Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 241
  • 833
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, някой да има отзиви за Moon, да кажем Resea S или Style? Търсих в търсачката, но като напиша Moon излизат хиляяди резултати за парфюми и какво ли още не. Като цяло ми изглеждат окей: немски са, (дизайнът нали), имат пълно легнало полжение на седалката, гумите са големи - непомпащи. Харесва ми долу мястото за багаж - голямо е, при Style се закопчава, и матрачетата им били немски. Еми,добре.
Простоо ми е инетерсно шасито как е? Дали е стабилна количката като цяло? Simple Smile Като цяло не е много масова, не я виждам често по улиците.

# 661
Ние взехме moon style. Писала съм за нея не знам защо не ти излизат резултати в търсачката. Много си я харесвам - живот и здраве след 2 месеца ще я ползваме!
Матрака и наистина е най-хубавия който съм виждала за количка! Сгъва се много лесно с една ръка. Багажника и се закопчава, гумите са и хубави.  Има доста голям сенник и на двата коша. На мен като килограми ми е добре. Колкото успях да я бутам в магазина - дадоха ми и извън него и в къщи си я тикам. Доста е маневрена в апартамента. Платът е много хубав. На мен много ми харесва. Също така ми харесва и че е с телекоскопична дръжка, такава която се издърпва, а не се гъне. Самата количка също е висока. Ние и двамата сме високи и изобщо за таткото е немислимо да бута от тези с гънещите. Не изглежда добре и не му е комфортно.
Предлагат ги само в дундьо което за мен лично е минус. Например сайбекс, анекс, easywalker можеш да ги видиш на доста места, но за тази ходихме специално до София. Купихме я когато беше в промоция за 1054лв - два коша, дъждобран за зимния кош, покривало за летния.
Качвам снимки:

# 662
  • София
Включвам се с мнение за количката moon. Преди месец отидохме в дундьо със списък от 8 различни колички на цена 1000-1200 лв и идея да си тръгнем с Муцито, което беше на много хубаво намаление в този момент. Easywalker-a и Recaro-то мъжа ми нещо не одобри от раз. И двамата останахме разочаровани от телескопичната дръжка на Муцито. Доста голям луфт има. Нас ни дразнеше. Тогава консултантката ни показа moon Resea S (1100 лв, точно в нашия бюджет). Не я купухме веднага само, защото исках да прочета малко повече за марката. В крайна сметка от три дни сме горди собственуци на moon N one:
https://www.babymarkt.de/moon-kombikinderwagen-none-grey-stone-k … 2021-a297849.html
промоцията беше неустоима, а и тежи с два кг по-малко от resea. С бебе не сме я пробвали (той е на 4 дни и още сме в болницата), но показвам снимки от сглобяването. Перфектна е за високи хора.

# 663
  • Anywhere
A.n.d.r.e много е хубава, със удоволствие да си се возите с нея!

# 664
  • Седмото небе
Моя съседка беше до преди няколко дни с Moon Cool, смениха я с Resea, но само шасито с летен кош. На Куул зимния кош е страхотен, летния поне за тях е бил потресаващо неудобен и за детенцето се виждаше, че не е Ок. Той е от типа с чупка в кръста. Пуснали са я веднага за продажба.
Ресий има пълно легнало положение, както видях, бебчото на 8 м стоеше/спеше много по-удобно в лятната седалка. Оригиналната раница като аксесоар и дебелото зимно чувалче обаче са им страхотни.

# 665
За MOON NUOVA мнения? Лятната има ли тези неудобства с чупката?

# 666
  • Anywhere
Седалката на Moon nuova се регулира с ремък до почти хоризонтално положение,обаче тази количка е много тежка! 15кг с коша за новородено и 12кг със седалката....
Не знам вашия стил на живот какъв е, но аз лично живея в апартамент и не бих си го причинила. За разлика от нея N°One е под 11кг и с двата коша, а и седалката е много по добре направена. Например гърба се регулира с механизъм, а не с ремък!

# 667
  • София
гърба е с копче, потвърждавам. Три позиции.

# 668
гърба е с копче, потвърждавам. Три позиции.

Това плюс или минус е?

# 669
Много благодаря за отзивите и снимките. Ние ходихме в Дундьо също през седмицата и наживо и на мен N one ми хареса. Много е готино мястото за багаж долу. Heart Но и Resea ме влече, де. Та, ще се поколебая по близнашки още малко между двата модела и ще следя за промоции в нет-а. Само не съм сигурна дали на N one колелетата не са по-малки?

Mutsy-тата са супер, много стабилни се усещат. На мен не ми харесва мястото за багаж долу, почти до земята. На NIO е по-добре позициониран. Днес само от 2 часа и половина прекарани часа в Хепи, видях около 6 Mutsy-та сигурно Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 20:59 от jane16

# 670
  • София
Колелата са по-малки, да. Задните от 30 падат на 26 см, предните 22-18 или нещо подобно.

# 671
Здравейте, има ли някой, който има Easywalker Rudey? Попадна ни страхотна (според нас де) оферта - 549 евро и сериозно се замисляме дали да не я предпочетем пред досегашния ни фаворит - Balios S Lux (който и с промоции и намаления би излезнал там някъде, ако се вземе с кош и спортната седалка). Понеже е нов можел и почти не намираме мнения за Rudey-то

# 672
  • Бургас
На мен този Easywalker страшно ми харесва. Точно мой тип количка. Марката е хубава, качествени са им нещата. Офертата също е добра и аз не бих се чудила.

# 673
Някой знае ли да се продава в България, удължител за крачетата, за количката

Прилагам снимка.

# 674
Понеже и аз съм харесала Easywalker Rudey, да кажа, че преди до около месец в bebino-bg беше намалена на около 1100лв., и смятам да изчакам да я намалят отново. А ако не, в olx има търговец, който я предлага за 1089лв. с касова бележка или фактура, с 2 години гаранция, нова. Мисля че и двата варианта са по-добри от покупка от чужбина + доставка + липса на гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт