Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 221
  • 833
  •   1
Отговори
# 675
Понеже и аз съм харесала Easywalker Rudey, да кажа, че преди до около месец в bebino-bg беше намалена на около 1100лв., и смятам да изчакам да я намалят отново. А ако не, в olx има търговец, който я предлага за 1089лв. с касова бележка или фактура, с 2 години гаранция, нова. Мисля че и двата варианта са по-добри от покупка от чужбина + доставка + липса на гаранция.

Определено, ако живеехме в България и ние сигурно щяхме да изчакаме някоя промоция. Иначе ние отидохме да видим реално Balios S Lux на живо и в магазина я видяхме и ни хареса. Освен това е някакъв специален дизайн за тази верига магазини и дръжката и е с много хубава кожа (не е като на обикновеното Руди). А вчера говорих и с познат, който има Руди и каза, че ако трябва да избира, пак би избрал нея.

Та след доста мислене, решихме да я поръчаме нея, пък каквото такова.
На снимката не се вижда добре цвета, понеже телефонът не снима хубаво в изложбеното им хале.
В оригинал цветовете са по-тъмни, изглежда ето така:

На нас много ни хареса комбинацията от тъмно сиво с кафява кожа, но като всяко нещо си е въпрос на вкус.

# 676
Easywalker Rudey
цената му при нас, чужбина,  е 670-700 евро
Тегло 11,5кг
Размери разгъната (в,ш,д) 117 × 62 × 105
Размери сгъната (в,ш,д) 82 × 62 × 43
Марка - холандска
Максимален товар 22кг
Седалката се обръща в двете посоки, но не с един клик Simple Smile
Тази количка е много стабилна, специално място на центъра на тежестта, здрава композитна конструкция
Големи гумени колела, стават и за неравен път, според мен задното е с много голям диаметър.
Голям кош за пазар/продукти
Качествени и еко и рециклирани текстилни материали
Висока дръжка, предимство за високите родители, има  по-ниско положение, но като цяло за ниски майки ще е висока. На дръжката има разни бутони, не е гладка.
Трудно е малко разглобяването и сгъването, в сравнение с други колички, където става с едно движение
В легнало положение сенникът изглежда по-къс, част от него е мрежеста.
В сенника има прозорчета. Фенерче на борда. Джобове.

# 677
Момичета, ние вчера с мъжа ми се запътихме към Айко (София) Имаха седмица с намаление на всички стоки, но понеже цяла седмица ни нямаше, на връщане неделно успяхме да стигнем до магазина Simple Smile Там предлагат cybex balios s lux 3в1 и беше намалена за 1080лв, черен цвят. Всичко ни демонстрираха, сгъвах и разгъвах сама, всяко копче изпробвах по нея, всички кошове ги дигнах и разнесох и като цяло много ни хареса и решихме да я купим. За жалост я намаха налична на склад и тези дни ще отидем до другото Айко, за да си я вземем. За мен беше много важно да влиза в асансьора (и д аима място и за мен) защото там всеки сантиметър е от значение и да е сравнително лека, защото имам да изкачвам и цял етаж по стълбите. Много ми хареса това, че има амортисьори на колелата, доста маневрена ми се стори и другото, което ме впечетли е сгъването. Наистина става лесно, сравнително компактно и определено за пътуване ще  ни бъде много практична при положение, че още сме с малка кола и нямаме много място за багаж. Разбира се остава да се пробва на практика, когато му дойде времето. И понеже не съм от хората, които имат нерви да обикалям до безкрай магазините => набелязах няколко колички и 2-3 магазина. Видях къде какви намаление има и директно отидохме и купихме. Аз имам доста време до бебчо, но с мм сме решили по малко всеки месец да купуваме. Така ни е много удобно и не товари бюджета, имайки предвид количката, която си е едно от най-големите финансови пера.

# 678
Здравейте момичета. От ходене по магазините и набелязване на колички съм се спряла на две
1.Jane muum

2.CYBEX TALOS S LUX

В първия модел ме притеснява това, че тук в старите теми бях чела че много скърцала. Във втория модел на Cybex ме притеснява, че седалката за след шестия месец ми се струва тясна. 🤷 Вече започвам да се отчайвам. Вие имате ли някакви наблюдения въхру двата модела и излишно ли се притеснявам?

# 679
Привет, моя приятелка си изгледа и двете дъщери с Jane Muum. Нали са испански, платът на сенника им е по-тънък - не знам дали за зимата ще е ок. Тя си я хвали, че е стабилна.

# 680
Muum за мен е перфектната количка. Писала съм назад в темите. Второ бебе гледам с нея и не мога да и се нарадвам. Просто е много добре проектирана, центърът на тежеста е перфектно изчислен и е удоволствие да се бута. Пет колички са минали през мен и няма равна.

# 681
Здравейте. Какво мислите за количките Чико? Виждам, че основно се коментира Cybex, явно повечето мами са много доволни. Харесала съм тази на Чико, но няма мнения за тях.
https://chicco.bg/2-1-duo-love-up/

# 682
Kaia, какъв ви е бюджетът?

# 683
Здравейте. Какво мислите за количките Чико? Виждам, че основно се коментира Cybex, явно повечето мами са много доволни. Харесала съм тази на Чико, но няма мнения за тях.
https://chicco.bg/2-1-duo-love-up/
този модел точно е малко старички, от 2017
но иначе chicco не са лоши колички, сложете ги преди всички български, полски, е Cybex са по-добра марка от chicco. Няколко поста по-назад виж моя коментар за chicco (стр.44), има предимства и недостатъци на друг модел, но той е подобен на този, твоя.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 23:43 от Pepina_n3

# 684
Да похваля и аз отново Moon Resea S! Страхотна количка! Всеки ден съм с нея и се радвам, че точно нея купихме. Зимният кош има огромнен сенник, един от най-големите, които съм виждала, и за мен това е абсолютна необходимост вече. За матрачето сте коментирали. Гумите и окачването са един път. Подбирам малко по-офроуд терени, тъй като бебето спи по-добре на тях, няма скърцане, няма друсане, преминава през почти всякакви неравности с лекота. Това, че е висока ми е много удобно, аз съм 1.60 и почти не се навеждам. Ако някой се двоуми все още за тази количка, да не му мисли много, защото си заслужава Simple Smile.

# 685
Аз също съм харесала cybex balios s,само ме притеснява зимния кош. Не е ли прекалено малък, ще може ли детето до към 6 месеца да се вози в него. Ако може някоя ,която е ползвала вече модела да сподели мнение

# 686
Много зависи колко ще порасне детето ви. Нашият син вече е почти 68см и го изпълва почти целия и се съмнявам да изкара в него до 6м освен ако не спре да расте на височина:D Или ще е със свити крачета вътре. След два дни става на 4 месеца.

# 687
  • Варна
Вече започвам да се отчайвам. Вие имате ли някакви наблюдения въхру двата модела и излишно ли се притеснявам?

Аз бих ви препоръчал да хвърлите едно око на новата количка на Inglesina, модел Electa.
кошът за новородено е по - голям (79х37 см.)  от на повечето кошове (74х30 см.).

Седалката също е по - широка - 32 см.

На всичко отгоре е и много лека - 8.7 кг. със седалката.

# 688
Вече започвам да се отчайвам. Вие имате ли някакви наблюдения въхру двата модела и излишно ли се притеснявам?

Аз бих ви препоръчал да хвърлите едно око на новата количка на Inglesina, модел Electa.
кошът за новородено е по - голям (79х37 см.)  от на повечето кошове (74х30 см.).

Седалката също е по - широка - 32 см.

На всичко отгоре е и много лека - 8.7 кг. със седалката.
+1 за всякакви Inglesina, дано се наложи тази марка на БГ пазар, мн ми харесва на мен, от личен опит.

# 689
Много зависи колко ще порасне детето ви. Нашият син вече е почти 68см и го изпълва почти целия и се съмнявам да изкара в него до 6м освен ако не спре да расте на височина:D Или ще е със свити крачета вътре. След два дни става на 4 месеца.
Точно това ме притеснява и мен,защото и летния кош не е много голям. А и ако е студено няма как по-рано да сменим с летния

Общи условия

Активация на акаунт