Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 074
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
Авторке, от прочетеното до тук, мисля, че интелектът ти е повече от неговия и нейния. Не си за него и не сте един за друг. Търси си човек с твоя интелект и възприятие за нормални взаимоотношения.

# 136
Само на менродителите ли ми се струва, че авторската се тръшка за маловажни неща, а пропуска съществените.

# 137
И като го нариташ проблемът се разрешава? Следващия и него ще нариташ, с кубинките.

Липсата на уважение от партньора не е нещо нормално в една връзка и за щастие повечето мъже го знаят. Момичетата се натрисат на такива като този на авторката когато са млади и неопитни, но после ги разпознават от сто км и бягат далече. Така че обикновено се рита само по веднъж за това.
Ако жена на години и с опит влиза в такива отношения, това вече е по нейно желание. Или защото харесва такъв вид БДСМ отношения или защото харесва парите на субекта, но не и защото "те мъжете всички са такива и или търпиш, или си сама".

# 138
Бившата си е бивша и бившият си е бивш! Аз съм на този принцип! От бивши приятели не става! Там, където е имало тръпка, пак може да се появи. Ако е имало обич, има и спомени! Аз не поддържам контакт с бивши и не желая моят човек да поддържа контакт с неговите си бивши.
Факта, че не те е представил на другата, не означава, че тя е сляпа. Да се уговаряш с бившата пред новата не ми звучи добре! Моят съвет е да го опознаеш добре, миличка!

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 16:11 от Bernichka

# 139
Според мен си под или около 25 години. Още ти се занимава с глупости и те е страх да действаш крайно, както и лесно се лъжеш. Ако можех сега да се върна на тея години , ама с тоя ми акъл ...... 😁😁😁  разкарвай го тоя, вдигай си нивото, уважавай първо себе си, за да те уважават и другите. Няма какво да му показваш и доказваш. Гледай си кефа и не драматизирай излишно. Животът е кратък и трябва да се живее щастливо. Сменяй повече мъже, запознавай се с нови хора, флиртувай, радвай се на хубави емоции. Не си губи времето и годините с проблемни връзки и неудобни обувки. Инвестирай в себе си - в образование, умения, опит. Не се примирявай и не се обяснявай излишно.

# 140
Интересно ми е в твоето жилище ли живеете или в негово, или си делите наема? Той да е някакъв използвач, с тебе само за удобство, а с другите за кеф?

# 141
Има една гадна порода жени, които имат маниер да се свалят със заети мъже пред очите на половинките им. Ей така, да дразнят, да поставят мъжете в неудобно положение и най вече да създават ситуация като описаната. Чисто курвенско поведение от страна на бившата! Тия намеци за апартамента, дето много добре го знаел, покани за кафе и уговорки пред приятелката са много долни и грозни! Мъжът като всеки мъж му е станало драго и е налапал въдицата, а всъщност целта на бившата е била да унижи настоящата. Не вярвам толкова да е приритала за старата любов, по скоро е разиграла сценката " виж ме ква съм готина и ей сега да река, ще ти го взема". Авторката да свие перките на приятеля си и да му каже за в бъдеще да й спестява подобни ситуации. Видяли се, видяли, пили там по едно кафе докато я чакат, останалото е било чист самодеен спектакъл. Хич да не се връзва, ами да си вирне носа и да напомни коя е във връзката им.

Познавам една като гореописания типаж жени. Много и се получават нещата, защото изглежда добре, облича се добре, поддържана, винаги с гримче и т.н. Ама под лъскавата опаковка смърди, както се казва.... Нормален човек, който уважава половинката си, веднага ще се дистанцира и постави граници. На мен лично би ми било неприятно, бих се почувствала неудобно и грозно, ако някой бивш ми се натиска и предлага пред настоящата ми половинка, па камо ли да се уговарям за срещи с бивши....

И, да, определено е било демонстрация към теб, авторке. Недей се връзва, защото ако тя беше толкова готина и подходяща за него, той щеше да е с нея. Явно е от типа жени за забавление. Не се занимавай с нея, ами помисли върху поведението на приятеля си, защото изобщо не е ок да се държи така.И тези думи "днес те има, утре те няма" са много голям червен светофар - той гледа повърхностно на вашата връзка. Няма такъв филм само приятели между мъж и жена, винаги се стига до някакви емоции или секс. Давала съм пример с жени, които са познати на бившия ми мъж и се държат приятелски - интересуват се за семейството, жената, за децата, правят си дребни услуги, но никакъв друг тип комуникация. Разликата с гореописания типаж е съществена. Любовниците пък са много нагли, не е както си мислиш, че ще се свие и избяга като те види, напротив, ще вирне носа като победител, който ти е отмъкнал плячката. Всички тези глупости и игрички на разни хиени могат да бъдат избегнати само ако се събереш с подходящ за теб човек, който няма да позволи някой да те поставя в унизително положение.

# 142
Мъжете, не всички, някои по-податливи, често се кефят на разни разпоретини, но те си имат липси, които да запълват, не това е мисълта ми.
Та, винаги съм казвала, всяка жена, особено умната, може да се държи както реши и да побърка един мъж, въпросът е какво отсреща може да се отиграе. Ако някакъв ми кляка на всяко мяцане на женичка насреща и е готов при всяка развята фуста и премаляване, некст плийз, липса на воля и характер. Всяка жена може да кокетира и да си играе с мъжа, въпросът е той какво разбира и колко му е акъла.

# 143
Да, наистина думата която търсих за изпълнението на милото е грозно...а би трябвало да се дистанцира и да постави граници. Но това и авторката го е усетила.

# 144
Абсолютно съм съгласна, че една умна и добре изглеждаща жена може да побърка всеки мъж, но мъжът ако е стабилен и наясно с това какво иска ще се държи, като Мъж.
Авторке, приятеля ти е комплексар и трябва да му покажеш ясно играта.

# 145
Стоварило ти се е, авторке..
Първо реалната среща, виртуалните закачки и в крайна сметка да си отвориш очите с що за мъж живееш.
Млада си, живота е твърде хубав за да го пропиляваш с мъж, който "вятър го вее"

# 146
Проблема не е, че са се заговорили, а че те е излъгал и не те е представил. А защо е постъпил така, само ти си знаеш. Ако си избухлива и ревнива и е имало шанс да ме изложиш пред човека, аз също бих направила като него. Но дали си такава е известно само на вас двамата. Иначе и за това, че днес си тук, утре те няма, го разбирам. Аз съм на същото мнение. Не знам. Поговорете си, вместо да пишеш из форумите. Мирише ми, че ви е зле комуникацията, а ако съм права, то тогава връзката няма да издържи особено много.

# 147
  • София
Всичките ми бивши гаджета са имали бивши гаджета в компанията.  БНД даже ходи на гости на бившата си у тях, за  да репетират за концерт. Никога не съм ревнувала. Знаех, че няма за какво. И когато се влюби в новопоявила се жена не ми изневери, заради което го уважавам и до днес. Ако един човек иска да изневери ще го направи, ревността само товари емоционалността на другия. Оттам скапва връзката. Тъй че на мен въобще не би ми направило впечатление, че нси е говорил с бивша. Обаче, ако ми каже' че "днес ме има, утре ме няма", ще си събера багажчето  и  ще затворя вратата отвън. Ако пък апартаментът е мой -   ще отворя врататата и ще го помоля да затвори зад себе си!
Явно авторката е млада и неуверена. Я,  го освободи от присъствието си за  всички бивши и бъдещи негови жени      

# 148
Светулчице, ревност е едно..И е в главата на неуверен в себе си човек.
Тук става дума за мъж, който не знае какво иска..Шикалкави.

# 149
  • София
Някакъв суек ще фамилиарничи, интимничи и жужи около бивша за която ме е излъгал и аз да се чувствам зле, че ми е ниско самочувствието видиш ли и съм неуверена?
Не е ревност тук, нещо съвсем фундаментално е.

Общи условия

Активация на акаунт