"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 100
  • 428
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Ние вече казваме "Та" и "да"-май когато го бъркаме с Та-то деее.
Абе я кажете за този Флуор newsm78Аз след онази статия не си мия собствените зъби с паста с флуор ThinkingА на бебо не даваме зимафлуор-ама то и педи не ни е изписала Naughty
А аз харесах една детска паста-май беше немска без флуор с една спец.четчица за зъби Thinking

Вени-ами аз се чудих защо ти говориш ,че сме по-дебели,а то заради снимките в предния ми постnewsm78

А  аз занесох нашата урина след 45 минути #Crazy

# 151
  • 2 етажа над тавана
Дея, мила, дано всичко е наред, от нас с Маги  Hug

По въпроса с приказването - Маги ги реди най-различни, но любимото й е бля-бля,ма-ма и ам. Иначе и бррррр вика, и га и гу и ае и разни други, дето не знам как да ги опиша. Whistling

Биба залъгалка все още си ползваме малката - и докито и в магазина ми казаха, че след като бебка я иска, да не я сменям с по-големия размер.

А за следващо бременеене - само да поизрастне малко мишката и ще се залавяме.  luvbed

О, забравих одеве - и около мен има 2-3 бременни, едната ми е на етажа в блока, друго момиче е от съседен блок, а третото ми е една позната от Велинград

Ей, милички, я дайте съвет - от къде мога да си купя чанта за количката, старата се скъса, а и нещо не ми харесва, та и затова няма да си правя труда да я оправям. Приемам всякакви предложения Party

По въпроса за урината - сутрин на гладно ли трябва да е  или няма значение? newsm78 И ако не се занесе веднага какво е значението?

И друго щях да пиша и пак забравих - май наистина мозъка ми е изтекъл в главицата на Маги.

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 20:24 от buble

# 152
Дея спокойно Hug дано не е нещо сериозно, не се притеснявай с теб сме  bouquet

# 153
Дея, дано бързо да се оправи малката бонбонка... Сигурно е много мъчно да я гледаш така, но постарай се да си спокойна... усетила съм, че като съм нервна се отразява и на малчо...

После пак, че сега ще се къпем...

# 154
  • София
Хей, Деичка, горе главата, мила!
Сигурна съм, че няма нищо сериозно на снахичката и скоро ще се оправи!  bouquet
Не се предавай, че те усещат настроението на мама!
Споделяй в темичката, че да ти олеква!

# 155

Дея, много ме притесни - какво и е на малката?

ми нисък хемоглобин и по кофтито са две неща,малко уринира,почти оскъдно и бактерии,евентоално инфекция на пик.мехур  Confused ,вариантите са много от къде идва всичко това,аз естествено обмислям всичко,но ще правим изследвания основни  Tired ,другото е ,че както стои и гледа някъде се задъхва,все едно на моменти неможе да си поеме въздух  Rolling Eyes
Всичко ще разберем ,като започнат изследваниятя,но моята педи така ме наплаши и в същото време не реагира  Confused

oлекна ми да  Grinning
Не трябваше таака да реагирам,може би е минимално нещо,но както писах,че знае вариантите на всичко и ме хваща страх  Confused
Успокоих се,ще трябва да гледам по ведро и да не се жалвам така Confused извинете ме за което,надявам се всичко да е ок и да се оправи малката  Praynig

# 156
  • 2 етажа над тавана
Деичка, още веднъж имаш  силни Hug от мен и Маги, с теб сме, горе главата, всичко ще бъде наред spoko

Момичета, отивам да лягам, че още една безсънна нощ и ще пукясам. Днес съм приклещила свеки да спи с малката, а аз в другата стая - само и само да подремна малко, че да мога да съм пълноценна мама. Ще ми викат само за папане, дано поспи и детенце, че и тя с тия зъби адски се мъчи.

Сладки сънища.

# 157
Дееееяяяя  чудесно те разбирам, знам какво чувстваш, нали и аз се измъчих с болестта на Яна. Надявам се изследванията да са хубави и да няма място за безспокойство. Гушкай мъничката и не се притеснявай. А освен това нали знаеш, че априлският отбор е с теб и стиска палци Hug

# 158
Дея, стискам палци всичко да е ОК. Сестра ми преди време така я бяха наплашили с тия бактерии в урината, пи детето сто вида антибиотик, нищо не помогна и накрая му правиха изследване под пълна упойка, ужасно ми се струваше на такова малко бебенце и се оказа , че нищо му няма  #2gunfire Само тя си знае какво изживя.

Филипа, честито първо зъбче на Преси! Радвам се , че при теб нещата са добре и вече си си вкъщи.

Сминсчо, да не казвам аз в колко ставам  Embarassed горе долу около 10. Само храня Ема сутрин и набързо сменям памперс и я тръшкам до мен на спалнята . В един момент ми се губи точно какво прави, добре че още не лази, че тогава не знам дали ще ми върви номера.

Кръвната група на Ема я видях в родилния дом в документите и, аз съм Rh - и затова я бяха изследвали и нейната, но не ми я казаха, аз случайно я мернах.

Раче, дано да се е оправил Емо  Praynig.

# 159
Здравейте момичета Hug
Дея, не се притеснявай Hug, сигурно не е нещо сериозно Praynig

Честито на празнуващите днес  bouquet Heart Eyes

Честито и на всички празнували тези дни дето не съм писала и специално на Цвети smile3525

Честито на зъбче на Преско tooth и дано другите да се показват леко и безболезнено Simple Smile

Янче, и Кало от 1-2 седмици се изпъва така, но това е от мерак да стои прав, сега само да го изправя и започва да подскача и да се кефи, много е сладък Simple Smile или стои прав и гледа любопитно.

Кръвната група на Кало я научих още в самото начало, наложи се да му взимат кръв заради жълтеницата и тогава ми я казаха.

Днес дадох 2 лъжички тиква на малчо и много я хареса. Снощи сварихме цяла тиква и аз я пасирах и стерилизирах в бурканчета от детски храни Simple Smile Незнам за вас, но на мен ми доставя огромно удоволствие да му приготвям пюрета и разни "манджички"  chef cook А пък да не говоря за майка и татко те вече само за него мислят, това за цоцко (баща ми така му вика Joy), онова за цоцко, това е от градината на едната баба, това от градината на другата баба (и двете ми баби имат градини).

Ох дълго стана, но така е като се включвам на няколко дни веднъж Sad

# 160
ДЕИЧКА стискам силно палчета fingerscrossedмалката сладуранка да се оправи по-бързо Praynig,мисля,че в момента нещата ти изглеждат много по-черни отколкото са всъщност,което е нормално ,защото си притеснена.

# 161
Филипка, забравих да ви честитя зъбето Heart Eyes
Ние си нямаме нито едно, беззъби сме си все още!
Янче, за изпъването. Бях писала преди време - една седмица Яна ми скъса нервичките - като струна се опъва по време на ядене, на шезлонга, на ръце, когато я нося. Просто някакво ново движение беше научила и го прилагаше непрестанно. Ще мине, до време е Peace

# 162
Тъкмо се прибирам, излязохме тази вечер да разпуснем, ама ето ме, едва издържах на тая силна музика, тютюнев дим и говорилня Rolling EyesОстаряла съм...а и все за детенцето си мислех, хем имам нужда да почина, хем чувствам, че всяка минута прекарана без него е загубено време Confused
Дея, и от мен  Hug, вярвам че всичко ще бъде наред! Peace

# 163
И аз направих вчера пюренца на Марти...
Нарязах на 2-3 едри парчета- тиква, морков, картоф, ябълка, червен лук, чушка /на две половини и като се свари лесно се маха люспата/ и тиквичка - всичко това в една тенжера. Като се свариха, ги разделих в различни съдове, пасирах ги и ги комбинирах - чушка с картоф, ябълка с тиква, морков, картоф и тиквичка и т.н.
И сега само ходя в кухнята да им се радвам...  Laughing
Имах проблем с капачетата на бурканите, ползвах от използваните пюренца на Хип..., но някой не можаха да се затворят добре и са с надути капачета, сложих ги в хладилника, дано не се развалят...
Имате ли идея откъде могат да се вземат малки бурканчета и капачки...

Днес ги пробвахме и Марти ги хареса много...

Сега блаженно заспа...

Лека и спокойна нощ!

# 164
Имах проблем с капачетата на бурканите, ползвах от използваните пюренца на Хип..., но някой не можаха да се затворят добре и са с надути капачета, сложих ги в хладилника, дано не се развалят...

6u6i, аз също не можах да стерилизирам в бурканчета от пюрета на Ганчев (такива се намираха в нас от едни познати ги бях взела да си замръзявам кърма). Имах няколко от пюрета Hello, в тях стана идеално Peace

Общи условия

Активация на акаунт