(овесените ядки)?

. Още видях, че е на български, ама нещо още не са го доизкусурили, защото тикер-а не тика, ами си стои на едно място. Ще ги проверявам от време на време, пък може и аз да мина на българска лентичка. 

Ема се буди на всеки кръгъл час за по 15-20 мин с мрънкане и плач
Не знам дали е от зъби - тя още няма нито един, а и не виждам признаци / венците й са спокойни/ скоро да пробие някой
Добре, че поне редува сравнително спокойна и неспокойна нощ.
Явно не ставам за готвачка 

Така че може да е просто някакъв период при Елинка 

и той ме побърка. Полудя направо тука - крещи като за световно, подскача - ужас направо. В студиото мълчи и зяпа, че е светло и лъскаво, ама мен ме е страх да не изкрещи изведнъж, че ще оклепаме ефира. Отказа да яде местно пюре и ми се наложи да му дам за обяд банан с извара, че иначе щеше да е съвсем трагично положението. абе изобщо.... едни работници да си ... майката ама кво да правя... Сега се кротна, зави очите и май ще спи та аз да прегледам поне форума
. Абе определено вече си е голямо момче и се впечатлява силно. Иначе в момента има тук към 10 модела - никакви усмивки - гледа ги строго ама като се появи чистачката и една усмивка... мани-мани... а тя е 40 годишна, дебела и доста.... черна
. Направо какъв вкус за жените ужас направо.
С нея бяхме планувано секцио в един ден, една след друга..докато чакахме и двете се разхождахме по тия гадните нощници от болницата
След това лежахме заедно в реанимацията, при което Герчо се "сприятели" с една сестра, която отказа да и пусне обезболяващо в абоката, а искаше да и бие инжекция, от която мноооого болеше наистина..само ако знаете Герчо на какво я направи тази сестра
Но иначе престоя ни беше забавен..нали Герчо ?

и той ме побърка. Полудя направо тука - крещи като за световно, подскача - ужас направо. В студиото мълчи и зяпа, че е светло и лъскаво, ама мен ме е страх да не изкрещи изведнъж, че ще оклепаме ефира. Отказа да яде местно пюре и ми се наложи да му дам за обяд банан с извара, че иначе щеше да е съвсем трагично положението. абе изобщо.... едни работници да си ... майката ама кво да правя... Сега се кротна, зави очите и май ще спи та аз да прегледам поне форума
. Абе определено вече си е голямо момче и се впечатлява силно. Иначе в момента има тук към 10 модела - никакви усмивки - гледа ги строго ама като се появи чистачката и една усмивка... мани-мани... а тя е 40 годишна, дебела и доста.... черна
. Направо какъв вкус за жените ужас направо. 

Препоръчани теми