Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!

• 8 289
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Eeeeee Bezmerna, жалко ,че така се е получило просто нямам идея как е станало явно нещо от глобул е имало проблем защото аз това ограничаване на обажданията дори незнам как се прави  Tired .Дано следващите дни като стане пак топло да се наканите пак и този път наистина да се видиме.
Ади според мен всички бебчета сънуват още от раждането дори започват да се усмихват първо насън и по късно в будно състояние.
Алекс май по скоро сънува хубави сънища защото по често се усмихва.

# 196
Честит Рожден ден на gabi666! newsm67
Да си жива и здрава и много щастлива!
Честито и на kalaza , на патерица newsm51

# 197
  • София
Честит рожден ден, Габи! Много здраве, късмет и щастливи мигове!  Tada Gift  party002

Ама как сте се подредили на 14, 15 и 16 3 мами Везни. Simple Smile

# 198
Честит рожден ден на Габи и от мен, много здраве и послушно детенце  bouquet
а на другите мами, спокойна седмица

# 199
  • София, център
Gabi !!!

Имах тия дни Троянски кон на компютъра и беше голяма мъка да се ползва.... Sad, но вече го изчистиха и сега ще се включа с пълна сила... smile3503

# 200
Честит рожден ден на Габи, както и на Ази и на Калаза на патерици! Много здраве, щастие и весели мигове Hug Hug Hug

Аз съм супер болна, точно като по анимационните филми - кихам по 100 пъти, кашлям като магаре, а носа ми тече като река ooooh!понеже не си обърнах на време внимание вчера ме втресе и ми се подуха и лимфните възли , от което пък ми заглъхнаха ушите Sadнезнам как но досега Али е здрава, нищо че се разнясяме и кърмим по цял ден, но пък разболях мъж ми. А как ме вбеси той сутринта, не стига че е толкова зле ми снощи изял една кутия сладолед, такъв скандал му вдигнах сутринта дали е малоумен, той пък се обиди, абе въобще тръгна ни добре понеделнишки.

# 201
  • София
Честит Рожден Ден,Габи!!!

# 202
  • София
Честит рожден ден , Кате ! Дано винаги се чувстваш специална и много обичана и желана жена!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден и на Ази и Калаза макар и на патерици ! Специални пожелания за късмет и любов - дано празника ви да е бил незабравим!  bouquet  bouquet Hug

Честит рожден ден и на Габи! Дано винаги да намираш сили в себе да търсиш и намираш хубавото в живота а  любовта да е винаги край теб!  bouquet

И накрая да се оплача - Гоги е болен - имаме сополи до кръста а нощите са направо кошмар - на всеки час се правя на водоноска. Whistling Я кажете понеже стеримара  не помага някакви други лекове за сополки сте прилагали?
Хубав ден на всички мами и бебешоци и бързо оздравяване на болната дружина! Hug Hug

# 203
  • Русе
Добро утро!
 newsm59 на всички празнуващи на патерици  Embarassed
Ние бяхме на гости 2 дни извън града .Събота вечерта малкото ни подлуди  #Crazy неискаше да спи , явно   от смяната на мястото  и това че неможах да я изкъпя  newsm78 newsm78.
 Преси казва от 2 дни "тати" и да много ясно, но дали е  съзнателно.....(мама явно е на 2-ро място  smile3516 )
Иска да стои права сама като я хвана за ръчичките и тя се пуска и се задържа о/о 30 сек. hahaha Joy
А за ноктите и аз и ги режа докато е будна, иначе се събужда Mr. Green
Днес явно ще сме заточени у нас  #Cussing out  с това гадното време
Хубав ден на всички   bouquet

# 204
 newsm59 newsm59 newsm59 на Габи, също със закъснение и на Ази и Калаза, с пожелание за много здраве, щастие и любов !!!   nbirthday  nbirthday nbirthday

Ние си режем ноктите докато е буден, малко се дърпа, ама успяваме някък преборим  Simple Smile
За сънуване, определено сънува, защото на няколко пъти го виждам как си се подсмихва на сън  Joy
На Дейзи барзо оздравяване и дано Али се размине с гадната болест  Peace

То днеска май ще трябва да се обличаме доста дебелко, като гледам как духа на вънка  cold

# 205
danika и ние бяхме много дълго време с хрема и сополки, единствено освен стеримара му капах капки Виброцил, който според мене не го изликуваха, ама поне му отпушваха времено нослето .

# 206
Леле, колко рожденички тия дни Grinning

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГАБИ!!! newsm67  party023

Преси казва от 2 дни "тати" и да много ясно, но дали е  съзнателно.....(мама явно е на 2-ро място  smile3516 )

Вие пак сте добре Laughing Маги започна първо да бабосва, сега татосва, от време на време минава на дадя, а на мен реда не знам кога ще дойде Joy

Много болни мами и бебчовци нещо #Puppy dog Да се оправяте бързо, бързо spoko

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ГАБИ newsm18 newsm18 newsm18

ЧЕСТИТО И НА КАЛАЗА И АЗИ   Tada, на патерица , но два дни не съм влизала във форума.
Аз режа ноктите на ръцете в будно състояние - слагам я да седне в мен и така........................един час Confused
А за сънищата - Забелязвам , че и Ели проплаква или се смее на сън.
Снощи нашия татко щеше да яде бой.Понеже Нашите умници във входа не са пуснали парно , понеже било топло  , включих печка в спалнята .След като Ели заспа КЪПАНА , БАЩА И РЕШИ ДА НАМАЛИ ПЕЧКАТА , НО В ТЪМНОТО ДА ВЗЕМЕ ДА Я ВКЛЮЧИ САМО НА ВЕНТИЛАТОР. Влизам аз след 1 час и  cold Нататък няма нужда да обяснявам какво е последвало. smile3511 smile3513 Добре , че детето беше опаковано в чувалче и обиколниците пазят малко . Само дето нямаше шапчица (аз по принцип не и слагам след баня) , но явно съм влязла на време , защото още не и беше замръзнала главичката

# 208
Честит рожден ден на Габи, и със закъснение и на Ази и Калаза, с пожелание за много здраве, сбъднати мечти, щастие и любов !!!   bouquet   bouquet   bouquet      

Оказва се, че моето дете също предпочита домашните манджички, майка ми сготви 2-3 пъти и Михаил си изяде ръцете, ще пробваме, когато и аз съм в къщи да го гледам вечер да направим 3-4 манджи и във фризера  Wink
Герчо, шоколадовата каша на Хип е една от любимите на Мишел, като се има предвид, че по време на бременноста ядях по 1-2 шоколада на ден  Joy  Joy  Joy първия път на всяка лъжичка крещеше от удовлствие, лошото е, че не винаги я има в Била и Хит  Sad
Михаил казва мааааммааам само когато му се спи или е гладен, или нещо е крив, иначе продължава да си говори на неговия език странни думички  Wink Според мен обаче баба му е бубубу  Laughing
Вчера за една минута без контрол се добрал до едно цвете с огромни зелени листа и в един момент установихме, че половината листо липсва  Shocked откачих да не го е изял, после го намерих около проходилката и с майка ми сголбихме пъзел за да възстановим липсващата половина и да се успокоя, че не е погълнал нищо  Joy
Продължава да ходи само назад и настрани, мноооого рядко прави крачки напред и се ядосва  hahaha
Ноктите вече ги режа в будно състояние, като някой ми асистира да държи свободната му ръка  Wink с която ме бута.

# 209
Габи, честит рожден ден!

Кате, ако е вярно това, че децата обичат много това, което сме яли по време на бременността милия Иван трябваше да му се дръпнат очите от азиатска кухня  Joy и сега трябваше да набива само ориз със зеленчуци и за вечеря да му давам по едно шише сладко-кисел сос вместо ам, че аз тогава се оливах, а аз с опита си с тайландската манджа първоначално си мислех, че му харесва, ама му е трудно че е на парчета ама след супата на мама дето и на парчета я е изял за секунди се съмнявам - явно не му е било толкова вкусно  Joy

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 12:50 от Ger4o

Общи условия

Активация на акаунт