Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!

• 8 332
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 nbirthday за Azzy! Много усмивки и осъществени цели!
Поздрави на адашката!  Hug  Heart Eyes  Весело купонясване!  1dating  dazzler1
Моята Бояна всеки ден си хапва каша, защото е от фините бебчета. На 6 мес. беше 7 кг, при положение, че се роди 3.500. В сряда сме на консултация и ще видим какво е положението сега.  Simple Smile
Хубав уикенд на всички!

# 151
Привет!
Ази, честит рожден ден - радости и любов ти желая!

Иначе с храненето -днес пробвахме по-големите парченца и ефекта беше плачевен - изяде 40 грама за половин час - такова въртене и мляскане му хвърли, че направо се удивих, ама пък и тея пичове бяха оставили ебати парчаците - ориза си беше цял от дългия, кжоето си прави към 8-10 мм  Shocked и такива парчета месо и моркови - абе направо Симпер явно си мислят, че на 8 месеца децата трябва да ядат с нож и вилица, че да си ги режат на парчета. Иначе тайландската манджа му хареса определено, но му беше много трудно на милия да ги яде тези парченца. Сега за следобедна закуска пробвахме шоколадова каша и направо ме втрещи - първата лъжица я повъртя, почуди се и като му блеснаха очите и като почна да крещи да съм по-бърза с лъжицата абе мани -мани... такъв зор отдавна не ми е давал!

# 152
Герчо ние ядем ориза цял-без да пасирам. Ядем и бананите на парченца-аз му чупя и мачкам.Зависи от детето. Ще свикне Иван ,не се тревожи.

# 153
  • София, център
А аз да се оплача, днес ми откраднаха телефона!
 newsm45Беше ми подарък от любимия за рождения ми ден... NOKIA 6270...
Мнооого ми е гадно, а той все ме предупреждаваше да не го държа там в бебешката чанта, че е лесен за крадене...ама като не слушам!
На всичкото отгоре, не са ми го взели без да разбера ами пред мен стана , даже го гоних този...и му смъкнах якето от гърба...някакъв наркоман беше според мен...  Wearyуффффффф...
Оплаках се...

# 154
Мнооого ми е гадно, а той все ме предупреждаваше да не го държа там в бебешката чанта, че е лесен за крадене...ама като не слушам!
На всичкото отгоре, не са ми го взели без да разбера ами пред мен стана , даже го гоних този...и му смъкнах якето от гърба...някакъв наркоман беше според мен...  Wearyуффффффф...
Оплаках се...

Ейй такива таьпанри #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как така ще бьрка в детска количка. Някоя друга мама се оплака сьщо преди време,че и откраднаха нещо от количката.

# 155
Аззи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!  bouquet

Герчо, и аз сега в Хита гледах тази тайландска манджа на Семпер, но и на мен ми се стори, че това пюре се равнява на пюретата на Нестле за о/о 1 год някъде newsm78 Исках да видя и кюфтенцата, но нещо не можах да ги намеря.
Мами, най-накрая си намерих филе от пуйка в Хит Grinning Сега ще си имам и такова домашно пюре   chef

Някоя друга мама се оплака сьщо преди време,че и откраднаха нещо от количката.

Аз се оплаках преди време. И мен тогава ме хвана яд не толкова за портмонето и парите, а за това, че са ми бъркали в количката. Моите неща бяха в един от джобовете на количката  #2gunfire Просто да отидат и да се гръмнат тези  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 156
Оплаках се...

Ейй такива таьпанри #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как така ще бьрка в детска количка. Някоя друга мама се оплака сьщо преди време,че и откраднаха нещо от количката.
   Изказвам пълна подкрепа в  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
   Винаги си прибирам нещата от количката, когато Дани не е в нея. Телефона го държа направо вътре при бебко в количката защото все си мисля, че никой няма да почне да го развива и да го вдига за да ми вземе телефона.... но нищо не се знае Twisted Evil

# 157
Ази ,честит рожден ден и от мен. newsm59  bigdance2 newsm59

Пропуснах да кажа,че освен диетат правя гимнастика и се мажа с крем за отслабване.

# 158
  • София
Ази, честит рожден ден, бъди весела, щастлива и винаги обичана   bouquet

# 159
Привет!

Ази, честит рожден ден! Но защо не излизаш в списъка в началото??? newsm78

Джесси, нещо не ви виждам с бебо в началния списък. Аз ли бъркам или не сте дали мерки и теглилки за вписване... Мъжката компания определено натежава Simple Smile

Креми, благодаря за диетата - ще пробвам, че за 2 месеца от както ходя на работа, съм качила 3 кг  ooooh!

Адиланд, много гадно... Аз съм голям вещоман и много ми е тъпо, като загубя или ми откраднат нещо... Така че ти съчувствам искрено...

Майчета, колко попара (като количество давате)? С млякото беше лесно, но сега трябва да почна тези дни да му давам само сутрин и вечер, а през деня само пюрета, попара, каша.... И не знам в какви пропорции да я направя  newsm78

А Преско е криииииииииииииииииив... Зъбът ни вече прозира, обаче днес е ревал от 3 до 7 с малки прекъсвания... Направо накрая бях  #Crazy

Уф, днес освен ан Ази, на всички май ни е мрънкав ден...

# 160
  • София
Здравейте,милички! Hug

Ази,Честит Рожден Ден!

Креми,запалих се и аз да я направя тази диета,имам едни 5 килца за сваляне,които ми тежат.Ще я пробвам!

Адиленд,мнооого неприятна случка!Не се спират пред нищо тия идиоти! #Cussing out

Иначе при нас нищо ново,Дани е добре,хремата отшумява вече.Бързо оздравяване на всички болнички!Целувки!

# 161
Ази, честит рожден ден!

boriva, аз правя попарата с 2 сухара (Голдис)+парченце сирене~кибритена кутийка+малко кр.масло (на върха на лъжичката) и вода (може и чай). В началото обаче помня че въвеждах всичко това поотделно - малко сухар, другия ден сухар със сирене и т.н. Това е защото не бях въвела глутен преди това и го въведох с попарата. Ако ти си го въвела няма смисъл да даваш чист сухар. Успех!  Peace

Адиланд, много съжалявам за тази случка  Sad Аз също трябва да променя мястото на телефона си (и аз го слагам в бебешката чанта  Embarassed)

# 162
Аз днес дадох на Маги извара с кисела следобяд. Да ви кажа доста добре я прие. Особено, че си беше почти чиста извара само с дъх на малко плодово пюре. Аз не бих помирисала такова нещо, но Маги изяде 5-6 лъжички Grinning Така, че предполагам, че като я направя още по-добре и я прибавям към нещо друго ще я яде  Grinning Сирене ще пробвам след някоя и друга седмица. С изварата ми е по-лесно, защото е безсолна и няма нужда да кисна нищо.

Хайде, лека нощ  sleepuu smile3524 Sleeping
Аз докато оправя това-онова пак стана 12ч smile3507 Как ще ходя на работа не знам  smile3507 Сега ставам в 8.30, а тогава трябва да излизам за работа. Ще трябва да се излюпвам от леглото поне към 7.30 newsm46 Май ще трябва да се науча да пия кафе  kaffeetrmker_2 Направо си се чудя как преди ставах към 5.30-6ч

# 163
Добро утро момичета,
Мойта буболечка ме събуди в 7 да й сменям памперса. А сега спи, но ще стане скоро защото не е яла.

Адиланд, много неприятно наистина. Знам, че сега вече можело да се издирват откраднатите телефони. Само, че трябва да си пазиш кутията или да видиш на гаранцията дали пише IMEI на телефона. Незнам обаче колко е успешно това издирване.

Целувки на бебоците от нас

# 164
KALAZA, честит рожден ден!!! Много усмивки и много-много любов!

Деси, благодаря за "рецептата" - аз съм въвела глутен, така че го почвам направо! Simple Smile

Веси, ти пак си добре, мила. Аз излизам в 7.30, което значи, че ставам в 6,30 или в 6, ако си мия косата (което е през ден. А вечер преди 12.00-1.00 ч не смогвам да легна... Кошмарно съм уморена, но няма начин... Ти поне си близо до Бизнеспарка, та ще поспиваш по 1 час повече...
А каква извара даваш? От тази на кг (насипна) или пакетирана? В пакетираната има някакви съставки с букви и кодове (Е290 например) и не знам.,...

Днес е хубав ден за разходки - пожелавам ви приятно бутане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт