Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 063
  • 173
  •   1
Отговори
# 165
Какво фукане има в реплика от рода на „питаш като някой, който никога не е идвал в нас”?
Не е фукане, друго е. Все едно казва на приятелката му " Тоя твоя колко ме е ч.кал, за каква се имаш ". Което говори доста за нивото на въпросната персона.

Е, дай сега на глупавите му въпроси жената да му замазва окъканото пред гаджето и тя да се излага, обяснявайки колко стаи, на кой етаж, в кой квартал и неща, които той много добре знае. Тя е била откровена, нищо не е демонстрирала. Той я е питал за нещо, което му е известно по неизвестна причина. И тя му е отговорила директно, а не е почнала да увърта. Бившата нищо не дължи на настоящата.
Като 123 мисля.
И там е разликата в мисленето. Аз бих замазала, за да не поставя себе си в подобна неловка ситуация, а не защото дължа нещо на някой си.

# 166
Аз лично не бих му позволила да се вижда с нея без мен
Човек позволява и забранява на децата си, или на подчинените си в офиса - ама на възрастен човек да забраняваш?
Нали се сещаш ако в къщи има забрани и скандали и обяснения "тая каква е", а с онази има шегички и закачки (както го описваш) накъде ще иде работата, и то много набързо.
Той ако беше искал нещо да прави с нея, телефона и фейсбука й ги има отпреди 10 години, нали така? Щеше тайничко да иде да я види, а не пред теб да се уговаря да пият кафе някой си път от кафе-машината.
Ако подхождате с такт към такива ситуации, на мъжете ви би им било много по-приятно да са край вас. Например да се пошегуваш нещо и ти, да си го хванеш подръка, защо не и да се представиш сама - "Здравей - аз съм Мария, приятелката на Иван (или каквито там се водите) и онази сама ще си подвие опашката. Ако седиш настрани и гледаш надолу, на нея й идва смелост от това. Както и на него да флиртува с нея, може би за ти направи напук и да те подразни, да ти покаже, че още е вървежен и други го търсят - ама като види, че не се впечатляваш, ще спре.

# 167
Репликата с машината дълбоко ме впечатли. Много стиснат тоз младеж. Кафе от машина, на крак... No comment

# 168
Поканата за кафе и към авторката би могла да значи и отрязване на някои мераци на левента. Тоя номер съм го правила на няколко пъти, когато са ми се натискали обвързани убавци. Не знам подробности, но на тоя етап бившата не ми изглежда крива. Лафила си 40 минути с юнака докато авторката е била при сестра си. Какво толкова лошо има да направиш компания на познат докато чака някъде?

# 169
В ситуацията за съжаление всеки си е показал недостатъците. Струва ми се, че всички са били като в небрано лозе. Конфузна ситуация.
На мен все пак ми се струва, че да се договаря пред сегашната приятелка да пие кафе с бивша, не е нещо, за което тя трябва да се притеснява чак толкова, защото нали помните - той знае къде тя живее и може направо да отиде за кафе с мнооого екстри у тях. Освен несъобразителност и нетактичност, той не демонстрира кой знае какво повече.

# 170
  • София
Тя, реакцията му след това е показателна.
Хич не е играч този, сори.

# 171
Аз лично не бих му позволила да се вижда с нея без мен
Човек позволява и забранява на децата си, или на подчинените си в офиса - ама на възрастен човек да забраняваш?
Нали се сещаш ако в къщи има забрани и скандали и обяснения "тая каква е", а с онази има шегички и закачки (както го описваш) накъде ще иде работата, и то много набързо.
Той ако беше искал нещо да прави с нея, телефона и фейсбука й ги има отпреди 10 години, нали така? Щеше тайничко да иде да я види, а не пред теб да се уговаря да пият кафе някой си път от кафе-машината.
Ако подхождате с такт към такива ситуации, на мъжете ви би им било много по-приятно да са край вас. Например да се пошегуваш нещо и ти, да си го хванеш подръка, защо не и да се представиш сама - "Здравей - аз съм Мария, приятелката на Иван (или каквито там се водите) и онази сама ще си подвие опашката. Ако седиш настрани и гледаш надолу, на нея й идва смелост от това. Както и на него да флиртува с нея, може би за ти направи напук и да те подразни, да ти покаже, че още е вървежен и други го търсят - ама като види, че не се впечатляваш, ще спре.
Този коментар какво общо с моята ситуация има? Не съм го писала аз...

# 172
Тя бившата може и да не е разбрала че чиляка чака настоящата, ако той  си е спестил обясненията.  И да се е усетила чак по реакцията на авторката.

# 173
  • Sofia
Изказаха се предостатъчно мнения, насоки и съвети.
Заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт