"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 105
  • 428
  •   1
Отговори
# 15
  • Boston, MA
Филипчеееее, много се радвам, че всичко мина и сте наред. Гуши Преско и от нас с Дани!  Hug

Добре дошла и на новата мама!

Забравих да дам отчет от консултацията вчера - само 3 см и 800 гр е пораснал Дани за 2 месеца. Но нали е на периоди, не се притеснявам, че ще заслабне. Пак имаше малко температура снощи.
За бузките доктора каза, че може да е от размазването на храната по тях - да ги мажем.

# 16
Затворили са старата тема след мен гледам, а исках да си поправя нещо, ама не дава. Та честито и на Ивайло на Роси сега  bouquet, дето не можах да се сетя кой беше по-рано, пък ме домързя Embarassed да ходя на първа страница. На Дани честитката остана в другата тема.

Филипа, много се радвам, че си пак сред нас и всичко е о.к., дано така е и за напред Praynig.

Бурка, ние вчера ходихме на ваксина и не ни удариха, защото сме били отишли 2 дни по-рано. Яд ме хвана, предните два пъти не беше проблем, сега изведнъж стана. Аз знам, че уж трябва на същата дата, но предния път беше на уикенда и нямаше как, тогава нищо не казаха, а сега ни върнаха Rolling Eyes Иначе това за бузките и аз така си го мисля, и при нас леко се забелязва нещо такова.

# 17
  • софия
честито и от нас на празнуващите бебоци   bouquetи особено на Ивчо на Роси  party006

# 18
  • Boston, MA
МисЗ, мерси за честитката!
Те пък много стриктни вашите докторя - за два дни?
Я дайте идея за някакъв крем - аз го намазах с един мой за чувствителна кожа - дали с крем за дупе да го наплескам?

# 19
  • 2 етажа над тавана
Тук е пусто, но аз се отбивам да кажа, че качих малко снимки в албумчето. Скоро очаквайте още.
А клипчета някъде мога ли да кача newsm78 ама че съм и аз непросветена ooooh!

А по въпроса за зеленчуците не знам дали сте видели това http://www.moetobebe.net/read.php?cat=&aid=215
При проявен интерес и желание мога да скенирам цялата статия и да я кача.

# 20
  • София
Ей, Филипа, толкова се притеснявах за теб. Добре, че всичко е наред!!!  Hug Hug Hug

tyty, както са казали момичетата - с Дентинокс или Калгел. Има и едни гризалки с течност, които се слагат в хладилника, на нашия юнак много добре му действат.

elidima01, ние имахме проблем със запичането в началото като ни изписаха от болницата и педито ни каза да си вземем АМ с разхлабващо действие (ползвахме Нутрилон Омнео) и да го правим с вода от накиснати овесени ядки. Оправихме се за няколко дена. Пробвай и с пюрета от круши и сливи, те разхлабват.

Бубка, мажи с крем за дупе. Те нали са за пъпчици. Нашите преди по брадичката минаха с Бочко, а той нали пак е дупешки.

# 21
Филипкаааа Hug Hug Hug
Радвам се, че всичко е минало и вече си гушкаш Преско Heart Eyes
Честито на празнуващите Дани и Ивчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубка, мажи с крем за дупе, много помага.

# 22
Здравейте, мами на вече заспали беболинчета!!!

Честито на месечничетата и на озъбилите се малчовци!:bouquet:

Ние по цял ден сме навън в градинката пред блока, само притичвам с Марти без количка да го накърмя или да направя АМ и пак навън...

Много се зарадвах на заглавието - поздравления на Лейди... И на Мисти идеята е добра за зодиите!!!
Марти ме побърква, плаче..., по скоро мрънка, чеше зъбите- дано скоро да излизат, че големи мъки...

Да се похваля, снощи Марти си откри атрибута - намери си го и започна да си играе и да се смее... и ние със него...

И ние имаме проблем с акането, пробвах термометър, сапунче, сокчета, ама не става нещо...

Обещах ви снимки с новата количка...

# 23
Здрасти бубка! За бузките - Nivea soft, и на мен ми се стори странно като ми каза педиатърката, но наистина има ефект!

А ето ги и моите слънчица

http://snimka.bg/album.php?album_id=69365

# 24
  • София
Щях да си лягам обаче как без да си свърша домашното т.е. да си прочета темата  Mr. Green

Филипка, много се радвам, че си при Преско! Прегръщам те и те целувам, моето изстрадало мамче! Хууубаво да си починеш и да си пак тук!  Hug Hug Hug

Обаче мнооого се ядосах  #Cussing out.... Опасни микроорганизми в кърмата ти да видиш ракийка на венците ти да видиш   #Cussing out Фурор, може би имаш редкия късмет да можеш да почнеш пак да кърмиш бебчето си, не го изпускай, защото това е дар Божий! За педито - без коментар! Аз педиатър не наричам никога педи, обаче в случая си заслужава

Момичета, нещо забелязвам, че редиците на кърмачките силно оредяха, защо така  newsm78 Хайде да се бройкаме, а? А как ми се ще да знам, защо така .....

За разхлабване - ей сега пак е запечен малчо, 2 дни - чист памперс, утре ще дам пюре от круша с ябълка и ще му мине. Затова по набързичко въведох тиква и круша, за да мога го разхлабвам като се наложи, въпреки това се целя да се регулират нещата, а не така екстремно да го разхлабвам. Мисля, че ще стане постепенно, както свикването с новите храни.

Шуши, Честита количка!    bouquet

Адашчееее, честита половин годинка! Поздрави и на Ивчо! И на мамите им!   bouquet

А, Дея къде е?  newsm78

# 25
  • София
Бурка, според мен е по-добре козметиката да е бебешка пък дори и за дупе отколкото кремовете за нашите лица!  Peace

# 26
  • София
elidima01, нещо не можах да ги видя твоите слънца. Не ми показва никакви снимки.  newsm78

Хайде, мацки, аз ви напускам. Отивам да се отдам на едно от най-любимите ми занимания  smile3524

А, Поспаланка се е появила, ма аз нещо ще издам фронта, че много се напапках на вечеря и коремчето натежа и вече дърпа клепачите надолу  Laughing

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 10:19 от renkata

# 27
001367520-thumb.jpg
еи сега май вече ги качих а?

# 28
[http://images11.snimka.bg/001367520-thumb.jpg]

# 29

Общи условия

Активация на акаунт