Тренировки в домашни условия - 111

• 40 201
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, тези, които сте правили Т25 - тези двойни тренировки задължителни ли са? Едвам избягах 5 км след двойната днес, не знам как ще ходя утре. А и не разбирам защо един път почваш и завършваш един път кардио и после вече загрял доволно, почваш следващата от супер бавно темпо наново....ще се радвам, ако някой сподели. Знам, че всички сте ги правили доста отдавана тези неща, но пък знам, че има фенове тук програмата и я познавате добре:)
И аз съм в овулация, усещам си я всеки месец, като часовник съм, винаги 2-3 кг отгоре имам. Докато се разкарат, идва време за още 2-3 кг с ПМС....изобщо..много мразя да съм в цикъл, ужасно е, толкова години така и не намерих решение, какво ли не пробвах...Отклоних се:) Поръчах си Л Карнитин, предполагам всеки, който се озове в темата, започва да поръчва:))) Да му проследя ефекта, ще добавям и друго после.

# 166
Sheki, има календар на Т25, виж там.
Кардио тренировката можеш да замениш с тичане, и да ги правиш отделно- 8 часа между тях, за да си свежа, или както графикът ти позволява.
Или тичане сугрин, Т25 вечер, 1 тренировка, примерно.

# 167
Sheki, T25 & бягане, за мен, е прекалено много кардио. Определено не бих правила двойни тренировки на Т25, но аз по принцип не бих комбинирала Т25 с бягане. В нет-а има доста примерни програми за комбиниране на Т25 с бягане - разгледай ги и си избери някоя. На много хора тази комбинация им допада. Ето няколко варианта:

# 168
Dez, аз по календара карам, днес имам кардио и долна част. Ама кой да се сети да замени кардиото на Шон с бягане:)))

Sprinkles, то си имало календари и за това лииии:) Мерси много, то си е редуване реално. Не знам какво е да претренираш с кардио аз, май трябва да попрочета малко по темата. 
Аз умишлено искам малко повечко кардио да правя, че доскоро правех основно табати разни, ХИИТ и то с акцент все в долната част и явно храната не е била ок и веднага станах буцеста в бедрата:(

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 21:49 от Sheki

# 169
Аз днес правих тренировка точно от програмата за бегачи - 30-Day Breakaway, но една от тези за горна част -Upper Body Combos. Малко ми беше странна. Не е лоша, натоварва доста рамото, но разтягането на долна част и бягането на място в края определено ме изненадаха. Идалис ми беше по-малко досадна отколкото в другите й програми, въпреки че ми е трудно да свикна с акцента й.

# 170
  • 1st floor
За последните два дена отчитам БР6 и вместо кардио, кростренажор.

От Шон отдавна се отказах. Супер ми съкращаваше цикъла и ми идваше на 17-19дни. Винаги. Иначе двойната тренировка от Т25 ми беше в повече и я разделях в два отделни дни. Правила съм я и в един, но ме скапваше.

# 171
Новини от Сидни - на трети май стартира тримесечна програма, summertime fine 3. Целта е да се изваят мускули, да се подобри кардиото, координацията и баланса.  Интересното е, че с тази програма тя ще се подготви за сватбата си, която трябваше да е миналата година, но се отложи заради пандемията. Та програмата приключва на 31 юли, за когато е насрочено събитието.

В момента правя миналогодишната ѝ програма Summertime fine 2.0 и съм на 60 ден. Харесва ми и имам резултати. След ковид мускулите ми бяха изчезнали, едва издържах да стоя на планк за 30 сек и то с нечовешки усилия. След подновяването на тренировките и лятната Сидни в момента правя планк за минута с 2,5 кг тежест на гърба. Като цяло имам голямо подобрение откъм сила на т.н. ядро и в баланса. Спихналите мускулчета взеха да се завръщат Simple Smile Ще покажа снимка на ръката и рамото - много им се радвам.
Планът при мен е да завърша 2.0 и ще продължа с 3.0!

# 172
Sheki, T25 & бягане, за мен, е прекалено много кардио.
Напълно съгласна съм със Sprinkles.
Тя Т25 е основно кардио и като добавиш и още кардио с бягане  и идва много.

За днес Strong Body Stacked Sets: Lower

# 173
  • София
Много ви се радвам, момичета, скоро намерих групичката, огромно благодаря за всичко, което споделяте.
Чета назад и си трупам споделеното от вас в един word.

Запалих се по домашните тренировки съвсем случайно – преди 2 години попаднах на едни видеа за начинаещи на Руми,  реших, че за да съм стриктна трябва да си купя програма.
Минах 3 програми с известни паузи, скачах известно време и на малки батути, но и двете ми поомръзнаха, та много се радвам, че ви намерих.

От 7 години ходя на народни танци и сме активни скиори цялото семейство, но откакто в работата направиха едно стайче с най-необходимите за спорт джаджи, обедната почивка си я карам там. и .. познайте – от 50 човека тренирам само аз, от време на време още двама, мноого тъжна работа. А толкова е зареждащо!

Вие сте абсолютни машинки, като ви чета имам чувството, че нищо не правя. Иначе съм от отпуснатото слаби, дето имат лек целулит по краката, но вече и отпуснатото не е отпуснато и целулитчето не е, каквото беше (дано не си внушавам), че на мен то ми е болната тема.

Онзи ден за първи път се сблъсках с Shred на Сидни – често я споменавате – е, беше супер, много ми хареса, доста ме разжлемби, но то и защото въпросния ден направих сигурно 500 клека. Мания, по която ме запали Рори – понеже работя на бюро и на всеки час гледам да правя клекове.

Стана малко дълго, желая ви весели празници, бъдете здрави и доволни!

# 174
  • Бургас/София
Вчера беше тази тренировка на Линда: https://youtu.be/JHFiPw0zgWI
Днес ден 43 AAA от фаза 2 на 80 DO. Уж е сравнително продължителна тренировка и пак много много не я усетих. Тренировките за крака си остават моя фаворит от тази програма.

# 175
Днес поредната безмислена тренировка от Шред🙄 не мисля ,че ще изкарам програмата ,имаше някои страхотни тренировки ,но нещо заби напоследък....Май ще се окажат оправдани опасенията ми,че това непрестанно бълваме на количество неминуемо ще се отрази на качеството....хората конструират програма с месеци ,ако не години...Мисля да продължа с Шреда до новата и тримесечна програма през май и да подкарам нея ,после в движение ще преценявам какво ще правя ...

# 176
Dez, чудесно ще е догодина да отидем в Атина Blush

Кажете как го пиете този ябълков оцет - 1 лъжица в чаша вода? Преди ядене? Два пъти на ден или 2 лъжици - 1 път на ден?

Звезди, мисля че от 30 Day Breakaway програма най-много ми допада тренировката за крака. Аз имам доста клиенти и колеги с такъв акцент и ми е ОК.

Отчет - Уникална - тренировка 2 + мини 2. Довечера имам бягане (speed repeats) с някакво непосилно за мен темпо.

# 177
  • Бургас/Пз
Ноу фрейм, кой ден прави?? Аз имам няколко прескочени, та поне да знам Simple Smile

# 178
Оцета го пия от години, в началото спазвах 1-2 лъжици в чаша вода,  чела съм преди ядене, след ядене... Уж не позволявал на въглехидратите да се усвоят напълно. И потиска апетита, това потвърждавам. Сваля също кръвната захар и благоприятства чревната микрофлора.
Отдавна го пия на око - сипвам от бутилката в чаша, доливам малко вода. Но аз цял живот съм обичала оцет, супа без порядъчно количество оцет не ям Smiley
След това трябва да се изплакне устата.
Та, почни преди ядене - 1 суп лъжица.

# 179
Днес пих 2хябълков оцет, по 1 лъжица в хладка вода. ОК беше, става. Две ще ми дойдат множко.

Днешната тренировка Гърди/Гръб/Трицепс:
1А. Бенч прес 4х20
1Б. Френска преса 3х15
2А. Преса с гири 15-20-15-20
2Б. Skull crushers (чупитикви? Stuck Out Tongue) 3х15
5А. Хиперекстензии 4х20
5Б. вертолет 4х20
6А. обратен флайс 4х20
6Б.  гребане (bent over row) с гири.

Късно започнах, притискаше ме времето, и ужасно се изнервих. Исках да направя и гребане с обратен хват, но не остана.
Следващият път ще си отварям очите и започвам навреме.
Днес без тичане. Дърпа ме нещо десния хамстринг, ще паузирам няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт