Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Пришълец
Много хлабаво го раздавам с епизодите, само на откъси и фрагмани в последно време, но тази вечер седнах да изгледам 37. И не казахте вчера докато издирвах мелодията, че в 37-ми я пускат три пъти. Значи не е само в 30-ти както си мислех. Stuck Out Tongue Winking Eye

Има хубави моменти между другото, особено онзи с четенето на ”Малкият принц” Heart Eyes

# 346
  • София
След това The B. на Ханде,  всички жени по света реват неутешимо... 

# 347
  • Кърджали
Shazam всеки път ми показва различни неша уж за тази мелодия и нитп едно от тях не е тя.
Намерих и онази плейлиста, в която има дори музиката от фрагманите, но докато ги слушам се омотвам и забравям какзвупи тази мелодия. Засилвам се да я пусна тук и се итказвам щото се оказва пе греша. Баси и мистериозната мелодия.

# 348
  • Пришълец
Не ми е важно, но като не я откривам се амбицирам още повече да я намеря Joy Алекс, виждам, че и ти си продължила да търсиш Joy

Хареса ми реакцията на Серкан, не се предовери сляпо на Селин и не изключи вероятността бебето да не е негово.

Преминах и на 38-ми.

# 349
  • Кърджали
Много мразя да търся нещо и да не го намирам. Оше повече почвам да го търся тогава (а аз по принцип все търся нещо - я ключове, я документи, я акъла си)...

# 350
Добро утро, момичета! 🤍
Поредната събота без нашия сериал и без нов епизод....
Пожелавам ви поне денят ви да е слънчев и усмихнат! 🤍

Животът... Животът не е проблем, който може да бъде разрешен, а е реалност, която трябва да бъде изпитана.

---------
Ето го Дъ Бъ от снощи. Някой си е поиграл да оправи тъмнината от снимката

# 351
Добро утро в събота! 🌅
Въобще не смятах и да пиша - нашите пиленца са си самодостатъчни и трябва да уважаваме това! Радвам им се и им желая да са така дълго, дълго, дълго! Най-прекрасните моменти - влюбени, намерили сродната си душа! Керем всякак ми е хубав, а снощи на включването си беше чок харизматик! Злато човек е той! Впечатляват ме тези инициативи на известните личности в Турция - тези, които се включват им личи, че го правят от сърце! Сините пеперуди са много красив символ, който е избран, за да преобрази живота на нуждаещи се деца! Моята любима Туба и тя се включи! Другата ми слабост Енгин още 2019 е участник в инициативата и негови фенове продължават да даряват от негово име като подарък за рождения му ден, много стойностно и истинско!
Алекс беше питала за Реян/Ебру Шахин и Миран/Акън Акинозу, но те и двамата си имат гаджета, така че Неслихан да не ходи там. 🙃
Весела събота на всички ви! 🌷
Идвам за Едит: оставям така горния текст, но се редактирам, че Туба снощи е участвала в инициатива като лице на Уницеф. Объркала съм, мислейки, че тя се включва при Ураз.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 16:48 от Ели-mama

# 352
От Малдивите живо включване...

# 353
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 354
Паралел Еда и Серкан
Епизод 16 - Епизод 27. 💙

Любов моя? Кажи го пак.. От кога чакам да чуя това от теб.. любов моя.

# 355
# 356
  • Пришълец
Blue Heart Blue Heart

Уникална снимка Sweat Smile

# 357
# 358
Горките. Където и да отидат никой не зачита личното им пространство. То не бяга снимки, видеа. Да, публични личности са, но това не дава право на хората така нахално да им се навират.
Аз не мисля, че ще качат обща снимка.
Не мисля и, че беше инфлуенсърски начина, по който показаха на хората "да,заедно сме". Казаха, това, което хората се питат отдавна и то по ненатрапчив и елегантен начин.

# 359
Привет, момичета Simple Smile
Аз не бих определила пространството, заснето на клипа като лично, за мен това е социално пространство (пространствата въобще се делят на: интимно, лично, социално и публично). Няма как да се сърдиш на някой заснел някого в този парк. А и Ханде и Керем не крият, че са заедно в този курорт. Да не говорим, че Гамзе и Джанер сами правят личното си пространство видимо и достъпно за потребителите на социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт