Тренировки в домашни условия - 111

• 40 293
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Току що приключих кардио и абс за днес
https://youtu.be/4NYj36BDzec като за кардио беше добре,доволна съм.Решила съм да си правя стриктни тренировките по програма.

# 466
Вчера успях да направя 8 рунда от първата тренировка за втора седмица от 10rounds. Днес ще се отклоня малко  от програмата, за да включа нещо с повече корем, защото вчера не стигнах до него. Надявам се да няма пак вечерни драми, че съчетанието хронично недоспиване + занимания с досадни битовизми + пропуснати тренировки много ме потиска.

# 467
Агент, водолеите могат да бъдат наистина ужасни, но пък са толкова общителни, талантливи и добронамерени! Ами с две думи разбирам Анджи! Two Hearts Kissing Heart Two Hearts
Пращам ти я на момента - снощи издържах 3 часа по магазините с нея и за капак си загубих любимите най-нови слънчеви очила и сега имам нужда от каса водка на пустинен остров за да не убия някой!

Отчет след малко!

# 468
Агент, предлагам бартер за една седмица. Тя нали спи цяла нощ, без да се буди и да скърца със зъби?

# 469
Агент, предлагам бартер за една седмица. Тя нали спи цяла нощ, без да се буди и да скърца със зъби?
🤣 За спане - спят. Но както скърца със зъби един тийн (буквално и пренесно, плюс, че и ти почваш), няма бебе на света, което да ти скърца така. Simple Smile)))) Моят 14-годишен изведнъж се сети вчера след вечеря, че трябва да прави презентация за днес за Япония. :facepalm: Така че понякога и спането е под въпрос от много акъл.

Днес направих за последен път тренировка 8 от седмица 8, с което приключих втората фаза на БР. Само утре имам да направя и кардио. От следващата седмица съм в последата трета фаза.
Сутринта се събудих рано, рано и видях този life changing hack в инстаграм. Heart Eyes Ми не... продължавам да не мога да направя една милитари пушъп. Laughing

# 470
  • Перник
...
Сутринта се събудих рано, рано и видях този life changing hack в инстаграм. Heart Eyes Ми не... продължавам да не мога да направя една милитари пушъп. Laughing

Ооо, това ще се пробва. Но мисля, че няма да помогне. Мразя лицеви опори и не мога да направя повече от 10 що-годе читави. Сутринта го установих за пореден път Sad А този човек ги прави, все едно са най-лесното нещо на света https://www.instagram.com/michaelcvazquez/

# 471
Моят бъдещ 3 годишен батко наскоро се открехна и той да скърца със зъби....направо ме влудява Smile

Иначе днес отчитам един 40 минутен пилатес за цяло тяло https://www.youtube.com/watch?v=KEDkZzCPqnQ

# 472
Дива, съжалявам за котарачето 😢 Поне е живял спокойно и щастливо и си е свършил мисията на този свят - да обича и да го обичат ❤️

Аз не съм се отказала, въпреки контузения глезен. Вече 10 дена не ми минава. Намерих си някакви тренировки на стол, оказва се че са доста популярни и в най-различни разновидности. Вършат работа, за да не натоварвам толкова крака. Днес бяхме на ваксина, засега съм окей, но ме боли ръката. Отчитам се с 6км разходка пеша и 20 минути на степера. Явно това ми е резервен вариант за малко кардио между другото. Доста удобно, докато си гледам сериалче 😃 Но не ми харесва натоварването само на конкретна група мускули. Предпочитам да тренирам цяло тяло плюс кардио да ми вдигне пулса като хората. Сдобих се и с фитнес гривна най-накрая, супер полезно ми е да си следя физическата активност и определено ми е допълнителен стимул

# 473

Приемам бартера, но предупреждавам => след като първите 3 години от живота си се будеше минимум по 2 пъти/нощ и се бях станала едно ходещо зомби, то сега само скърца със зъби в съня си - директно наследено от мен, всичките ми зъболекари се опитват да ме научат да ползвам night guard.

Скрит текст:
Ужасно трудно си намирам очила, в които се харесвам и са достатъчно големи за кръглото ми лице и ужасно мразя да ги губя/да ми ги крадат/да се чупят Sad
Ако мернете някъде онлайн нещо подобно - мятайте линк към мен, моля! Ширина на стъклото мин. 59 мм, бридж - поне 17-18 мм! Кръгли или квадратни!
....

1/33 Usmanova Booty
2/33 Usmanova Abs + Rowing 44 min
3/33 Usmanova Booty + Elliptical 39 min
4/33 Rowing 33 min
5/33 Rowing 44 min
6/33 Yin Yoga
7/33 Interval walking 69 min + Rowing 69 min
8/33 Rowing 33 min
9/33 Interval Walking 36 min + Rowing 39 min
10/33 Interval Walking 66 min + Rowing 66 min
11/33 Interval Walking 33 min + Rowing 55 min
12/33 Rowing 66 min
13/33 Interval Walking 66 min + Rowing 33 min + Usmanova Booty

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 18:52 от Agent Provocateur

# 474
Звезди, гуш от мен! Всяка възраст си има своите предизвикателства и всички имаме понякога почивка от проблемите на деня ...

Аз продължавам с Уникална на Руми + програмата за бягане + йога. Като цяло ми се получават 4 пъти бягане на седмица; 3-4 тренировки от Уникална и 3-4 йога. Един ден почивам.

Слънчеви и спокойни почивни дни на всички!

# 475
В интерес на истината, той скърца със зъби само когато му растат зъби. Проблемът е, че от пет месеца те основно това правят.
За днес - 30-минутната тренировка за корем и долна част на Анна, която пусна баб. На мен тя ми хареса и ми се стори по-трудна от тази на Сидни, която правих преди 2-3 седмици, но то е въпрос на моментна кондиция. Тогава сигурно съм била по-свежа.
https://youtu.be/pNf1g2nxh70

# 476
Агент, водолеите могат да бъдат наистина ужасни, но пък са толкова общителни, талантливи и добронамерени! Ами с две думи разбирам Анджи! Two Hearts Kissing Heart Two Hearts
Пращам ти я на момента - снощи издържах 3 часа по магазините с нея и за капак си загубих любимите най-нови слънчеви очила и сега имам нужда от каса водка на пустинен остров за да не убия някой!

Отчет след малко!

Аз съм лесно приспособима в нова обстановка и нова компания, но ужасно ненавиждам момента да изгубя любими вещи, които ползвам с кеф! Съчувствам ти!! Hug
Иначе никак не ме плаши идеята! Къде две момичета, там и три! Heart Eyes Heart

Днес вместо да правя лежерната тренировка по програма го писах кардио ден. Не ми се смейте много, но отчитам 40 мин. афро-бразилски танци (двете части) и сега си пия втората чаша френско розе, което си позволих в петък вечер Sunglasses
https://www.youtube.com/watch?v=AMb6p-uhhQ4&t=904s

# 477
Който има зъби скърца с тях, на който ми растат лигави всичко около себе си. Откри гласа си и сега има моменти, в които вика и крещи така, че не можем да се чуем, а той се залива от смях.
Дива и аз съжаление за котето ти, основната причина да не тренирам тази седмица е, че кучето на мъжът ми почина и от там всичко се провали като план и програма за нашата почивка. Не съм имала възможност да тренирам, защото нямаше на кого да го оставя, а в една и съща стая с него докато спи някак си не беше яко.
Надявам се по късно да се включа с отчет

# 478
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Приключих week 10 с Хедър. В ден 4 вместо нейното кардио правих тези упражнения с пудовка , а от програмата направих само упражненията за корем https://youtu.be/11TfQzDfov4

# 479
Ден 17 -крака и дупе ,ЕПИК ❤️
Който иска да си размаже краката да грабне десетките и да я прави 💪
https://youtu.be/ogIq7R54Hxc

Общи условия

Активация на акаунт