Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Малко тъмничко бешез почти нищо не се виждаше. Ама прическата я видях.. 🤯🤯

# 316
Хич не беше тъмно Joy то лицето не му се виждаше какво остава за стаята Joy брадата му беше големичка, това видях аз Joy

# 317
149хил. видях аз.
Много тъмно, само бръчки виждах, но нормално. Там е полунощ...
Нищо не разбрах иначе, но много кратко май беше. Сигурно дългокраката сърна го чака на някоя люлка, за да се люлят или броди из палмите 😏

# 318
То романтика, романтика, но нашият за осветление не е ли чувал .... заболяха ме очите да се взирам  ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 319
  • Пришълец
Малко тъмничко бешез почти нищо не се виждаше. Ама прическата я видях.. 🤯🤯
И? Подстриган ли е? Stuck Out Tongue Winking Eye
Сериозно питам, че не гледам, пък и е толкова тъмно Smirk

# 320
  • Кърджали
То всички се включват за кратко. Все пак не са за интервю, а просто за призив за дарение.
Ураз се пошегува с него че е хванал бая бронозв тен, на което Керем отвърна, че нямал тен, просто е на тъмно място...
Марги, ако не се слупи нещо, та да го навият да се постриже (силно се надявам), лятоска ще гледаме Серкан Болат с опашка

# 321
  • Пришълец
То всички се включват за кратко. Все пак не са за интервю, а просто за призив за дарение.
Ураз се пошегува с него че е хванал бая бронозв тен, на което Керем отвърна, че нямал тен, просто е на тъмно място...
Марги, ако не се слупи нещо, та да го навият да се постриже (силно се надявам), лятоска ще гледаме Серкан Болат с опашка
Ужас Joy

# 322
А не, Серкан с опашка не! 🤯😀😀
Подстриган е, има "кокче" 🤯🤯🤯
То добре романтика, ама в тия малдивски колибки за осветление не са ли чували?

# 323
  • София
За какво им е на Керем и Ханде светло. Те са свалили всички крушки и го карат на лунна светлина. 
Добре си виждах аз, не ми пречеше полумрака. Свежарче изглежда. Нещо се оглеждаше наоколо. Дали не търси Ханде нерде. Докато той си говори, Ханде се разхожда край морето.

# 324
Според мен нарочно е на тъмно щото иначе почва едно търсене на косми, оглеждане в огледала, крушки, очи и подобни да се види аджеба кой е там😆

# 325
Смешни туитове във връзка с включването на Дъ Бъ. 😂

Керем, опитващ се да оправи wi-fi, за да успее да се включи в лайфа. 😂😂😂
-----

Единственото нещо, което успях да видя са слушалките airpods. 😂😂

# 326
А, търсил е Ханде... Тя е правила цигански колела пред него, той за това така движеше главата 😆
На мен ми беше тъмно, отделно, че като е през телефона и коментарите закриваха неговата част.
Алекс, за мен е кратко, защото го сравнявам с предната им изява, когато ги държаха доста и то с цел.
И аз само слушалките виждах, след челото му де 😏

# 327
Е, аз казах ли ви, че в тези колибки няма ток и трябва да ходим да им светим! 🤭🤪😁😂

# 328
  • Кърджали
Аз си скрих коментарите, да не ми се пречкат. Тъй де... Зашо да ми развалят гледката.

# 329
  • София
Много романтични го дават в тези малдивски къщички. Вътре няма осветление, няма силен интернет, но за сметка на това вижте какво осветление има навън.  Ако човек реши да почете книга, по-добре да излезе навън под тези лампи, защото вътре няма да види нищо.

Общи условия

Активация на акаунт