Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 175
  • 833
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте! Искам да ви попитам какво бихте избрали между Maxi-Cosi Adorra 2, Mamas and Papas Occaro и Mutsy Igo? Какво е вашето мнение за трите модела? Благодаря предварително за помощта!

# 736
От изброените аз може би  бих избрала Mamas and Papas. За Maxi Cosi нямам мнение, муцито знам, че има много фенове, но лично не го харесвам. Намирам го тромаво и лошо балансирано в сравнение с други колички. [/b]
Здравейте! Искам да ви попитам какво бихте избрали между Maxi-Cosi Adorra 2, Mamas and Papas Occaro и Mutsy Igo? Какво е вашето мнение за трите модела? Благодаря предварително за помощта!

# 737
Ocarro-то, защото се сгъва много готино и става супер компактно Simple Smile

# 738
Конкретно за Maxi-Cosi Adorra 2 нямам мнение, но вече втора тяхна количка купувам и съм супер, супер доволна.

# 739
  • Anywhere
И аз бих избрала Окарото. Карала съм 3 модела колички на Mamas & Papas и всички бяха с много добра изработка!!

# 740
Здравейте, дали може малко помощ
Гледам тези 3 сета, които виждам, че съдържат различни столчета за кола - Aton 5 , rock seat и cloud z

https://www.pramworld.co.uk/mamas-papas-ocarro-6-piece-cloud-z-bundle-cashmere/

https://www.pramworld.co.uk/mamas-papas-ocarro-8-piece-rock-bundle-cashmere/

https://www.pramworld.co.uk/mamas-papas-ocarro-6-piece-aton-5-bundle-cashmere

Разгледах количките в магазин и доста ми хареса модела, но за съжаление не се информирах достатъчно за столчетата.
Кой от тези варианти съдържа столче, което е съвместимо с шасито ? Виждам, че също така столчетата са на Cybex ?
Благодаря ви много предварително

# 741
Всички са съвместими с шасито на Окаро. Има адаптори, които стават за няколко марки столчета (със стандартно захващане са). Можете да проверите дали колата, в която ще ползвате столчето е в списъка на съответния модел и марка столче. (Не всички коли например имат izofix.)
Потърсете car fitting list за конкретния модел.

# 742
Благодаря ви много. Ще ги погледна. А кое столче е най- добро ?
Също бих помолила за мнение за количките, на които съм се спряла. За някои от марките прочетох в темата.
Mamas and Papas Ocarro
Maxi Cosi Adora 2
Cybex Priam
Stokke Xplory
До този момент не съм пробвала само Stokke
Нямам база за сравенние, тъй като това ще е първото ми дете и ще се радвам да чуя вашите мнения от опит

# 743
Благодаря ви много. Ще ги погледна. А кое столче е най- добро ?
Също бих помолила за мнение за количките, на които съм се спряла. За някои от марките прочетох в темата.
Mamas and Papas Ocarro
Maxi Cosi Adora 2
Cybex Priam
Stokke Xplory
До този момент не съм пробвала само Stokke
Нямам база за сравенние, тъй като това ще е първото ми дете и ще се радвам да чуя вашите мнения от опит
Cybex са много добри на тема безопасност.
Зависи какви са ви критериите, някои си избират по външния вид.

# 744
Държа все пак и да ми харесва, да.
А иначе комфорт но бебето, лесно сгъване, по възможност не много тежко шаси, стълби няма да изкачвам, да е маневрена и обща взето май е това

# 745
  • Anywhere
Бих взела Ocarro със столче Cloud Z. Столчето е с гръб който са регулира до напълно легнало положение. Или Приам със същото столче. Приам ми е една идея по-красив! Но от показаните столчета Cloud Z e Top!!

# 746
Вижте и Peg Perego Veloce. Като тегло и удобство на сгъване поне по видеа е доста добре.
Ние ще ходим с жената в шоурума им на ГМ Димитров за да им видим всички модели.

# 747
Благодаря ви.
Имам още едно питане към запознатите.
Как става поръчката от babymarkt ?

# 748
Здравейте, купихме си количка mutsy igo и сега когато бебчо се роди се оказа, че когато я бутам по неравен терен (павета например) предните колела тракат все едно са дървени. Има ли някой с подобен проблем и как го решихте?

# 749
Здравейте, някой запознат  ли е механизма за поставяне на количките jane epic и jane Muum Matri дали съвпада? Ние сме с epic, но ми предлагат само седнал кош на Muum Matri, но не е под ръка за да се пробва. Или някой да ме насочи към официален вносител на количката за да питам. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт