Тренировки в домашни условия - 111

• 40 301
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Аз минах на второто ниво на 30 days shred, обаче нещо си направих на стъпалото 😕 По време на тренировка усетих, че леко ме наболява като скачам, но не обърнах внимание, на следващия ден болката започна леко да се усилва. Сега кракът ми е леко подут и отекъл от едната страна, предполагам съм разтегнала някое сухожилие или нещо такова. Дадох си почивка два дена, но през това време имах доста ходене пеш и не мисля, че кракът успя да почине. Мажа с Тендивал, но не знам как да продължа нататък. Вчера правих клекове и коремни преси, за да не съм без хич, но ми се иска да си продължа пълноценните тренировки. С този крак никакво кардио не мога да правя като хората. Болката не е супер силна, търпи се, но ако продължавам да го натоварвам ще стане по-зле. Някакви предложения имате ли за тренировки, които да не включват подскачане и натоварване на ходилата?

# 436
  • Бургас
Banana.mama  , защо не пробваш Barlates на Линда или Biogilates ? И в двата канала в Ютуб има доста упражнения , които не натоварват стъпалото, тип балетни и пилатес.
При мен нищо ново, карам си със Сидни.
Имам едни 2 кг от Нова година насам, които не мърдат. Не съм увеличила яденето, не съм намалила тренировките. Май от годинките и хормоните. Ще трябва да си раздрусам метаболизма някак.
Инак вижте каква компания си имам сутрин на тренировките. Ляга пред мен и зяпа, колкото да се спъна в него Simple Smile))

# 437
Алина, страхотен сладур!
И ние ще имаме след 2 седмици, чакаме да порасне малко. Едно от тези ще е, момиченце. ❤

Отчитам тренировка за крака от тази сутрин в 7. Довечера ще тичам. Паузата между тренировките е достатъчно голяма. Искам да вкарам и корем следобед. Сутринта ми свърши прозореца.

1. БГ клек 2х8кг 3х13
2. Преден клек 20кг 1х20,  22.5кг 4х15
3. Тяга на 1 крак 2х8кг 3х13
4. Тяга с прави крака 25кг 2х15 , 30кг 3х12
5. Сумо клек 25кг 4х20
6. Абдукция с ластик 5х20
7. Повдигане за прасец 2х10кг 3х20
8. Суинг 18кг 5х20

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 15:19 от Dez

# 438
Днес сутринта пилатес от програмата 30 Мин,със смесени чувства съм ,но по скоро клоня към положителни ,че се тренират малките мускулни групи ,захващащите и издръжливост ,особено ме озориха страничните планове комбота с коремни.

# 439
  • Бургас/Пз
Фрейм, аз я харесах пилатес тренировката. И мен ме озориха точно планковете.
Днес направих ръцете от минала седмица - много хубави 30 минути. Добавих и днешното кардио с корем. Точно тази комбинация много ми харесва ръце+кардио+корем.
Утре 24 часа няма да има вода и ще пропусна тренировката. ММ има рд и хич няма да ми е до трениране Simple Smile

# 440
  • Някъде по Дунава
Прободохте ме в сърцето с тези сладури Simple Smile Моят го затварям в другата стая, защото ми дере постелката. И за да е по темата, купих си пудовка 6 кг и се оглеждам  за по-лека тренировка като начало.

# 441
ММ има рд и хич няма да ми е до трениране Simple Smile

Да ти е честит и винаги да помни какъв невероятен късмет е изкарал 😘
Съвсем по темата да попитам - каква торта си замислила? Твоите healthy торти за епични! Не че лесно се прави торта в безводие 😂

Днес при мен беше класическа тренировка крака - клек с щанга, БГ клек, хип тръст, тяга, махове назад, махове встрани и прасец.  Утре ще тичам.

# 442
Ани, та ти е жив и здрав рожденика!

Вчера  - тренировка 10 от Уникална, днес - 11. Днешната беше със завъртени упражнения, не ми хареса. Ще изкарам тренировките до края, но след това ще имам нужда от нещо по-различно. При нас вали почти всеки ден, което е супер нетипично - все едно съм се преместила в Сиатъл. Вчера за първи път от доста време даже не исках да се разхождам навън и в резултат не минах 10000 крачки за деня. Днес вечерта имам бягане и се надявам да успея да го осъществя, но може и да пропусна. Изморена съм и ми се яде. Май е добре да се наспя и да си почина. Мрън.

# 443
И тук времето е смотано. Променливо е и вали доста. Това е може би най-хладната пролет откакто се преместихме тук.

18.05 week 2, day 2 - Low Impact HIIT CARDIO + LEGS Workout // No Jumping + No Equipment
Мисля от утре да включвам някоя танцувална тренировка в дните, когато не мога да си направя крачките за деня.

# 444
За днес отчитам 14 км с колело и отделно 10к крачки и това мисля да е за днес. Всичко ме боли.
Вчера - тичане на пътечката.

# 445
  • 1st floor
Ууу, колко яки домашни любимци си имате! Страхотни са!

Аз отчитам кардио и БР7 за понеделник и вторник. Чета ви, но не мога да смогна да пиша.

То минаха 10 страници, но да кажа Laughing - тренирам боса на килим в хола. От чист мързел да се обувам/събувам. Smiley Маратонки слагам само при тренировка с много подскачане, а скоро такава не съм имала. Боса е по-трудно да пазя баланс и повече се натоварвам.

Клипа на Агент съм го сейвнала, че на телефона не ми излиза зъбно колело, за да търся превод. Като стигна до компютъра, ще го изгледам. Мерси за клипа, мерси и на Барб, че ме светна как да превеждам субтитри.

В събота съм на бал. Реших, че няма да купувам излишни рокли и се зарових в архивите. Ни една тясна рокля не ми стои добре. Rolling Eyes А да ви кажа честно, не е само мазнини. Сутрин почти нямам корем, по гърдите си също съдя дали имам да свалям. Явно натрупах ту мъч мускули в долна част - краката ми станаха супер обемни. Може и от многото ходене всяка събота и неделя да е, не знам...Но определено всичко под кръста ми е с по 1-2-3см отгоре и не е само мазно. За съжаление, не ми харесва.

# 446
Непо, страхотно си изглеждаш. Няма как да тренираш сериозно, да се катериш по три пъти в седмицата и да имаш крачета и дупе като на Кейт Мос.
Аз го докарах до БР 5 и БР 6. Нещо напоследък развивам емоционално хранене покрай края на учебната година на децата. Осмокласникът вятър го вее на бял кон, демонстрира такова лежерно отношение към ангажиментите и задълженията, че вече вдигам ръце. Малкият пък е само на вълна риболов и игри. На тоя фон аз си стоя в две трети от времето вкъщи и се чувствам пряко виновна за всяко тяхно бездействие или действие. И компенсирам с повечко храна.  Ако два дни да постоя на режим без въглехидрати, веднага падат два килограма, но лошото е, че се отпускам. Големият ми син обожава хляб и заради него напоследък пека домашен. Така се изкушавам и ям.
Тренирам боса, дори и не ми е хрумвало вкъщи да съм с маратонки. Лятото си ходя боса и на двора вкъщи. Бих тръгнала така и навън, но западната култура не го позволява Sweat Smile
От 1 юни се връщаме всички присъствено на работа и предполагам, че тогава най-после ще сваля тези два-три килограма, които ме тормозят.

# 447
  • Бургас/Пз
Ветрена, е как без торта, една вода ли ще ме спре мен Simple Smile Приготвих снощи късно две платки от разбити белтъци, кокосова захар и бадемово брашно, които пекох 2 часа на ниска температура, по скоро май ги суших и станаха много хрупкави. Ще си сглобя с крем от рикота и млечна животинска сметана, мед и доволно количество плодове - ягоди, малини и боровинки.

Имам ужасна МТ на трицепса, мислех, че с вчерашната тренировка малко ще я разкарам, но днес е още по-ужасна. Sad

# 448
Ани, този вид тесто се казва дакоаз (dacquoise). Обожавам я именно заради хрупкавостта.
Штт, форум отслабване сме.

# 449
Аз си тренирам чинно по план по БР и в момента съм в средата на Седмица 8.
От десетина дни съм на интервално хранене 20/4, храня се в прозорец от 4 часа сутрин преди и след тренировка. Научих магарето да не яде, но преди да се гътне, държа да е отслабнало. Има шанс да се сбъднат и двете. Satisfied
Днес 13 км гребане за 60 минути. Малко намалих кардиото, понеже храната си е малко и откакто съм на интервалното хранене не съм правила 20 км.

Общи условия

Активация на акаунт