Честито зъбче на Преси!

Цвети, щом сте сгодени няма да ви притесняваме, да не ви разваляме сватосването

Ивета, много неприятно, да се оправят бързо твоите мъже.

Мимка и ние нямаме зъби още, не виждам и признаци да избиват скоро.
каква лоша майка съм само, че го оставям да си спи до към 8 - когато сам става
Е такова нещо не бях чувала, честно. Да будиш спящо през нощта бебе.

Първо да честитя на всички, празнували и специално на Цвети, с пожелания да бъде все така всеотдайна майка, но и скоро пак да се появи на някоя корица (ако имаш желание де).

А аz сноЩи 4аках мъжът ми да се върне, самолета имаШе zакъснение и легнах 4ак в 1
Аz мисля, 4е Милена се събуди и мрънкаШе zаЩото й се акаШе, нали морковите zапи4ат. От както ги яде, има пак малко гаzове (които оба4е не й пре4ат) и ака по трудно, но пак поне веднъж на ден. Добре 4е zа раzлика от в4ера спа малко сутринта и на обяд. Днес стигнахме 100гр моркови 
За глутена, Екс4е, ми каzа да иzбягвам преz 1вата година, било по добре (да отбележа, 4е и двамата с баЩа й нямаме алергии). Да съм внимавала с плодовете, да ги въведа по късно и то само ябълка, круШа и банан.
Та стол4етата, които са иzброени първо, са по добри. Рпомер е немска фирма, в 4ужбина ги продават под името Бритакс. Ето сайта йм http://www.britax-roemer.de/ май ги няма в БГ 
И ние сме в челните редици на най-дебелите моми априлки
Да ни чуе/прочете Ексчето само.... 

Сладури са и двамата!
, но сега като се замисля, добре че все пак ги е носил, щом е имало някакво съмнение.
Бързо да се оправяте всички!
Единственото с някакъв смисъл е "айе", което ние го превеждаме "хайде!" и се шегуваме, че от сега ни командори!
Прочетох отгоре-отгоре писанията.
Едно време е вършело работа, защото не е имало друго, но при наличието на толкова мазила в аптеката е безумие.

Сладури са и двамата!
Единственото с някакъв смисъл е "айе", което ние го превеждаме "хайде!" и се шегуваме, че от сега ни командори! 

Всъщност Иленка, защо бяхте в болница.
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ И НА ПРЕСИЛ
Хайде и аз да се оплача,че сме от неспящите нощем.Незнам зъбки ли ни мъчат,коремче ли е,че много пръцка,но дано по-скоро да отминава,че при поредното събуждане ми иде да
Сега по темите :Бременее ми се ,ама след няколко години ,поради факта,че нямаме свободни баби и дядовци,които да помагат,поне на едното да му разбира главата ,като му се скарам.За говоренето,когато се събличаме сме на гееее и се смеем,когато се обличаме сме на еееее нееее,а когато ядем сме на ааа аммм
За изпъването,започваме да го правим,когато постоим известно време в столчето седнали,мисля,че и измалява кръстчето.За биберона,тази,която е за след 6-тия месец се дави с нея и си ползваме все още малката.Да ви питам,вие взимате ли превантивни мерки срещу настъпващите зимни простуди?Една приятелка ми каза,че давала на нейното детенце по 1 ампула витамин С в сокчето всеки ден,след което правила почивка от 8-9 дена,мисля да питам педиатърката.В някои купешки сокчета и пюрета пише ,че съдържат вит.С да не стане пренасищане де да знам
Бъбълче ,много гадно преживяване сте имали
,но важното е,че сте невредими
и моят баща катастрофира това лято с моята кола ,горе долу по същия начин с един гаден тир ,дето си мисли,че магистралата е негова.Радвам се,че се размина само с уплаха и охлузвания,а полицаите не написали акт,нито на единия ,нито на другия.С една дума "ни лук ял ни лук мирисал"
абе луда работа.