Изгубих се нещо, но покрай това хубаво време сме по цял ден на вън. Днес се засрамих и реших да се включа.
Мен също ме бройте към кърмещите мами. Храним се 5 пъти. Като обедното е с пюре и кърма.
Ние сме с непрекъснати обриви около устичката. Като го намажа с кремче изчезват, но след това нови се появяват. Имам чувството, че след като се храним с лъжичка, тогава излизат новите. Нали се омацва целия. Просто не мога да разбера .... може би са и от лигите?!?!
Утре да идем на лекар, а?!?

С мъжа ми и двамата излизаме по отделно. Негласно правило - аз с приятелки, той с приятели и сме си много добре. Дори е много горд когато трябва да е детегледачка.
Чаена, пробвай и ти да излизаш. Защо не му оставиш за няколко часа бебето - не на бабите, а на него. И ние сме хора ...
Столче за кола за по-големи още нямаме. Още сме с столчето-кошница от 0 до 13 кг. Но и мен ме вълнува този въпрос и ще следя темата с интерес. Благодаря за сега!

Сега ще го водя при педи да го види да не е прихванал нещо от мен. Аз съм от 3 дни с Т и малко зачервено гърло, яка хрема, бях с налеп по сливиците, но вече май няма, не ми се пиеше антибиотик и карах на фервекс и неоангин. Макар, че Крис няма Т, гледах му и гърлото, спокойно е, надявам се да са сополи от зъбче и от лигите да се дави и кашля, ама ще видим...
Е аз нищо бяло не харесах и му взех зелено. 

Иначе и Велина снощи беше подобна на Крис, дано не се разболеем съвсем!
Преди да родя второто - гледах с умиление бременните, но сега вече - с облекчение, че с това вече приключих!
Вчера въобще не можахме да мръднем - дъжд, облаци, студ...