам такива неща, но като цяло доста глупаво от страна на феновете. Знаят, че нищо няма да постигнат и пак се напъват напразно.
Серенай не я харесвам и умишлено пропускам новините за нея, но ако съм разбрала правилно тя не остава задълго сама. Много време се задържаха с Керем и изглеждаха влюбени, но не им е било писано да продължат заедно. Затворена страница. Защо феновете се занимават изобщо, нямат ли в какво друго да влагат енергия Rolling Eyes

# 577
И аз да си постна любимият ми романтик робот Болат! Тоя поглед те разтапя!

# 578
Керем го е харесал. Animal Hatching Chick
Усеща се, колко иска да е баща. Дано му се случи скоро.

https://twitter.com/KeremBursin/likes

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 21:58 от midnight__sun

# 579
  • София
Керем го е харесал. Animal Hatching Chick
Усеща се колко иска да е баща. Дано му се случи скоро.

https://twitter.com/KeremBursin/likes

Керем го виждам като един много грижовен баща. Той ще бъде Джанер -2. Двамата ще си гледат децата, а сестрите ще се разкрасяват.   

А милионите фенове на ХанКер вече си ги представят така

# 580
Магийке , готино аватарче!
Забравих да кажа, че учудващо дори за мен самата, но Керем ми харесва с това опашле! По-добре отколкото да му се вее този перчем😆

# 581
Благодаря, Лаура! 💙
Друг колаж:

Ако Вселената живее в теб, не искам да бъда твоето слънце или твоята луна.. Позволи ми да бъда звездите, които ще се погрижат за всяко кътче на твоята душа.

# 582
  • София
Много е жалко, когато хората не могат да се радват на чуждото щастие. Обикновено тези хора са нещастни и не им се случва нищо хубаво. Но приемам, че са си го заслужили. Ханде и Керем са прекрасни! Млади, красиви, талантливи. Личи им, че са добри, възпитани и интелигентни хора. Прекрасни са поотделно, а заедно са още по-прекрасни. Ще будят завист в разни дребни душици, но се надявам лошотията на хората да не ги засегне. Всякакви приказки за ПР връзка между двамата, за Керем, който още не е прежалил Серенай и тем подобни, са ми толкова смешни. Но ще се пише. Досега тема номер 1 беше заедно ли са. Сега се започва новата песен. Ще редуват - бременност, изневяра, раздяла. Ще се чудят какво да пишат. Ханде и Керем са свикнали. Не са от вчера в този бизнес. Желая им много щастие! Заедно. Другото ще си го постигнат. Heart

# 583
  • Плевен / София
Здравейте момичета
В седмицата на Серкан Болат ще ви оставя вие да коментирате....аз ще онагледявам...
Stuck Out Tongue Winking Eye

Грижовният Серкан....

# 584
Този чичко...

.. е този чичко, но вече подстриган 😏

"Когато сърцата на честотата се съберат... ". За каква честота си мисли Гугъл - не знам, но чичото е от нашия отбор 😆

Общи условия

Активация на акаунт