Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 328
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Кърджали
Красивa гледка на красиво място с красива жена.
Ех, the Bursin...

# 451
Дъ Бъ направо ни разтупя сърцата. 💛😀 Може и да не им е първото влюбване, но им пожелавам да им е последното!

# 452
И аз на свой ред да честитя Цветница на имениците днес: Маргарита, Магия, Гости и всички празнуващи днес!
Бъдете живи и здрави, много щастливи и все така творчески!

# 453
Честит празник ,цветни и пъстри момичета ! 🤗

Бъдете здрави и щастливи ! 🍀Пожелайте си нещо ! 🐞

А какъв подарък ви направи Керем  🥳 Като влюбени ученици са ,ама с повече финес  ! 🥰

# 454
Честит имен ден и честит празник пъстроцветни момичета.!
На всички Ви желая да сте здрави, все така позитивни и шарени, да имате късмета да срещнете вашия Керем в живота, а на тези които го имат до себе си и да го запазят завинаги. В тон с темата Еда, както и с намигване към Налбантова ви черпя с една уникална Ханде.

# 455
Момичета, последните две седмици само ви чета с едно око, но не ви изпускам Heart

Светъл празник! Да са здрави и щастливи всички именнички с имена на цветя, тревички, храстчета и дръвчета Flowers Hibiscus Flowers Blossom Flowers Cherry Blossom Flowers Fallen Leaf Flowers Four Leaf Clover Flowers Herb Flowers Maple Leaf Flowers Palm Tree Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Tulip Flowers Bouquet

Нашите не са пропуснали да ви зарадват също Heart Eyes

Честно казано не очаквах да са толкова открити, но ме радват Heartpulse
От радост започнах да викам на бебето си аманъмчо Joy

Аз не се наемам да гадая кога е започнал романса, но и не е важно. Всички ваши предположения ми харесват Grinning
Дано са вечно влюбени и щастливи!

И един въпрос към Бърборанка
Скрит текст:
Успя ли да се справиш с онзи маркер по сакото и какво помогна?

# 456
  • София
Хайде от мен едно топло, топло видео с нашите чучулиги. Ще видите как се радват един на друг в басейна.

А братята сърби вече се шегуват, като са качили тази прекрасна снимка и са написали:
"Това се появи за HanKer, защото Керем каза, че няма много светлина".

# 457
Ау ау ау Керем 🥰🥰🥰🥰
Честит празник на всички цветенца! Бъдите живи и здрави и ни радвайте все така с присъствието и красотата си! 🌺🌹🌷🌸🌼🍀

Благородно сърце
Харесвам хората , които умеят да чакат, които въпреки разстоянието и проблемите продължават да се борят. Харесвам тези , които се грижат , които мечтаят и са винаги себе си. Харесвам хората с благородно сърце и смел дух.  Тези , които те прегръщат, когато има трудност и тези , които въпреки своите рани отново и отново се осмеляват да обичат.

Снимката е фотошоп, но много добър 🤩

# 458
And You... The B.
Ех, малки, сладки тийнеждъри 😍

# 459
Невероятни са... Отговорът на Ханде към The B. И ново от Ханде. Heart

# 460
Здравейте луди и щастливи заради Хан Кер , дружки Hug
Честита Цветница Flowers Hibiscus
ЧИД на красивите ни и талантливи цветя в темата

Знаете ,че очаквах публично да потвърдят ,че са заедно , но наистина много се радвам ,че така елегантно го направиха Heart
Аз си мисля ,че са заедно от тогава , от когато Мурат Д. се отписа от Ханде и приятели . Който знае да припомни кога беше , май късно есента . И съм съгласна с вас ,че Керем спечели сърцето на Ханде . Тя беше по дистанцирана и внимателна , но не издържа на Прекрасното ни момче Smile

# 461
Скоро вече очаквам и обща снимка .... Gift Heart

И тематично Wink

# 462
Както постепенно ни информират , скоро ще има първо обща снимка на компанията , после само  на двамата Grinning

# 463
Опитах се максимално да махна контраста от сторито на Керем и разбрах, че Ханде всъщност не гледа към морето, а към Керем:
Преди:

След моите нескопосани опити:

# 464
Честит празник на именниците в темата! Flowers Bouquet
И аз мисля, че Керем си я завладя Ханде с щурм. Не е чакал съдбата много много. Blush
Върнах се към 35-та тема и там открих, че още в края на юли Ирина ни е информирала за закачки на сета. А Ханде
разцъфтяваше направо пред очите ни и като жена, и като актриса. Дано опазят тази любов, дано! Heart

Общи условия

Активация на акаунт