Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!

• 8 280
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
gabi6,скъпа  Hug Честит Рожден ден   bouquetда си много много щастлива   bouquetи здрава  bouquet
цунки и от Бобката за Симонка-хайде да ги запознаем Joy

# 211
  • София
Благодаря ви момичета!   party023 eat Една виртуална почерпка от мен.
Мила, хайде, ако си с кола защо не се разходиш някой ден към нас?

# 212
Gabi666, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Много здраве, щастие и късмет ти желаем!  bouquet
И аз да се включа към отбора на болните. Да се надявам, че е само настинка, но съм със запушен нос и заглъхнали уши. Слава богу на Катерина нищо й няма, макар че често се гушкаме и люшкаме, а и я кърмя. Бързо оздравяване на всички  Hug

# 213
4рд на габи,да си жива и здрава
4рд и на ази и на калаза на патерица,вси4ко най най ви желая
При нас  новото е,4е на Дани му избиха 2 нови зъб4ета и ве4е сме в отбора на многозъбковците със 7 броя newsm47 И другото ново е,4е като се изправи се пуска и се задържа сами4ък около минутка на максимум,ето доказателството   http://images11.snimka.bg/001389235.jpg
А тук ми помага да из4истя прозорците   hahaha   http://images11.snimka.bg/001389258.jpg

# 214
 gabi666 честит рожден ден да си жива здрава и много щастлива  smile3525

# 215
  • София
И ние си режем ноктите в будно състояние,в начлото стои,но към края му писва и настава голяма борба.Забелязала съм,че много бързо му растът ноктите,през 2 дена трябва да ги режа.
Даника,аз също освен Стеримара му капвах по една капка във всяка ноздра Виброцил,може по3-4 пъти дневно.
Напоследък му показвам неговите снимки на компютъра и му повтарям,че това е Дани, явно му е сложно ,опитва се да го каже,но излиза Нани.Определено знае кои са мама и тати,защото като го попиташ веднага поглежда към съответния човек.Най-често казва мама и баба,отскоро и тати,но му е по-трудно.
Иначе и той сънува,много често се смее на глас в съня си(умирам от смях като го чуя) или проплаква.
Болничките мами и бебоци да оздравяват бързо! Hug
Кърмещите мами,някой знае ли дали можем да си бием противогрипна ваксина?
Ей,Зоуи,адашчето е страшна панта!Много му се радвам !

# 216
писах писах и накрая нещо се прецака системата и нищо....

Първо ЧРД на всички, на който съм пропуснала да честитя...
На първо място ви пожелавам   мноооооооого здраве!
Бъдете винаги усмихнати, много щастливи и обичани.Нека живота ви поднесе само положителни емоции и път осеян с цветя.

Ние сега се прибираме от Чифлик.Всичко беше ок, само дето беше касапския студ и ме достраша да изкъпем Константин в басейна.Водата си беше супер почти 40 градуса, но при изкарването навън беше 10 и колкото и да го увия има шанс да го простудя.Поне му теглихме една дъъъъъъълга вана вътре, на топличко.
През цялото време се държа много добре, в ресторанта на рождения ден на майка ми беше чудесен - смя се , игра си, хапна с нас - така ни гледаше как си хапваме и протягаше ръчички, въпреки ,че беше ял , че и него го почерпихме с току що изпечен хляб и козе сиренце на малки парченца.Много му хареса!
Като се прибрахме в хотела обаче ни разказа играта- рев, рев до припадане.Явно много го дразнеха венците, защото се биеше през устата като обезумял.заспа след като вдигна на ура целия хотел.Трябваше да го будя 40мин по-късно за вечерната доза  млекце  и едвам си отвори очичките, изпи млякото в просъница и пак заспа.В 5:30 сутринта ( днес) реши ,че повече не му се спи, на рева се едно хубаво, после си игра , смя се а ние с мъжа ми се редувахме да го забавляваме, защото си легнахме почти в 2:00 , а на мен много ми се спеше .Както и да е де,отново събухме всички....но кво да се прави
От това ходен реших, че докато поне резците не избият никакво ходене  никъде!!!

По темата - аз му режа ноктите докато пие мляко преди лягане, не помръдва!

Захраних вече с месата без риба и свинско, за тях кога ще дойде време още не съм решила.

Иначе Константин също като Иван на Герчо имитира кашляне.Жената която  го гледа при нужда кашля и той я вика като я имитира, много смях пада.Детето умира за нея, много си я обича!
Говори нон стоп , през почти 100% от времето, когато не спи и плаче - да-да,  та-та, та-ти, ба-ба, ма-ма, ка-ка и т.н.
Когато се кача в колата и тръгна започва веднага да пее.Има ли по- ритмична музика започва да блъска и да се смее , умира от кеф.Намаля ли касетофона спира- много е смешен!Спра ли на светофар пак спира!
Сега има ново 20 - като го оставя да ми седне на крака и неговите крачета  опират на повърхност така се изправя с мятане ,че пада по лице и пак започва да се смее.Това го правим само на кревата,че е страшно.

На болничките бързичко оздравяване

# 217
здравейте мамчета аз съм нова във форума искам да ви се представя казвам се Мария с татко Владко и моята принцеса Венета на 6,5 месеца родена на 29.03

# 218
Darling добре дошла  Hug

ама ваште бебета много много умни бе, Алекс милия  заблуден яко  от 10 дена се мъча да го науча да маха с ръчичка за чао и най накрая вчера успях ,сега се бориме лампата да запомни иначе само като го попиташ къде е симона реагира но мама ,тати не Tired ама  не млъква мамама бабаба, тетете ,нещо като айде ,дадада , ненене и разни други такива ама всичко изглежда че го казва съвсем неосъзнато. Ама най големия майтап е ,че когато му обувам памперса се върти като шугав и за да седи баща му му щрака с пръсти и това страшно го впечатлява та от 2-3 седмици е започнал да го имитира и непрекъснато си мърда пръстите все едно щрака.  Аз като си го знам че нищо не вдява все си мислех че случайно това го прави ,но вече няколко дни го тестваме и само да му щракнеш веднъж и той веднага започва с усмивка до ушите  Laughing

# 219
Darling, добре дошла  Hug

Мики, ами според мен нашите бебоци определено не "говорят". Просто повтарят чутите звуци. Може и да правят някаква връзка между определени звуци с някой, но се съмняват да знаят кой точно е мама, кой тати, кой баба и какво точно значи това.

# 220
писах писах и накрая нещо се прецака системата и нищо....

И аз така, чак сега успях да влезна във форума.
Честит рожден ден на Габи! С пожелания за много здраве и щастие!

И според мен бебоците ни не говорят осъзнато. Просто опитват да кажат нови звуци.
В това лошо време излизате ли навън?

# 221
Мда, определено не говорят съзнателно и точно затова искренно се забавлявам когато каже някоя дума на място. Примерно като забавих лъжицата един ден започна да крещи - айде, айде и аз се попиках от смях. И веднъж го питам иска ли мама да го гушне и като каза искам ме уби... Но определено не го прави съзнателно и просто без да иска понякога казва някоя думичка на място та става още по-забавно... Иначе стандартния въпрос искаш ли мама да те гушне обикновенно получава стандартния отговори ба-ба-ба и протяга ръчички към мене... Просто явно мама много го бабосва, че непрекъснато повтаря. Иначе нали ви писах, че аз горда-горда, че реагира на името си с изумление останових, че реагира и на името на кучето - явно тона на гласа ми е един и същи като ги викам  Joy

# 222
  • София
А-а, ама много рожденнички-везни, наистина   bouquet
Честит празник и на Габи  Hug Hug Hug

Добре дошли на новите мами  Hug

А-а, Бояна определено е фен на возенето в кола- и като спирам по сфетофарите се сърди Simple Smile)))
Всъщност ръмжи като тигър диването- още от раждането си- така и до днес Simple Smile))
Милички, имам въпрос- давах на Бояна вода от овесени ядки- това брои ли се за въвеждане на глутен? За да започна попарата ми е мисълта- давам много често овесената вода- за разхлабване и да не захранвам с глутен, ами направо попарка да давам, какво мислите?

# 223
мойта мърморана е на 6,5 месеца , но не говори активно като беше по малка повече говореше , а сега само крещи  и бръмка newsm78

# 224
Милички, имам въпрос- давах на Бояна вода от овесени ядки- това брои ли се за въвеждане на глутен? За да започна попарата ми е мисълта- давам много често овесената вода- за разхлабване и да не захранвам с глутен, ами направо попарка да давам, какво мислите?

Според мен можеш да дадеш попарка без да се притесняваш. В овесените ядки има глутен, а с тази вода ти си я захранила.

Общи условия

Активация на акаунт