Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 134
  • 173
  •   1
Отговори
# 75
Представя я, после нищо, че уж е с нея се лигави 40 минути с другата. Ми голям праз, че я е представил.
Точно за достойнство става дума, като видиш, че си излишен си взимаш тролея.

# 76
  • София
emokey, баш за някакъв изпадняк, който не ме уважава, че се бия Joy

"Лъвица' не искам да съм , за да не се изразявам неадекватно в почти всички теми .

Ауу, това към мен ли беше JoyJoyJoy

# 77
Да, този бих го пратила да си ходи при "близките" като много ги разбира нещата кой близък, кой гадже, днеска, утре нам кви тъпотии. Ще се занимавам аз с простаци. Не стига дето му липсва елементарно възпитание, ми и нагъл. Авторката, вдигай малко самочувствието и айде, натам.

# 78
Представя я, после нищо, че уж е с нея се лигави 40 минути с другата. Ми голям праз, че я е представил.
Именно. Аз още преди да се кача при сестра ми се обърнах с галено обръщение към него, от там стана ясно каква съм му. Въпросът е, че той после се лигави 40мин. с нея пред болницата, разговора секна като се появих от вратата, после тя удобно намекна как той много добре познавал апартамента и и завърши с уговорката за кафе, което специално щял да отиде да и занесе и да си поговорят, като даже се поинтересува къде точно има машина да знаел.

# 79
Концентрирате се върху странични неща. Що не бил казал веднага, че му е бившо гадже. Ами защото е ревнива, затова.
Не е това проблемът, а ето този:

Отговорът му беше "е какво толкова е станало". Каза ми, че аз днес съм тук, утре ме няма, а той ще пази отношенията с близките си хора.

Не знам какво перде трябва да си, за да продължиш да живееш с човек, за когото си нещо временно и лесно заменимо.
Или много отчаяна. Или голям мазохист.
И не, не мога да приема, че това откровение е нещо внезапно и неочаквано. Отношението му към нея по принцип е било като към парцал, което и обяснява ревността ѝ. Обичана и уважавана жена не ревнува така.
Ама... Кой каквото сам си направи...

# 80
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ами авторката трябва да бъде лъвица. Иначе други лъвици ще отмъкнат плячката (мъжа).SatisfiedSatisfied

А вие мъжете сте някакви безмозъчни създания, които някой отмъква и премъква, когато той прецени ли? Защо смяташ, че някоя стойностна жена ще влезе в ролята на пъдар, за който и да е мъж? Не може ли просто да си живея спокойно, а когато видя някоя лъвица да влачи прасето, просто да си тръгна?
Не всички сме безмозъчни! Живей си спокойно и остави "прасето" и то да си живее спокойно! И по-полека с обидите към моя пол! Явно ти липсва чувството за хумор.

# 81
  • Шотландия
Моето мнение е, че те е накарал да се чувстваш като излишна, нежелана и просто там някаква си позната. Това чувство носи със себе си обида и огорчение, както и загуба на доверието. Никой човек не трябва да се чувства така във връзката си. Може би си още малка и ще го оправдаеш, защото така обществото учи жените - да се подценяват, да оправдават и да не слушат сърцето и инстинкта си. Не прави компромис със себе си. Помисли ТИ какво искаш и какво не и не се примирявай с глупости , само защото сте заедно от една година. Точно време да добиеш представа за другия и ако не ти харесва-приключваш. Мисли първо за себе си, за да имаш наистина прекрасна връзка. Нещо, което никой няма да ти каже е това.
Този коментар най-точно описва ситуацията и начина, по който се почувствах.
Petiaivanov, точно такава реакция смятам за адекватна.

И реши ли какво ще правиш?

# 82
Много Animal Planet  стана .

Но по темата "Днес си тук , утре те няма " е край за мен .

# 83
Скрит текст:
Ами авторката трябва да бъде лъвица. Иначе други лъвици ще отмъкнат плячката (мъжа).SatisfiedSatisfied

А вие мъжете сте някакви безмозъчни създания, които някой отмъква и премъква, когато той прецени ли? Защо смяташ, че някоя стойностна жена ще влезе в ролята на пъдар, за който и да е мъж? Не може ли просто да си живея спокойно, а когато видя някоя лъвица да влачи прасето, просто да си тръгна?
Не всички сме безмозъчни! Живей си спокойно и остави "прасето" и то да си живее спокойно! И по-полека с обидите към моя пол!
Защо, какво ще стане? Нека си наричаме нещата с истинските имена. Подобно поведение, за мен спада в тази категория.

# 84
Именно. Аз още преди да се кача при сестра ми се обърнах с галено обръщение към него, от там стана ясно каква съм му. Въпросът е, че той после се лигави 40мин. с нея пред болницата, разговора секна като се появих от вратата, после тя удобно намекна как той много добре познавал апартамента и и завърши с уговорката за кафе, което специално щял да отиде да и занесе и да си поговорят, като даже се поинтересува къде точно има машина да знаел.
Ами ето това трябва да ти говори, че тези двамата нямат капка достойнство - нито тя, нито той. Ако той беше мъж на място, щеше да си размени само необходимите любезности с нея и да си "намери някаква работа" наблизо докато ти приключиш.

# 85
Авторке, не можеш да превъзпиташ човек, но можеш да изискваш уважение и да го получиш. Приятелят ти се е сконфузил и според мен объркал в ситуацията. Фактът, че първо даже е отрекъл да е имал връзка с жената, после е признал. Използвай ситуацията, за да разбере той как си се почувствала и да си изработи по-добра реакция за следващи такива случки, каквито ще има.

А къде ще ходи, с кого ще пие кафе - това не го решаваш ти, не го позволяваш и забраняваш. Ако той реши да се събере отново с някоя бивша или с напълно нова - ти не можеш да го спреш. Но в момента вие имате връзка и  ти трябва да се опиташ да я запазиш.

Виж, ако всяка жена се врътва при най-малкото нещо и си къса връзките, тя ще седи до 70 да чака принца на белия кон. Работете по връзката ви, може да се получи. А ако не - не губи кураж, иде нов тираж.

# 86
  • София
Значи, на подобен щях да му изнасям третина.
Три дни фън, че се е случила бившата и ми е спестила още година объркване.

# 87
Прайда се разтури..било к’вот било...

# 88
  • София
Не всички сме безмозъчни! Живей си спокойно и остави "прасето" и то да си живее спокойно! И по-полека с обидите към моя пол!

Чудесна демонстрация на стадно мислене Smile

# 89
Много Animal Planet  стана .

Но по темата "Днес си тук , утре те няма " е край за мен .
Може да има предвид "А ти утре може да ме изоставиш... Cry". Защо смятате имал предвид, че той ще я зареже? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт