Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 245
  • 833
  •   2
Отговори
# 645
Момчета и татковци, купихме за бебето ни количка Cosatto woosh 2 brit pop. Оказва се, че долната част, на която детето стои и лежи е някакси по-къса и крачетата стърчат. Имате ли подобни наблюдения и изобщо какво ви е мнението за този тип лятна количка?
Ето затова става дума!

# 646
Извинявам се, но ще си задам въпроса отново. Надявам се някой да ми отговори.
Харесала съм Cybex balios S lux, дали става за чакъл? Около нашата къща няколко улици са с чакъл. В момента с баткото ползвам лятна количка с малки гуми и няма минаване. Или да ми препоръчайте друг модел. 🙂 Бебчо го чакаме декември, та вероятно чак на пролет ще я ползваме за разходки около къщата. Важно ми е да се сгъва лесно заедно със седалката, защото не искам да ми заема много място. Всеки ден пътуваме с колата. Благодаря Ви 😊

# 647
Здравейте Simple Smile Ние сме със Сайбекс. От месеци пътеката зад блока, където минавам ежедневно е разкопана от ВиК и след това насипана с чакъл. Минавам всеки ден оттам без проблем. Отделно целият ни град е с разбити тротоари и нямам проблеми. Дори не е почнала да скърца Grinning Мисля, че няма да имате проблем. Гумите са сравнително големи.

# 648
Ani888, аз мисля, че това "скъсяване" е направено така, защото отдолу количката има поставка за крачета (не знам дали се казва така, но ме разбра) и е направено, за да може детето, когато е по-голямо, да може да си спуска по-безпроблемно крачетата до долу. Вие доволни ли сте от количката? За мен е изключително неманеврена , както май всички колички с двойни колела отпред. Чудя се какво ли им е преимуществото. Купих един Хаук преди време и го продадох заради тази ужасна неманевреност, мислех, че при по-скъпите марки го няма този проблем, но наскоро бутах едно Косато Уош и ми се стори също толкова неманеврено.

# 649
Котка в кашон, като се отключат предните колела е доста маневрена, това не е проблем. Като цяло, ме дразни че колелата са тънки и през неравности или камъчки е трудно да се управлява и преминава. Също така, гръбчето като се смъква и вдига е направено с колан и понякога не работи добре. Това хич не ми харесва.Други забележки нямам, освен че за 500 лв можеха чанта поне да включат...

# 650
Здравейте, насочила съм се към Easywalker Rudey, но все още се оглеждам и ослушвам, защото имам доста време. Бих била благодарна, ако някоя дама може да сподели лични впечатления, а също и ако някой знае защо Harvey 2 е по-скъпа, т.е. с какво я превъзхожда. Благодаря.

# 651
Отчаяна съм и се чувствам изключително глупаво! Може ли да ми пише някой от вас, с прословутата количка Cosatto woosh 2? Идва му къса на детето и се свлича...

# 652
Да ти кажа честно, не съм в ползвала но изглежда много неудобна. Продавай я докато е време и купи друга

# 653
Отчаяна съм и се чувствам изключително глупаво! Може ли да ми пише някой от вас, с прословутата количка Cosatto woosh 2? Идва му къса на детето и се свлича...

Не може ли да се върне?

# 654
Нали е ползвана няколко дни, как да я върна, от Емаг.

# 655
Ani, споко сега. Детето колко е голямо? Да не би да се свлича от това, че стои прекалено вдигнато? Пробвай леко да смъкнеш гърба на количката. Друга причина е да се изхлузва заради плата. Не мога да преценя от снимката какъв е, но пробвай да му сложиш някаква подложка или тънко одеялце.

Сега пак погледнах снимката. Честно казано, не виждам нещо притеснително в позата, но признавам, че вече съм забравила как точно би трябвало да изглежда.

Аз лично количка не съм ползвала на Косато, а стол за хранене и легло за пътуване. И двете бяха ужасно непрактични, но това е друга тема.

Не се притеснявай. Най-много да я продадеш, но според мен изчакай малко и пробвай разни варианти.

# 656
На 9 месеца и две седмици е!

# 657
Ani888, имаш 30 дни право на връщане https://www.emag.bg/info/30-dni-pravo-na-vrashtane?ref=footer_1_2 Погледни тук и ако всичко е наред би трябвало да можеш да я върнеш, дори да е ползвана?

# 658
Здравейте!

Опитах да прегледам част от коментарите, но 44стр. не са малко. Предварително се извинявам, ако темата е обсъждана. Исках да попитам за мнение за марката чиполино. Отделно наскоро гледах количка на chicco модел trio love motion (3в1). Дали някоя мама е ползвала такава или изобщо да сподели мнение за марката Simple Smile
Благодаря

# 659
Здравейте!

Опитах да прегледам част от коментарите, но 44стр. не са малко. Предварително се извинявам, ако темата е обсъждана. Исках да попитам за мнение за марката чиполино. Отделно наскоро гледах количка на chicco модел trio love motion (3в1). Дали някоя мама е ползвала такава или изобщо да сподели мнение за марката Simple Smile
Благодаря
Сhicco trio love motion (3в1)
аз съм имала друг модел, много добра марка. Различното на тази количка е, че е широка и е комфортно на бебето, същевременно не толкова широка да се хване с две ръце, ако трябва да се повдигне 2-3 стъпала, или за автобус. Вижте на някой сайт размерите, да не би да греша. Другата новост, че вече са направили обръщане на коша. Макар, че кой ще си вдига бебето с коша, за да обърне по време на разходка. Може би само в началото, като излизаш, да си нагласиш както обичаш, имаш избор. Дръжките също - избор, цяла дръжка, или 2 дръжки. Аз лично предпочитам две. Обаче този модел има един недостатък- сгъването на седящата количка, ужасно некомпактно, нито тип 'чадър', нито още по-компактно. Но зависи, някои майки изобщо не сгъват количката, или не я слагат в багажника на колата, не пътуват със самолет често и т н. Обърнете внимание на сенника, на мойто chicco не беше много опънат и с течение на времето може леко да се изкриви.
Кошът пък може да се слага на задната седалка на колата, супер, заема място, но все пак е възможност, но тогава за какво то е столчето, проверете в параметрите до колко кг е столчето.
Проверете от коя година е този модел, има елементи от стари конструкции на chicco. Mоже да не искат нововъведения.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 22:10 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт