Черпим ви виртуално

Честито на Явор и Мадлен
!Честито на тате Емо!
Цвети,
, да си все така лъчезарна и секси мама
!Рени, честита ви нова къща, колко хубаво!

Пазя мнооого топъл спомен от съобщението, че си има дъщеричка
Да сте живи и здрави! 
Но преди да пробвам ще поизчакам малко, докато ми махнат конците.Разрезът не е много голям, шевът е козметичен с уверението, че ще мога да се разхождам по монокини

-това за бебчовците 
От днес ядем просо в комбинация със зелена чушка.Абе защото така децата все безвкусни неща харесват 

...Ами при нас липсва поне за сега,но аз никога не давам повод ,а и не са ми давали.Ако обаче някой се обади на мъжа ми за лека нощ ще подивеч.Много съм експанзивна и ще има гранде скандале.А и още повече ,че думата свобода не ми е много понятна
Бързам и да обясня защо 

)!

Ще показвам снимки по-нататък. Сега ще се преместим при моите родители и май ще изкараме зимата там. Напролет като ремонтираме ще се изнесем. Благодаря на всички за хубавите пожелания и кажете има ли други майчета в този квартал?????
на въпроса ти - на 14 месеца - да ходи само само.
Обикновено врътвам гръб в леглото и спирам да говоря, но после се замислих, че без секс не ми се живее и вчера вместо обичайната тактика на ощипана скумрия, му теглих един секс, та му раздрънках пломбите! 
?Добре ще е да й напомни ,че има семейство,а най-вече и бебeце,което по това време спи(ако все пак неините деца не са спали по това време
...Или може би тя незнае кога децата спят
)Иначе тактиката със секса ми хареса
И ако zатваряШ един 4овек и го накараШ да си стои у дома, много бърzо Ще хване пътя.....
И да видиШ после как сме се смяли
(фирмен лаптоп е, от фирмата платиха ремонта

Ей,туй не го тача!
Явно всичко си е на моменти и при всичките деца е различно.