Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!

• 8 316
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  bouquetЧестит рожден ден, Кате! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!  bouquet
Azzy, честит рожден ден и на теб, макар и със закъснение  bouquet

# 181
Кате приятелче скъпо Честит Рожден Ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesда си жива и здрава и голяма да пораснеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
 newsm59 Azzy, на патерица и nbirthday на Kalaza

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 18:59 от neli_iv

# 183
 Исках да ви попитам в будно или в заспало състояние режете ноктите на вашите бебета, защото ако пробвам Али да е будна се започва с въртенето и писъците. Не знам dontknow как да продължа, защото тя не спи достатъчно дълбоко Sleeping, за да свърша тази работа.

# 184
в будно или в заспало състояние режете ноктите на вашите бебета

В будно...Въпреки, че е голяма борба, даже понякога таткото помага. Иначе се буди, ако пробвам, когато спи...

# 185
 В будно , странното е ,че седи и не мърда което за него е неприсъщо просто незнам нещо явно му е интересно newsm78

# 186
  • In the jungle out there..
Момичета, благодаря за пожеланията Hug Hug Hug Както се казва, да ви се връща Mr. Green

# 187
Исках да ви попитам в будно или в заспало състояние режете ноктите на вашите бебета

Като спи на ръцете и като е будна на краката. Е то на краката почти не й растат, само на палчета и то май ми се е случвало 3 пъти до сега.

# 188
И аз режа ноктите, когато Маги е будна. Попринцип гледам да я уцеля, когато е в настроение за гушкане /не ми се налага да чакам дълго Mr. Green/ Тя, като усети нокторезачката и се спира

Герчо, вие голям купон сте си спретнали Joy Маги нещо не се впечатлява толкова от другите деца newsm78 Поне за сега ги гледа много изпитателно  Laughing

# 189
  • София
Исках да ви попитам в будно или в заспало състояние режете ноктите на вашите бебета

Като спи на ръцете и като е будна на краката.

По същия начин и ние.  Peace На ръцете - докато спи. Не се буди. На крачетата - в будно състояние, дръшам здраво и бързо режа, докато не се е усетила.  Wink

# 190
Здравейте и от мен!
първо, честит рожден ден, Кате!!! Мнооого щастие, любов и късмет ти пожелавам   bouquet
честит рожден ден и на Ази на патерица  Embarassed
Нашата одисея по храненето с лъжица продължава  Sad след като не можеше да схване за кво служи тоя уред реших да му дам кърма с лъжица, за да се светне, в резултат - яде си я Simple Smile днес сутринта дадох малко кърма след това продължих с оризова каша с кърма и вече спря да отваря уста, диване ви казвам Simple Smile сега преди вечеря пак давах кърма и после му дадох изцеден сок от грозде, е, начи хареса му повече от кърмата - щеше да изпадне от стола да се навежда за още Simple Smile та така, а бях решила да давам сокове след 8-ми месец, ама на... важното е че схвана лъжицата, лошото е, че освен гроздето май нищо не му хареса. Дори оня ден му давах банан с кърма, изяде няколко лъжици и спря и аз си го доядох  Embarassed ми ако знаете колко вкусно бешеее, точно като бананов шейк Simple Smile
Сори, че ви занимавам с нашите мъки, ма ако вие не ме разберете нема кой Simple Smile  Rolling Eyes
А за ноктите - режем го с таткото, аз го държа, той реже като избираме да е сънен все още,днес така изряза всичките и на краката и на ръцете, т.е. 20 броя, преди все оставаха и за после  Joy

# 191
честит рожден ден,Kalaza! Пожелавам ти много любов и щастие!

нашата хрема попреминава, давам на Пресияна Осцилококцинум и вит.Ц. На консултацията се оказа, че е качила само 200 гр и 0.5 см (не знам как точно го премери този половин сантим), та сега сме 8.040 и 70.5.
Напоследък само като изчезна от погледа й и започва едина истерия и неистов рев, вечер сума ти време ми отнема да я приспя, ако я оставя сама да се приспива в креватчето направо изпада в нервна криза. Не мога да разбера каква е тази мания, но имам желание да тръгна на работа и не виждам как ще стане, ако иска непрекъснато да съм й пред очите.  #CrazyПри вас има ли го този "синдром"?
Ноктите й ги режа в будно състояние, слагам я да седне в мен и така тя също разглежда с интерес какво става и общо взето мирува Simple Smile
Успех в диетите на всички , които ги практикуват. Аз лично нали още я кърмя и не ми се прави диета, но пък и не ям особено много, та от раждането досега без да искам съм свалила 6 кг за 7 месеца. Мисля, че само с диета няма голям ефект, трябва си и фитнес задължително.

Онзи ден мислех да дойда до южния парк да ви видя най-накрая и звънях на Мики по телефона, ама мила, нещо телефонът ти казва, че си ограничила входящите обаждания..., та не стана   smile3518

# 192
  • София
Туити, не се притеснявай, ще свикне Боби с лъжицата, просто не се знае кога. Ти гледай всеки ден да му предлагаш нещо, пък когато прояде, тогава. Аз нали захраних на 5 месеца и цял месец давах само оризова каша като стигнахме до сериозното количество 4 чаени лъжички в края на месеца. Следващия месец обаче си продължих по плана и почнах зеленчуци и плодове и уж по малко, но сега си изяжда по 150-200 грама твърда храна на ден. Даже за любимите си храни (оризовата каша и всички плодове) си отваря устата като Ники на Калаза в парка. Simple Smile

Аз да се похваля, че днес намерих топлички буйки като на Веси и съм много доволна. Купих и едни термочорапи с подметка.

Ноктите ги изрязвам в будно състояние. До скоро един я държеше, а друг режеше, но вече мога и сама да се справям. Наистина, интересно й е какво правя и не мърда, а гледа внимателно.

# 193
Добро утро момичета!
Лека и успешна седмица на всички!
Гледам, че навън има мъгла, дано пък по-късно да се оправи и да е приятно за разходки.
Вашите бебета сънуват ли? Моята понякога плаче или се смее насън, дори съм я чувала и нещо да си бърбори. Сега е будна и беснее в леглото Simple Smile

# 194
Вашите бебета сънуват ли? Моята понякога плаче или се смее насън, дори съм я чувала и нещо да си бърбори.
И при нас е така дори от плач понякога се събужда разхълцана и иска да я гушкам, за да се успокои.
 Да ви кажа, започнах в следобедната закуска да слагам АМ, защото това кисел без мляко си е чисто нишесте, а пък като започна да давам царевичен грис, без мляко си е жив качамак smile3521. Интересното е, че получи много силни газове и първата нощ много се мъчеше. Дори от болки се събуди окончателно в 01,00 часа и си играхме до 02,30. Но това мисля че ще отшуми, защото тази вечер спа сравнително добре. Сигурно стомахчето го смята за въвеждане на нова храна dontknow.

Общи условия

Активация на акаунт