"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 060
  • 428
  •   1
Отговори
# 105
Натали, проблема не беше ли когато е обратното - майката да е с отрицателно ер ха? Виж дъщеря ти ще трябва да знае и помни това и при бременност ще има нужда от специални инжекции и прочие за да не се отхвърли плода - не е болка за умиране, много жени са така,   но просто трябва да  го знаете и помните. Аз за друго не се сещам.

Все се каня да се похваля - любимата сричка на Вени от една седмица е "ма-ма-ма"  Mr. Green не че нещо и увира тиквичката, но все пак хубаво звучи.

# 106
Честит 6-ти месец на Алекс, Дени и 7-ми на кака Рая!
смин, няма да идвам за сега към Варна, тук ще ми махат конците.Но при едно евентуално друго пътуване да там вече трябва да се видим Hug
И аз вчера подочух някакво "мам-мам" от сина си, наистина е много приятно, въпреки това че е неволно Heart Eyes

# 107
Здравейте и от нас.
Честито на месечковците и първи зъбчета.
Мале само ние ли останахме без зъби още?
Да за RH то е проблем, ако майката е с отрицателна, а детето се роди с положителна, иначе няма проблеми.
Ние бъбрим не прекъснато , но най много се повтаря,БЛА-Бла, МАМ, НЕ-НЕ, отрицание на отрицание ,  н а отрицанието.

# 108
  • София
Здравейте и от нас!
Честито зъбче, Преси! Hug
Честито и на Алекси и Дени и голяяямата кака Рая!  bouquet
Ние също будувахме от 2 до 4 нощес, защото вчера си изгубихме бибата. Имаме 2 други, ама като рече това дете, че не ги ще и това си е. Другите нощи му ги давам, той иска да суче, а тази нощ го гоня с гърдата, а той - бибата, та бибата. Постепенно се разсъни, разигра и чак след  2 часа игра, реши, че е време за спане и заспа на гърдата. Shocked Овнешка работа! Close

# 109
Добро утро, опааа добър ден е станало, и от нас!
Ние сме като Мимка и със зъбките - нямаме и с  говоренето - само дето понякога "НЕ-НЕ -то" става на ЕН-ЕН
Натали и аз не виждам проблем, че сте с различни резус фактори с бебка, при условие че ти си с положителен. Но след като са ти казали така, помни си го. Аз съм с отрицателен резус фактор 0-, а Спас се роди с положителен 0+ и ми биха заветната инжекция - гама д глобулин /нещо такова беше/, за да се предпази следващото бебче от неприемане на плода от майката.
Времето при нас и днес е слънчево! Ще има пак разходки. Надявам се и при вас да е така! Температурите по обяд да стигнат 20 градуса!
Честито на месечковците и на появилото се зъбче на Преско. Щастие и радост!

Да се похваля - вчера бях на зъболекар и нямам никакви последствия върху зъбите си след бременността. Много съм доволна и щастлива от този факт. Вие как сте със зъбките?

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 10:48 от joyka

# 110
Добро утро и от нас!!!
Снощи и у нас спря тока, тъкмо започнах да пиша и хоп... Голямата уста точно свършваше... Дойде след 1 час, ама аз вече бях отнесла плувката...

Филипка, честито зъбче на Преско!!! Да е бяло и здраво, докато "дойде" смяната...

Смин, честито месечинче - половин година си е сериозна възраст- да ти е здрав и послушен!!!

енви, депресийката и мен ме тресе от време на време, по скоро ме "хапе бясното куче"  Laughing и се развилнявам... мъжа ми го отнася... миличкия.

Вече Марти може така -

и пищи в същото време
Приятен ден на всички и целувки по дупетата на бебоците!

# 111
Честито на Дени, Алекс и Рая и на техните мамета Grinning
Честито зъбче на Преско  Mr. Green
Мецанке, със сигурност е голямо щастие. Симона използва звука "М" само при рев, под формата на "Му-Мъ-Мъ-Мъ".
Но пък доста добре се справя с пеенето. Запея ли и тя след мен и имам чувството, че вече и ритъм вкарва. Днес и взимаха кръв и вместо да плаче, пеехме  Wink

Да споделя , нещо ново от вчера, което все още не съм открила на какво се дължи. Опъва се като струна. Ето пример: лежи и иска примерно да я вдигна, гепва ме за пръстите, обаче вместо до седнало положение се изправя. Или примерно седи на столчето или в количката и изведнъж се опъне. Незнам дали е някакво желание да седи вече права, да бъде взета на ръце, или нещо я боли, я корем , я кръстче. Ще продължавам с наблюденията, но ако някой има в сходна ситуация да сподели.

А като казахте ток, в нашия квартал вчера беше бедствие след бедствие - първо нямах нет, после ток, накрая вода. А аз естествено имах работа, която пак трябваше да свърша от днес за вчера.

# 112
Симона използва звука "М" само при рев, под формата на "Му-Мъ-Мъ-Мъ".

хихи, Вени плаче много смешно в момента - с "Г" - "гън-гън-гъра-гъра-гъра" макар че нощес хич не ми беше смешно...

За изпъването, звучи ми като нещо бебешко такова  newsm78 току открият някое движение което им харесва и си го правят известно време сакън да не го забравят...

# 113
Здравейте, мами.
Малко се изгубих по разходки. Тук времето е прекрасно и сме постоянно навън.
Мимка и ние сме без зъби, но колкото по-късно, толкова по-здрави.
И ние не казваме нищо, сега я уча да казва ТАТЕ. Не ме питайте защо и аз незнам.
Столче за кола  - караме си със старото Бертони. Мисля да го сменям след навършени 10кг.
Момичета подариха ми стол за хранени от дървените. Хич не го искаммммм. Реве ми се направо. Стискайте палци да мога да го сменя, че иначе ще издивея.
Изследванията на Димето са супер - хемоглобина е 127. Много се кефя.
Тук пак изпече слънчице - ще има и  днес разходка.

# 114
мерси за поздравите  bouquet

ние бяхме на сричката МА преди седмици, сега обаче си е харесал БА и се получава едно безкрайно БАБАБАБА, от което баба му може само да е много доволна Crazy

Шуши, и ние обичаме сега да си изучаваме краката и да ги опитваме естествено, и понеже цяло лято това дете чорапи не е видяло, та сега му е много интересно какво е това шареното по краката му Joy

с майка ми постоянно се караме...каза ми, че през 25 годишната си практика не била виждала майка като мен - да не ставам в 6 сутринта да го оправям #2gunfire каква лоша майка съм само, че го оставям да си спи до към 8 - когато сам става #Crazy

# 115
П.С. Юлче, я ми кажи как приготвяше елдата за Иво. Вариш ли я или само я киснеш във вряла вода и слагаш ли нещо друго в нея? Доколкото знам, тя мирише много неприятно и се чудя дали бебка ще я яде така чиста.

Ами аз взех готова елдена каша на Хип - тя се приготвя само с преварена вода, има указание на кутията. Аз сложих малко в крушовото пюре и добавих водичка, но Иво се оака на втория ден и сега ще чакам 2-3 седмици преди пак да му дам.
Юлче,да те питам в какво съотношение е водата и кашата?На моята кутия пише да се прибави 3-4с.л елда към 200мл детска млечна смес или краве мляко/на Хип е/
и аз да се оплача-от 2 дни не съм на себе си-Стилиян изплаква  по няколко пъти на вечер и ни събужда и не стига ,че има рахит,но вчера ортопеда откри,че лявата му става има отклонение и ще слагаме ортопедична възглавничка за 2 месеца,незнам милото как ще го понесе и като капак на мъжа ми мустава лошо ,като пред припадък,кръвното му играе ту е високо ту ниско и ходихме снощи на спешен кабинет и се оказа ,че е от преумора и познайте какъв съвет му даде този тъпанар"пий една ракия да заспиш по бързо и ще се оправиш'- #2gunfire #2gunfire #2gunfireнямам думи просто.

# 116
  • софия
пак дойде ред да почерпим   party023 7 пълни месеца....

# 117
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧНИЧЕТАТА!!!
Черепахова и Марти от около 1 месец се изпъва като струна и най-вече го прави на столчето за кола... иска да го взема...
Вече като го вземам и се навдига сам...
Също много пеем - на мама певеца, едни ги къдриии... А като говари ми се струва че имитира цяло изречение. От вчера го уча да се напъва, за да може сам да ака, вече... и той ме имитира...

Иветка дано да се оправят скоро твоите  мъже, ама не им се притеснявай много-много, нали знаеш как обичат да се оплакват и колко им е по-зле отколкото на нас...

На мен също ми се вие свят и пия Гинко билоба...

Ще се приготвяме за разходка , че вече напича, сериозно...

# 118
с майка ми постоянно се караме...каза ми, че през 25 годишната си практика не била виждала майка като мен - да не ставам в 6 сутринта да го оправям #2gunfire каква лоша майка съм само, че го оставям да си спи до към 8 - когато сам става #Crazy[/color]
Божеееее, що за идея е това. Ами ние също ставаме в 8.30-9. Трябва ли да я будя, защото така било редно. В 6? Shocked Аз се чудя как повече да спи, че и аз да се наспя.

# 119
Май всички сте навън... А джуджето спи още - даже не е обядвал. Горкото снощи така плака... Може би го мъчи зъбче - венците са доста втвърдени и ми се струва, че напипвам нещо подутичко, но не точно отпред, а по към кучешките... Снощи се успокои и заспа чак като го намазах с Дентинокс. Поне така ми се струва или пък вече се беше уморил от плакане. Дано пробие по-скоро, че се измъчи милото. Направо не ми се мисли ако при всяко зъбче е така.
Сега като се събуди отиваме навън и няма да се приберем докато не се скрие слънцето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт