Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 065
  • 173
  •   1
Отговори
# 150
Аз досега да съм го ошамарила. Ама, айде, живеем във време на толерантност.

# 151
Не стой с някой, който ще те кара да се чувстваш компромис. Бъди с човек, който се гордее да сте заедно.

# 152
  • Най-красивата страна
Ти самочувствие нямаш ли?
Я си облечи новата рокля и иди на кафе с приятелки.
Остави Мунчо да се чуди къде си...
Малко и той да се притесни..

# 153
  • Морето
Гаджета от година и половина. Любовта би трябвало да присъства в големи дози.
Авторке отиди в банята и ще намериш там една елха цялата накачулена с червени лампи - кво прай там?
После вземи един студен душ - да се събудиш.
Застани пред огледалото и попитай "хубавице ти достойнство и капчица здрав разум имаш ли?"
Ако ти отговорят с да събирай си куфарчето.
Ако този мъж да се изразя по меко е само не особенно умен но държи на теб ще се опита да те върне.
Ама ти си прецени как ще я караш с такъв капацитет защото положението по добро няма да става.
Успех с мисленето.

# 154
И на мен не би ми направило впечатление, ако мъжът се заговори с бивша, уговорката за кафе също не би ме притеснила, но ако ми каже, че „днес съм тук, а утре ме няма”, ще бъде самоосъществяващо се пророчество.

# 155
Не е нейна работа да се представя на бившата. Той ако е мъж ще я представи. И ако е такъв ще секва всеки опит на бившата да демонстрира колко близки са и какви спомени имат. Ама не е мъж, а комплексирано момченце. А бившата не е жена, а да не казвам какво. Може ли така да се излагаш и да се самопредлагаш на някой, който не само че е обвързан, ами и пред приятелката му? Жалка картинка са и той, и бившата му.

# 156
  • София
Е той като не я е представил приятелката, тя бившата откъде да знае, че е обвързан Joy Може и на нея да й е замазал нещо очите, както на авторката със "съученичката". Чак после нали й станало скунфузно. Иначе ако знае, че е обвързан, и се държи така, значи е много зле работата.

# 157
  • София
Щом на бившата ѝ е станало неудобно и се е опитала да въвлече авторката в разговора - сещайте се какъв мъжкар е тоя Laughing

# 158
  • София
Всеки човек може да отговаря и да контролира единствено собственото си поведение в социума, не и това на останалите (отнася се до преобладаващата част от жтейските казуси, има и изключения, но описаните в темата случки от anonimedazy не са от тях). Държанието на мъжа/приятеля на авторката и на другата жена пред болницата, не ги одобрявам и аз. НО, от всяка ситуация, човек, който има разум и най-вече самоуважение може да излезе от нея печеливш или поне с най-малко загуби (емоционални и други), т.е. - "да си направи от лимона лимонада". Ако бях на мястото на авторката на темата, след като съм излязла от сградата на болницата и виждам, че те още са там заедно и говорят, бих се присъединила към тях, без да проявявам (и изпитвам) никакво смущение. Със самочувствие бих се включила в разговора, "обръщайки" го към неутрална тема, и по никакъв начин не бих показала, че съм раздразнена, още по- малко -  унизена, (защото наистина не бих се чувствала така). Бих поддържала добър, но неутрален тон към другата жена, а след като си тръгнем с мъжа/приятеля ми, по никакъв начин не бих провокирала разговор с него по темата, нито бих искала обяснения каква е тази, какво са имали, имат или нямат с нея. Ако мъжът започне сам да ми обяснява, бих прекъснала разговора, заявявайки, че това са си техни отношения (бивши или каквито са там) и че не се интересувам. Не бих провеждала никакви последващи разговори по темата, а още по-малко - да му обяснявам как се чувствам унизена, предадена и прочие (защото всъщност няма да се чувствам така). Същевременно обаче, вътре в себе си, бих си направила трезва преценка дали да продължавам отношенията си с този мъж, като взема предвид и другите негови прояви ( негативни от моя гледна точка, ако има такива, както и позитивните също, ако ги има). И бих действала в зависимост от поведението му и преценката ми кое би било най-подходящо за мен в тези взаимоотношения. (Раздялата също не е изключена, даже никак).

# 159
....Стана ми изключително обидно факта, че пред мен се уговаряше с нея, дори не ме представи в началото, а после докато аз бях при сестра ми той 40мин. въодушевено си бъбри с нея, та накрая даже и каза, че специално ще отиде да се видят двамата. Явно на момичето и стана неудобно и пред мен каза да вземе и мен, да отидем заедно. ...
Явно "съученичката" е разбрала за какво иде реч и затова е поканила и авторката да ходи да пие кафе. Но пък изцепката с апартамента си остава - поискала е да докаже и тя нещо. Жалка работа, да се фука, че някога си е била близка с този мъж. Щом няма с какво друго да се похвали...

# 160
Какво фукане има в реплика от рода на „питаш като някой, който никога не е идвал в нас”?

# 161
Какво фукане има в реплика от рода на „питаш като някой, който никога не е идвал в нас”?
Не е фукане, друго е. Все едно казва на приятелката му " Тоя твоя колко ме е ч.кал, за каква се имаш ". Което говори доста за нивото на въпросната персона.

# 162
  Добре ела ме ошамари да видиш после при самозащита какво ще ти се случи .много си елементарна
Аз досега да съм го ошамарила. Ама, айде, живеем във време на толерантност.
Батко, какво искаш да кажеш? Че ако някоя жена ти се ядоса и те зашлеви, ти ще се почувстваш длъжен "при самозащита" да я пребиеш ли? Не става съвсем ясно? 🤔
не говорим за ядосване а за " зашлеви " - не съм се учил и децата не съм си учил да си подлагат и другта буза . Дали Босила се изхвърля   . Да и аз се виждам на кафе / САМО  !!!!/ с бивши но това не значи че има нещо с тях друго освен едно старо приятелство . Но може би някои не са сигурни в себеси и търсят"  под всеки вол теле " . Та аз ако има мераци към някого дали ще го демонстрирам

# 163
Не е фукане, друго е. Все едно казва на приятелката му " Тоя твоя колко ме е ч.кал, за каква се имаш ". Което говори доста за нивото на въпросната персона.
А няма ли опция просто да се е издразнила, че онзи се прави на застрелян? Нашата информация е втора ръка и не можем да бъдем сигурни кой крив и кой прав. На мен авторката ми мяза на ревнива и не е изключено случката да е изкривена през призмата на ревността и.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 13:39 от +-123

# 164
  • София

Е, дай сега на глупавите му въпроси жената да му замазва окъканото пред гаджето и тя да се излага, обяснявайки колко стаи, на кой етаж, в кой квартал и неща, които той много добре знае. Тя е била откровена, нищо не е демонстрирала. Той я е питал за нещо, което му е известно по неизвестна причина. И тя му е отговорила директно, а не е почнала да увърта. Бившата нищо не дължи на настоящата.
Като 123 мисля.

Общи условия

Активация на акаунт