Честит рожден ден, Кате! Много здраве, щастие и сбъднати мечти! 
Azzy, честит рожден ден и на теб, макар и със закъснение

Маги нещо не се впечатлява толкова от другите деца
Поне за сега ги гледа много изпитателно
На ръцете - докато спи. Не се буди. На крачетата - в будно състояние, дръшам здраво и бързо режа, докато не се е усетила.

след като не можеше да схване за кво служи тоя уред реших да му дам кърма с лъжица, за да се светне, в резултат - яде си я
днес сутринта дадох малко кърма след това продължих с оризова каша с кърма и вече спря да отваря уста, диване ви казвам
сега преди вечеря пак давах кърма и после му дадох изцеден сок от грозде, е, начи хареса му повече от кърмата - щеше да изпадне от стола да се навежда за още
та така, а бях решила да давам сокове след 8-ми месец, ама на... важното е че схвана лъжицата, лошото е, че освен гроздето май нищо не му хареса. Дори оня ден му давах банан с кърма, изяде няколко лъжици и спря и аз си го доядох 
При вас има ли го този "синдром"?

. Интересното е, че получи много силни газове и първата нощ много се мъчеше. Дори от болки се събуди окончателно в 01,00 часа и си играхме до 02,30. Но това мисля че ще отшуми, защото тази вечер спа сравнително добре. Сигурно стомахчето го смята за въвеждане на нова храна
.