Честит Рожден Ден, Цвети!!!

Честито на Мадлен, Алекса и Явор и на техните мамчета!
Какво хубаво слънчице днес! Дано да е топличко, че да ходим повече на разходки.

Но преди да пробвам ще поизчакам малко, докато ми махнат конците.Разрезът не е много голям, шевът е козметичен с уверението, че ще мога да се разхождам по монокини
. А пък наистина спретни и едно скандалче на тая, понякога мъжете наистина не са виновни и не усещат как ги оплита някоя овца, коза, или добитък най-добре... Дано успея да ти помогна...

Здраве и много радости 

Бъди винаги така лъ4еzарна, оби4ана, Щастлива 
бърzо да се въzстановяваШ и пи4инеШ, и гуШкай си Преско сега, най лоШото стои zад теб, от сега нататък само хубави неЩа 
(при теста се отворили коланите

Но ако така някоя пача му звънне да му пожелава лека нощ , ще съжалява много, че му се е обадила, а на него жална му майка 
,отдавна не съм писала за което се извинявам,но редовно си ви чета,когато имам време.
на ЦВЕТИ да е много щастлива и все така всеотдайна майка
ФИЛИПА ,мисля ,че си достойна за възхищение,малко майки според мен биха искали да кърмят отново след такава интервенция,за което мога да ти кажа само браво.И аз мога да се включа в следните три отбора:отбора на кърмещите,макар и само нощем;отбора на тези,които все още са без М и отбора на майчетата,които са си върнали килограмите отпреди бременността.И накрая да ви питам, има ли и други бебешоци ,като нас ,дето са се обръщали от гръб по корем и обратното и след това са спрели да го правят? 

Съжалявам само, че не бях влизала в темата да си напомня, че си във Варна, но следващия път задължително ще се видим! 
и днес дадохме 1 лъжичка картофено пюре за 1ви път и му хареса