Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 310
  • 173
  •   1
Отговори
# 90
Лори, много си добричка, ама ще ти се катерят по главата. Ми щото цялото му поведение това казва. Нека оставим тя колко е ревнива, чувствителна. Муйкото си е муйко. Simple Smile

# 91
Моето мнение е, че те е накарал да се чувстваш като излишна, нежелана и просто там някаква си позната. Това чувство носи със себе си обида и огорчение, както и загуба на доверието. Никой човек не трябва да се чувства така във връзката си. Може би си още малка и ще го оправдаеш, защото така обществото учи жените - да се подценяват, да оправдават и да не слушат сърцето и инстинкта си. Не прави компромис със себе си. Помисли ТИ какво искаш и какво не и не се примирявай с глупости , само защото сте заедно от една година. Точно време да добиеш представа за другия и ако не ти харесва-приключваш. Мисли първо за себе си, за да имаш наистина прекрасна връзка. Нещо, което никой няма да ти каже е това.
Този коментар най-точно описва ситуацията и начина, по който се почувствах.
Petiaivanov, точно такава реакция смятам за адекватна.

И реши ли какво ще правиш?
В момента се чувствам огорчена, объркана, тъжна, обидена и унизена. Той се прави, че нищо не е станало. Даже прехвърля вината на мен - че аз съм създавала излишна драма. Обмислям тази вечер като се прибера да си легна директно без разговори. И като се успокоя или ще се изнеса или ще го поставя в ситуация, в която да почувства същото.

# 92
  • София
Не съм убедена, че в случая си струва да се работи върху връзка, в която единият от партньорите открито заявява, че "днес си тук, утре те няма". Не виждам какъв по-открит начин има да кажеш, че ти е все тая дали човекът до теб ще е до теб. Можеше и да се преглътне, ако бяха от 1-2 месеца заедно, но те са заедно от година и половина. Според мен на мъжът не му пука, не го крие и го демонстрира.

# 93
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Профила е създаден 10 минути преди да бъде пусната темата. Пързалката е активна.

# 94
Не съм убедена, че в случая си струва да се работи върху връзка, в която единият от партньорите открито заявява, че "днес си тук, утре те няма". Не виждам какъв по-открит начин има да кажеш, че ти е все тая дали човекът до теб ще е до теб. Можеше и да се преглътне, ако бяха от 1-2 месеца заедно, но те са заедно от година и половина. Според мен на мъжът не му пука, не го крие и го демонстрира.
Днес твърди, че го е казал, защото бил афектиран. Но това не промяна всичко останало.
Emokey, профилът е създаден, защото в другият профил съм позната и не искам да споделям подобни лични неща.

# 95
Профила е създаден 10 минути преди да бъде пусната темата. Пързалката е активна.

То това е ясно. Проблемът е, че наистина се срещат такива овце заспали, които се оставят мъжленцата край тях да ги тъпчат и унижават.

# 96
отмъщението е за лузъри..

# 97
  • София
Днес твърди, че го е казал, защото бил афектиран. Но това не промяна всичко останало.

Думите са били под афект, а действията му с бившата под какво са били? Възбуда?

Безсмислена е пасивната агресия и правенето на интересна. Той не е поставил граници с бившата, както е трябвало, ако държи на вашите отношения. Въпросът е, къде са твоите граници и можеш ли ти да ги поставиш? Ако не, значи му даваш ясен сигнал, че може да продължава така. Изборът е твой.

# 98
Ако до довечера се успокоя и реша да дам шанс с един сериозен разговор, според вас как да подходя, така че да разбере, че това наистина беше унизително за мен?

# 99
Бази, просто предложих възможна гледна точка. Ако приема, че е казано в такъв смисъл, какъвто се приема тук, аз на мястото на авторката не бих била все още с него. Но защо да е нямал и другото предвид, ако преди е бил изоставян.
Разглеждаме въпроса обективно, нали.

# 100
Само на мен ли нещо не ми се връзва. Как авторката е била на свиждане на сестра си в болница? Това по време на пандемия? Казвам го, като човек, който работи в такава - свижданията са забранени. Преди седмица оперираха майка ми, не при нас, в друга болница. Ами и там не ме пуснаха даже за 5 мин. Казаха ми да чакам, че тя като излезе от упойка ще ми се обади.

А сега по темата - за мен това е обидно поведение. Не те представя като своя приятелка и пред теб флиртува с други? От една страна ако нямате други проблеми и е само този случай ОК, обаче от друга страна много ми се наби на очи това "днес си тук, утре те няма". За мен това говори, че той няма сериозни намерения към теб...

# 101
Само на мен ли нещо не ми се връзва. Как авторката е била на свиждане на сестра си в болница? Това по време на пандемия? Казвам го, като човек, който работи в такава - свижданията са забранени. Преди седмица оперираха майка ми, не при нас, в друга болница. Ами и там не ме пуснаха даже за 5 мин. Казаха ми да чакам, че тя като излезе от упойка ще ми се обади.

А сега по темата - за мен това е обидно поведение. Не те представя като своя приятелка и пред теб флиртува с други? От една страна ако нямате други проблеми и е само този случай ОК, обаче от друга страна много ми се наби на очи това "днес си тук, утре те няма". За мен това говори, че той няма сериозни намерения към теб...
Пускат по 1 човек. Не искам да цитирам болницата, защото въпросната жена работи там, но става въпрос за частна болница и отделение по травматология.

# 102
Обективно е, когато се поглежда и има предвид цялата ситуация, а не само 1 вариант, изваден от контекст. Това е субективната гледна точка точно. Може, но баш не е тя. Simple Smile

# 103
Защо реши, че той не е разбрал, че те унижава? Просто не му пука явно..

# 104
  • София
Ако до довечера се успокоя и реша да дам шанс с един сериозен разговор, според вас как да подходя, така че да разбере, че това наистина беше унизително за мен?

Не се обясняваш, не драматизираш, не дуднеш. Еднократно с тон без възражение съобщаваш, че това ее за първи и последен път и да си прави сметката иска или не иска да е с теб. Сега да си я направи, занапред подобни безвкусици няма да търпиш.

Почне ли да ти обяснява каква си филмарка - пращай го другаде да си пише сценариите.

Общи условия

Активация на акаунт