Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
midnight__sun, Sparkling Heart

Също си мислех непрекъснато за вас и от няколко дена имам време дори да чета темите и днес даже да коментирам! Натрупа ми се работа за целия китайски народ, но вече съм празнично настроена.

Като гледах снимките и сторитата от Малдивите си представих каква еуфория цари в темата! Днес с общите снимки ни размазаха тотално!

Бърборанке, Sparkling Heart страхотни предложения - да се чуди човек кое да избере! От всички струи много любов, топлина, щастие, романтика и смях!

Дари, Sparkling Heart като видях Малдивите и на мен първата ми асоциация беше с Демет и Джан. С теб коментирахме, че в тяхната възка физиката преобладаваше. При Ханде и Керем връзката е на много по-различно ниво! Прогнозирам съвсем скоро сватба и дечица!

Алекс, Sparkling Heart присъединявам се към пожеланията ти!

# 721
  • София
Дари,
страхотни мнения! Подкрепям те с две ръце!!! Hands Clap

Мира,
страхотно предложение - аз също мисля, че е хубаво да има отделна тема за ХанКер. Едно е тема за Керем и професионалния му път. Друго е тема за тях двамата като двойка. Revolving Hearts

Лично аз харесвам най-много тези три варианта за шапка (да си кажа пристрастията):

Според мен Марги да избере. Тя знае каква тема ни е подготвила, в какви цветове и така. Най-добре може да прецени каква шапка ще й подхожда. Simple Smile

# 722
Снимките на втори сезон започват на 20ти май.
А в коя тема ще се коментира сериала - за ХанКер или за професионалния път на Керем? 😀

# 723
Според Бирсен, снимките за 2-ри сезон започват на 20 май Wink

# 724
Шапка 2 от последните или третата с кануто. Много избор има и е трудно да се избере.

Не мога да огрея навсякъде и да прочета всичко, което се пише. Тук, туитър, инстаграма. Вълнението и щастието ми са огромни. Юли месец 2020 да нитисна клипа с 1 епизод в Youtube, като 3 дни го игнорирах, но ми се показваше постоянно пред очите, си беше едно от най-добрите решения в живота ми. Satisfied Cupid

# 725
  • Пришълец
Момичета, ако може малко да забавите темпото, че трябва да свърша нещо. Няколко минути ще ми отнеме надявам се.

Бро, хубави са шапките, та чак не мога да си избера. Sweat Smile

# 726
  • София
Магия,
засега да си останем в тази тема, предлагам аз, като не променяме нищо, за да не ни бие Диди. Grinning Нека първо оженим нашите, пък после ще мислим / правим отделна ХанКер тема. Hug

# 727
# 728
Момичета, по повод нова тема за Керем и Ханде моето мнение е, че трябва да поизчакаме. Вторият сезон на сериала е добре да си е тук, в тази тема.

# 729
Любов Heart, любов Heart

# 730
Момичета, по повод нова тема за Керем и Ханде моето мнение е, че трябва да поизчакаме. Вторият сезон на сериала е добре да си е тук, в тази тема.
подкрепям!

# 731
  • София
И аз. Wink

Скрит текст:
подкрепям!

# 732
Привет!
Моето мнение е темата да си остане така прекрасна, а вътрешно може да я "парцелираме" - седмица на Еда, седмица на Керем, седмица на ЕдКер...и ако е възможно(нямам идея как се прави тема), да сменяме шапката...
Подкрепям Бърборанка с розови очила.

Още нещо - четох някъде из нета, че в Турция спират снимките на всички сериали и забавни програми от 29 април до 17 май 2021 г.

# 733
  • Кърджали
Дс, имат пълем локдаун, но работешитв в телевизионния сектое и сериалите не ги засяга. Те са освободени от задължителното стоене вкъщи
Но предполагам, мкого сериали ще направят ранен финал поради тази припина.
Но нашите шом ги гшасят да снимат след 20ти, и без това не ги хваща

# 734
  • София
Най-накрая и Гюнфер даде официално своето съгласие

Общи условия

Активация на акаунт