Знаете, че през почивните дни не ми остава време за форума и днес едва смогнах да изчета всичко и все не идва ред да се разпиша.
Първо: Честит рожден ден на Габи!

Честит рожден ден на патерица на kalaza и Azzy! Да сте живи и здрави всичките и много щастливи!

Честито и на теб, daizy! Всичките със 6 да ги вземеш!

zoui, разби ме, както винаги! Да ти е жив и здрав Дани и все така да е пръв във всичко!

Честито и на Tweety за успехите с лъжичката!
Хремата на Преслав все още не е минала, но отива на подобрение. Дано скоро се приключи с тези сополи, че ми взима здравето!

А като чета колко неща знаят децата ви, направо сме на никъде ние.
Само едно боц е научил и толкова. Сега сме на вълна браво, да видим колко време ще отнеме.
Нищо смислено не е казал още. А, и той се научи да имитира кашляне, до такава степен, че чак има позиви за повръщане.

Ноктите до сега ги режеше баща му, докато аз му давах млякото, но вчера се справиха сами. На Преско му беше много интересно какво му правят на пръстите и не мръдна.

А, за тези дечица, които не си изпиват млякото, може да искат по-малко хранения. Преслав никога не си изпиваше дажбата, когато беше на 5 хранения. Откакто мина на 4, нямаме проблеми. Та може да пробвате, ако продължават да не искат да си го изпиват. А може и да е просто период някакъв.

Хайде, отивам, че трябва да го къпем и да ляга вече. Лека вечер на всички!

и после ще 
Само пилешко, заешко и пуешко съм давала. Ама не е ли вече време за нещо друго? Вие какво давате? Питам вас, защото нашата педиатърка не ми казва нищо, ако не я питам

. Ако някой има идея от кога след заразяване ставаш "заразител" моля да ми пише на лични или във форумчето. Щото нали имало инкубационнен период и не знам дали през него разнасяш заразата... Абе мъка отвсякъде... На всичкото отгоре на 27-ми тук се прави огромно парти за рождения ден на телевизията, ще се сменят 3 декора и е класическа лудница. Ако се разболее не мога да отсъствам посмъртно! Просто класика!!!!!!!!!!