Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 065
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
Не си струва усилията този. И ултиматуми, и последни шансове, са само губене на време. Твоето време, авторке, той неговото си го уплътнява.

# 121
Тя май, май хич не е бивша даже.Smile

# 122
Тя май, май хич не е бивша даже.Smile
Подозирам същото. Само се чудя ако е така на нея нямаше ли да и е неудобно и да се оттегли..

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 13:23 от anonimedazy

# 123
За година и половина това ли е първия път, в който той размахва червени флагове? Синдрома "селски тарикат" има и други симптоми - не ти помага вкъщи, стиснат за пари, потайно любовно минало (и за други бивши , не само тази), приятелчетата преди жената...  Ако това е първото му провинение, можем да приемем,че просто е глуповат и нетактичен (не само, защото не те е запознал, ами защото докато ти имаш семейни проблеми, той демонстрира добро настроение).

# 124
Не се вкарвай във филми Simple Smile
Единствения проблем, който виждам е, че не те е представил на въпросната жена.
Дали са имали връзка или не е в миналото.
Аз също съм ревнива и би ми станало неприятно, че се уговарят да се видят пред мен....но пък нали си казала какво мислиш по въпроса и може да приключиш темата.

# 125
Нормално е да се държи така, да, след като има кой да го търпи.

# 126
Не е нормално! Просто има порода мухльовци, които държат бившите за резерви.. особено тези, които са ги зарязали...времето с тях не си струва..

# 127
Според мен авторката ще постои известно време с него докато си събере мислите и нараненото достойнство и после ще го зареже...то май и тя спомена нещо такова. Просто такава ''връзка'' ми е с предизвестен край, дори и да не дойде веднага, неминуемо ще се случи. А половинът че не струва не струва. Няма смисъл да се хаби за него.

# 128
Много дребнаво ми се струва поведението на авторката, мълчи, сумти и дълбае. Не стават така нещата.

# 129
За година и половина това ли е първия път, в който той размахва червени флагове? Синдрома "селски тарикат" има и други симптоми - не ти помага вкъщи, стиснат за пари, потайно любовно минало (и за други бивши , не само тази), приятелчетата преди жената...  Ако това е първото му провинение, можем да приемем,че просто е глуповат и нетактичен (не само, защото не те е запознал, ами защото докато ти имаш семейни проблеми, той демонстрира добро настроение).
Година и половина е много време, особено ако живеете заедно. Трудно е да се правиш толкова време на нещо, което не си.
За въпросната среща мога да приема, че човекът не е реагирал адекватно и авторката вече му е дала да разбере, че няма да може да го прави пак.
Но по принцип той как се държи? Разбирате ли се в ежедневието? Имате ли често конфликти? Участва ли в домакинството? Забавлявате ли се заедно? Запознали ли сте се взаимно с приятелския кръг, с роднини / родители?

# 130
Винаги завиждам на широко скроени жени които не виждат никакъв проблем когато миУто им казва на бившата пред тях, че ще отиде да я види специално, а на тях "ти днеска си тука, утре те няма". Аз не знам защо веднага си поглеждам към краката с какви обувки съм, защото най-удобно ритам задници и затварям врати с кубинки.

# 131
Правилният въпрос е - той показва ли, че те уважава? отговорът е НЕ- край. Няма нужда от локуми..нещата са прости..

# 132
И като го нариташ проблемът се разрешава? Следващия и него ще нариташ, с кубинките.

# 133
Винаги завиждам на широко скроени жени които не виждат никакъв проблем когато миУто им казва на бившата пред тях, че ще отиде да я види специално, а на тях "ти днеска си тука, утре те няма". Аз не знам защо веднага си поглеждам към краката с какви обувки съм, защото най-удобно ритам задници и затварям врати с кубинки.

Малко тенденциозно е сравнението, защото може наистина да е някъв смотльо и просто да се е отплеснал като е видял бившата си, а след това в яда си посред скандала да е наговорил разни глупости. Но е малко вероятно, особено при наличието на много лайкове и трити чатчета, комуникация и близки отношения с въпросното момиче, което както се вижда хич не му е просто съученичка.
Та за кубинките си права, много са удобни за тези цели, потвърждавам от личен опит Simple Smile

# 134
  • София
Кому са нужни проблеми в мирно време?
Проблеми като гаджета не трябва да има, никви такива борби за връзки, доверие и Сие.
Трябва да е леко, меко и сладко.
Мелодрамите за дъ рийл лайф си ги пазете.

Общи условия

Активация на акаунт