Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Кърджали
Обаче ми харесва как го праевт, на час по лъжичка, финно, елегантно.
При един от изтеклитв клипчета, май оъряото се чуваше как Керем обяснява за нещо че не заслужава да бъде обявено и свързано само с едно съобщение... Дали па не е имал това предвид 🙃😜
Но наистина им се радвам
Ще им стискам палци да опазят любовта си от медийният натиск и дълги години се радват един на друг

# 466
  • Пришълец
Womyn, Аманъм... ох, бе. Закодирано, но се подразбира Heart
Патерина,да знаеш как ме разсмя с начина, по който се обръщаш към бебето Joy

И аз на свой ред да честитя Цветница на имениците днес: Маргарита, Магия, Гости и всички празнуващи днес!
Бъдете живи и здрави, много щастливи и все така творчески!

Златна, много мило Kissing Heart Но аз съм маргаритка само по душа Sweat Smile

# 467
Мисля, че вече окончателно на всички ХанКер са ни по-интересни от ЕдСер Joy говоря за мен и Алекс например , които не държахме Ханде и Керем да са заедно и бяхме уж безразлични към личния им живот Thinking край , край , отричам се от думите си , как мога да съм безразлична към това Heart Eyes

# 468
  • Кърджали
Мики, наистина ми беше все едно дали са заедно или не (макар че не бях сляпа за енергията между тях). Но сега се радвам все едно братчето ми си е намерило любовта...

# 469
  • Пришълец
Абе и аз съм така. Уж личния им живот не ме вълнуваше, а сега как им се радвам Heart

# 470
  • София
На всички прекрасни, усмихнати, позитивни, пишещи и четящи момичета с красиви имена на цветя, весел и усмихнат празник!

# 471
Абе и аз съм така. Уж личния им живот не ме вълнуваше, а сега как им се радвам Heart

И аз бях от същия отбор, сега мълча и се наслаждавам 😊

# 472
  • Пришълец
Славена, Grinning ами нали щастието обича тишината, да не ги урочасаме.... тихомълком им се наслаждавам.

# 473
Здравейте, прекрасни момичета! Purple Heart
Тези дни не мога и да ви изчета докрай, толкова много неща правя. Но днес е празник и наминавам да пожелая на всички момичета в групата с имена на цветя: бъдете здрави, красиви и нежни, необикновени като цветовете на различните цветя! Hug
Провокираха ме и снимките, които знам, че са споделени макар аз да не съм стигнала до тях, но ще постна пак.

Толкова любов струи от всяка от тях. Heart Eyes Като чета какво е написал Керем и почти го чувам как казва на Ханде "Ти си най-красивата жена на света!" колкото и странно да звучи. Grinning
И мен не ме вълнуват клюките за тях, но пък споделеното от тях за тяхната връзка определено развълнува сърцето ми! Smile

# 474
  • София
Опитах се максимално да махна контраста от сторито на Керем и разбрах, че Ханде всъщност не гледа към морето, а към Керем:
Преди:

След моите нескопосани опити:

Много точно си преценила. Ето ти една по-изчистена снимка, макар и леко размазана. На нея се вижда ясно на къде гледа Ханде.

# 475
Честит празник, момичета! Честит Имен Ден на всички празнуващи цветя от групата! 💐
🦋 Такова ми е пеперудено и звездно, като ги гледам тези влюбени снимки!!! 🌊💫 Така да си останат тези две изгубени в мечтите си прекрасни душици! Много им се радвам! 💞🤘🧚

# 476
Здравейте, развълнувани момичета!

Честита Цветница!

На всички с вълшебно омайни имена желая здраве, усмивки, любов! 

"Един ден ще превземеш сърцето ми напълно и ще го направиш по-пламенно от дракон. Миглите ти ще напишат върху сърцето ми стихотворението, което никога не е излизало от перото на поет."
           Руми

# 477
  • София
Хайде да ни е честито! Първата обща снимка от Малдивите, макар и размазана. Очакваме следващите да са по-ясни.

Ето ги и от друг ъгъл...

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 20:59 от БлагаВест

# 478
# 479
  • София
Отговора на Керем за този прекрасен плакат.  Потвърдил е с два вдигнати пръста. Признава си, без бой. 

Общи условия

Активация на акаунт