Какви детективи имало сред нас

А тези всиччките зеленки, тренираш ли? За толкова ли се готвиш?

Какви детективи имало сред нас

Аз да ти кажа, ако не беше продавача в магазина никога нямаше да се ориентирам кое какво е
Аз взех най-ситния вариант за над 4мес. Но като видях за какво иде ред, ако Маги го хареса следващият път ще взема за над 5мес. Иначе пише, че се вари за 1-2 мин и е готов 

Разпределих го във формички за лед и от тези 500 гр напълних почти 2 формички
Значи вече си имам във фризера повече от 20 пилешки пюрета
Ще гледам да направя същото и с пуйка и заек.
.
. 

Прибавих ви с бебоците в списъка
.
.
.Май,Герчо най се грижи за разнообразието на храните и тези бебчета,които вече хапват от кухня също са напред с материала
.
Комбинацията хрема + напиращи горни зъби е доста изтощителна. Горката ми Писи, сигурно се измъчва много, ама и на мен ми се събра напоследък...всеки ден се караме с мъжа ми и бая се изнервих...сигурно и това съм й предала с кърмата....ох, май е по-добре да не ви се оплаквам от сутринта, да не ви развалям настроението 
, освен с Мики, разбира се, с която лежахме в една стая
Сигурно ще ми се избистри скоро ситуацията, а и ако продължаваме така с караниците, едва ли ще продължавам с кърменето...ох, пак се отплеснах, извинявайте
Къде се покрихте, бе, мами

(овесените ядки)?
Но ми се струва, че в Хита съм виждала само бутчета от заек. Та, ако намеря нещо такова може и да взема. 
Дано всичко приключи скоро. Всички да оздравяват бързо. 
) и почти ревейки се обадих на личната, че нещо му има. А така ми реве по малко в последно време, но аз все го отдавах или на зъби, или, че му се спи. Но така 15 минути без да спре никога не е плакал. А и така се стяга, че явно нещо го боли много. Педито вика, води го веднага. Почвам да го приготвям, слагам го в коша за кола, давам биба и той млъкна.
, но мислълта ми е, че няма нужда от ключе. А, освен това ние с мъжо купихме 5бр. за 6 и нещо от Практикер, а после приятелката ми намери същите за 20ст в специализиран магазин за ел. материали.