Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на доставка за 3в1 продукт от уебсайта на VanAsten през Германия до България и кой превозвач се използва?
Какви са размерите на кашоните и как се таксуват при доставка?
Какви са мненията за количките Cosatto Woosh 2 и Cosatto Woosh XL?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на доставка за 3в1 продукт от уебсайта на VanAsten през Германия до България и кой превозвач се използва?
-
Какви са размерите на кашоните и как се таксуват при доставка?
-
Какви са мненията за количките Cosatto Woosh 2 и Cosatto Woosh XL?
Първите впечатления от Cosatto Woosh 2 са положителни. Той е описан като лек, удобен, маньовър и заема малко място в багажника, което го прави идеален за пътувания и ежедневна употреба като лятна количка. От прегледите има положително мнение за количката Cosatto Woosh XL. Той е описан като добре изглеждащ, лек, маневрен, удобен и красив.
-
Какви са мненията за количката Jane Kawai?
-
Какви са мненията за лятната количка Lorelli Myla и за марката Lorrell като цяло?
Не зависи от сезона. И е много удобен, особено за зимно бебе. Но ако има напълно легнало положение, може да се мине и без отделен кош.
Наистина много ми хареса всичко по количката, лека, много маневрена, а плата ми изглежда много качествен. Взехме я със зимен кош, летен кош + чувалче и два дъждобрана за всеки. Дръжката се регулира, багажника е сравнително високо и е до 5 кг. Също така летния кош се сваля до изцяло легнало положение. На мен много важно ми беше да мога да я събирам в нашия малък асансьор, който е 90 на 100, ще се получи, вихрих се с една рулетка в магазина.
Като добавя, че отстъпката беше доста голяма, съм супер доволна. Мерси на всички ви за споделените впечатления!
Приятелят ми е 197, така че ще я пропуснa