Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!

• 8 326
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро, милички /този път наистина утро Laughing/,
Много, много благодаря за пожелянията  Hug много се трогвам от такива работи  Embarassed Използвам случая да ви кажа, че независимо, че не се познаваме сте ми много мили и наистина много специални  Hug
Моят лекар също имаше вчера РД и си позволих да му честитя и от името на форумските му пациентки /Митко Гунев/.
Креми, точно с такава комбинирана програма се постигат трайни резултати, само имай търпение - всичко трябва да става постепенно- а за двигателната активност Герчо е много в час и спокойно можеш да разчиташ на адекватно мнение Simple Smile
Адиленд, аз съм много разсеяна и съм губила неведнъж ценни вещи и те разбирам напълно.

КАЛАЗА, Честит празник- много сбъднати мечти ти пожелавам   bouquet
 Hug Hug Hug

# 166
  • Sofia
Добро утро, милички /този път наистина утро Laughing/,

Joy Joy Joy

Kalaza, Честит Рожден Ден, мила!!!

Много щастие ти желая и много да те радват мъжете около теб!

# 167
Честит рожден ден ,Калаза !Пожелавам ти много здраве ,щастие и късмет !Весел празник ! bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 168
Kalaza ,честит рожден ден и от мен, пожелавам ти много здраве късмет и безброй збъднати мечти  newsm51

Azzy и на теб честит рожден ден с малко закъснение много здраве и късмет ти желая  smile3525

Ади много съжалявам за телефона ти на мен миналата година за 2 месеца ми откраднаха 2 хубави телефона които освенче бяха хубави имаха и сантиментална стойност защото единия ми го донесе наш роднина от щатите /с който се виждаме супер рядко/ а другия подарък от мъжа та мина година и половина и още ми е гадно. Та разбирам те как се чустваш  smile3518

Аз незнам дали ви се похвалих че за мое голямо очудване на Алекс попарата много му хареса и хапва с голям апетит.
Имаме един лек напредък с возенето в количката - вече се вози седнал в повечето време  smile3521 тези с които сме се виждали знаят какво имам впредвид а за другите да поясня ,че обикновенно е прав  smile3516 и придвижването ни ставаше доста трудно и напрегнато.

А диетата със зелевата супа съм я правила много отдавна но не помня какъв беше резултата ,но аз мисля че не се яде нищо друго освен супа  newsm78 или поне така ми бяха казали и така правех и аз .Та мисля  да започна от утре защото и без това много обичам такава супа и дори без да съм на диета си готвя.

И още нещо да се похваля ,че Алекс тази ,нощт спа от 8 до 6.30 сутринта  Party но пък за кърък мен от вчера ме мъчи яка хрема та не успях да мигна  Tired

# 169
  • София
Честит рожден ден, Калаза! С пожелание за много здраве и хиляди усмихнати дни с любимите ти хора! baloni baloni baloni

Честито и на Ази, на патерици! Много, много щастие и усмивки! baloni baloni baloni

# 170
Kalaza, smile3503 честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и много щастие и късмет в живота!!!  love001

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 11:27 от Violanta

# 171
Честит празник и на Аззи !  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
 nbirthdayКАЛАЗА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  party023

А каква извара даваш? От тази на кг (насипна) или пакетирана? В пакетираната има някакви съставки с букви и кодове (Е290 например) и не знам.,...

Взех от насипната. Точно, защото опакованата извара е с разни консерванти и т.н. Е...

Маги днес е много кисела  Sob Почти цяла сутрини се разнасяме, не иска да яде и чак сега заспа Sob Уж щяхме да ходим към Южния парк, за да се възползваме от хубавото време, но може и да отложим Rolling Eyes

# 173
  • София
Честит Рожден Ден,Кате!!!Много щастие и усмивки!

Ние тази сутрин спахме до 10.30 smile3507Като гледам навън е доста приятно,май ще се стегнем за разходка.Хубав ден на всички!

# 174
Честит Рожден ден на Калаза. Много здраве, щастие и любов и ти пожелавам.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз командировах тати с Марти на разходка. Мия прозорци и чистя ,че от понеделник започвам да работя и няма да имам време за тия неща. Седнах да хапна една спуичка и реши да погледна из форума какво става.  Има форумска среща на пловдивските мами,ама не успях да отида. Crossing Arms

# 175
здравейте и от мен
честит рожден ден на Калаза  bouquet
и честит рожден ден на Аззи на партерица  bouquet
Ади много неприятно за телефона Sad
аз преди малко станах Blush от снощния купон. ще пооправям вкъщи и отивам да си прибирам детенце, че много се застоя при баба и дядо
лек ден на всички

# 176
Здравейте и от мен за днес!
Калаза - Честит рожден ден - желая ти здраве и щастие!

Аз днес командировах Иван да погостува на баба си и дядо си и сега мама се обади, че сипала на 2-те деца /и на сестра ми детето, което е на 2 години и половина/ по една супичка /пиле със зеленчуци/ със сухарчета като им направила равни порции, че Боби на сестра ми да яде и кво и било учудването като боби на сестра ми изял половината, а Иван омел всичко и се разревал за още  newsm78. Явно е оценил по достойнство домашната манджа. И не е имал никакви проблеми със парченца и подобни неща, а аз с тея пюрета ебати мъката му хвърлих. И май ще трябва да се готви  newsm78, което не е добре... Не искам да товаря мама да му готви, защото искам пред деня да му отделя цялото си време, а аз да седна да готвя вечер няма как да стане - ще ми е много интересно около ... 2 дни и след това  #2gunfire. И сега съм в ебати чуденката - 3-4 пъти е ял готвено и си е облизал пръстите... Явно проблема е в пюретата. Явно ще трябва да съм по-настоятелна в дтските тухни и още другата седмица да намеря някоя, че няма как да стане иначе - дадаха ми тел на още една частна - ще пробвам и там...
Иначе да се похваля и вчера и днес бях на погачи - много е хубаво, че толкова бебенца се раждат  Mr. Green. Днес така го гушкахф това, че много завидях, че моят е пораснал.
Иначе новият хит е, че имитира баща си като кашля  Laughing. Вече 3-ти ден го гледам и явно си го имитира - детето няма кашлица, а само сутрин като е с татко си и той кашля и малкия издава подобни звуци и се залива от смях. Като е с мен няма такива напъни. Явно го забавлява звука и се опитва да го докара...
Иначе вчера на годсти ми беше моята приятелка със щерката, която е 3 месеца по-голяма от иван. Ама толкова се забавляваха децата, че направо и ние ритахме от смях - организираха си игри 1. тропане по масата в синхрон 2. свали чорапите на съседчето. 3. блъскащи се проходилки 4. рев в синхрон /даже малкия си пусна биберона да пореве с нея - такава солидарност  Joy/ И си общуваха децата - единия крещи и нарежда нещо, млъква, почва другия, и така... абе като семейство бяха - до едно време се изслушваха и беше мирен тона, а след един момент почнаха да крещях в един глас и да ръкомахат  hahaha. Абе семейно скандалче с умален вариант ама достатъчно шумно... Много се забавляваха.. Като си тръгнаха и го сложих да спи и все едно му извадих батериите - както крещеше и ми обясняваше нещо, слагам го и той заспа. Дигам да проверя диша ли щото така рязко затвори очи, че направо  #Crazy. И така до сутринта - е, крещеше внещо по едно време в съня си ама то....
За новите неща - знае си името /макар, че честно казано реагира и на това на кучето  Joy, ама на никое друго/, знае къде са му ръчичките, дава ръчички, имитира кашлица и последния хит е, че май нямаме нужда да му заголваме пишката - на моменти така хубаво си я заголва, че  Joy. Абе може да е малък, но вече знае къде е мекото на хляба  hahaha

# 177
Честит рожден ден на рождениците!
С пожелания за много, много късмет и щастие! newsm59 newsm67

Вики спинка следобедния си сън и само я чакам да се събуди и да излезем на разходка. Днес времето е чудесно само за разходки. Днес и дадох да яде юфка, ами много й хареса облизваше си и си мляскаше. Така прави само с плодовите пюрета. Явно много й хареса, значи пак ще давам.

Момичета, нещо за диетите - пробвахте ли да отслабнете без диета. Да ограничите само сладкото хляба, газираното, повече ходене пеша и гимнастика. Не че имам нещо против диетите, но нали казват че след това килограмите се качват двойно.
Незнам всъщност дали е точно така. Аз качих 15 кг за цялата бременност. Вече няма и следа от тях, стана без диета. Аз и неможех да пазя диета, трябваше да ям. Бях с много тежко раждане и страшна анемия, сега всичко е ок. Направо се чудех как ще отслабвам, но се получи само с ограничения и много разходки пеша.
Така, че ако не сте пробвали така първо опитайте, пък после диета.
Иначе една приятелка отслабна много с чай и плодове, редуваше ги през два часа. После известно време внимаваше какво точно яде и успя да задържи свалените килограми.
Успех в диетите и целувки на бебоците!

# 178

Момичета, нещо за диетите - пробвахте ли да отслабнете без диета. Да ограничите само сладкото хляба, газираното, повече ходене пеша и гимнастика. Не че имам нещо против диетите, но нали казват че след това килограмите се качват двойно.
Незнам всъщност дали е точно така. Аз качих 15 кг за цялата бременност. Вече няма и следа от тях, стана без диета. Аз и неможех да пазя диета, трябваше да ям. Бях с много тежко раждане и страшна анемия, сега всичко е ок. Направо се чудех как ще отслабвам, но се получи само с ограничения и много разходки пеша.
Така, че ако не сте пробвали така първо опитайте, пък после диета.
Иначе една приятелка отслабна много с чай и плодове, редуваше ги през два часа. После известно време внимаваше какво точно яде и успя да задържи свалените килограми.
Успех в диетите и целувки на бебоците!

Ами тази диета с чая и плодовете е убийствена за кьрменето.ЗА движенията -гимнастики правя от 2-3 седмици-преди това ме беше страх ,заради секциото. Още в началото с раждането и ограничения свалих 17 кг,но имам още 10-на за сваляне Crossing Arms( вече са по-малко). Така,че не виждам никакьв начин да ги сваля без диета и гимнастика.  Confused

А пьк от всичко на тоя свят мога да се откажа,но от сладкото не мога. Направо не знам как сега устусках 7-ми ден без сладичко( плодовете не ги броя). И сега си представям как другата седмица на рожденния ден на мьжо ще спретна една чудна тортичка.

# 179
 Здравейте и HAPPY BIRTHDAY на рожденничките!  newsm67       boriva вписали сме се не си ни видяла на 22 Март. Като чета повечето сте захранили малките с всичко,ние сме все още само на плодови и зеленчукови пюрета.Педиатърката ни е за по късното захранване,чудя се дали и ние да не започнем  кашите и месото,че май позакъсняваме малко? newsm78  

Общи условия

Активация на акаунт