"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 048
  • 428
  •   1
Отговори
# 60
Благодарим за честитките, момичета!
Черпим ви виртуално newsm38 cook Popcorn beer2
Честито на Явор и Мадлен  bouquet!

Честито на тате Емо!

Цвети,  newsm59, да си все така лъчезарна и секси мама  bouquet!

Рени, честита ви нова къща, колко хубаво!

# 61
  • София
Цвети, Честит Рожден Ден! Скарлет го е казала много хубаво - от любов и щастие от двамата ти мъже никога да не се отървеш!   bouquet

Същото е и с прохождането - ако не е проходило на 14 навършени месеца вече може да се позамисли човек.
Какво се има в предвид под "проходил" самостоятелно или да с помощ? Честит празник на Мецан! Все така е да се обичате!  Hug Пазя мнооого топъл спомен от съобщението, че си има дъщеричка  Hug Да сте живи и здрави!   bouquet

Ей, Рени, бях забравила - къде е новия апартамент питам с тайната надежда да сте някъде наблизко  Mr. Green

Мама79, Поспаланче станах, че нещо ми се спи по цял ден, ама така е като чакам пак среднощен купон в темата  Mr. Green

Ауууу, само аз ли хвърлям и чупя  Embarassed

Успокоих се, не сме толкова малко кърмачките, обаче снощи, спящия ми мозък преброи 5-6 кърмачки и ме хвана яд, че сред огромното количество информация, която има, сме толкова малко.

# 62
МисЗ, вкарала си вече Хелойнската тематика Simple Smile

Сънчо, мен преброй ли ме Wink

Татянка, мерси за инфото  bouquet. Имахме и ние някакъв Аутобилд тук с такава статистика, но не можах да го намеря Sad

# 63
Добрата новина е, че имам зелена светлина за релактация PartyНо преди да пробвам ще поизчакам малко, докато ми махнат конците.Разрезът не е много голям, шевът е козметичен с уверението, че ще мога да се разхождам по монокини Mr. Green
Другата седмица ще ми излезе резултата, док ми каза, че няма за какво да се притеснявам, това което е извадил било възелчепоказа ми го на операционната маса, обвито с кърма и капсуловано, нещо такова.Нямало е как да продължа да кърмя, щяло е да расте все повече заради лактацията.
Сега съм доста по-спокойна, и това преживях.
Филипа, много се радвам за добрата новина! Браво!
Супер е, че е било нещо преходно, надявам се да не те боли и бързо да се възстановиш
bouquet

# 64
Момичета,много ви благодаря за поздравите Hug
а сега и да почерпя  party023 Wine Glass  food002 smile3510 cook breastfeeding  party023  food002 cheers Wine Glass cook
 breastfeeding-това за бебчовците hahaha

За елдата-аз съм си я смляла,но още не съм давала NaughtyОт днес ядем просо в комбинация със зелена чушка.Абе защото така децата все безвкусни неща харесват newsm78

Искам специално да  поднеса това-newsm51 на нашата мила Филипа и да й пожелая смао здраве,здраве и пак здраве  bouquet

За ревността Thinking...Ами при нас липсва поне за сега,но аз никога не давам повод ,а и не са ми давали.Ако обаче някой се обади на мъжа ми за лека нощ  ще подивеч.Много съм експанзивна и ще има гранде скандале.А и още повече ,че думата свобода не ми е много понятна newsm78Бързам и да обясня защо Naughty
 Първо и най-важно, семейството не е за 1 човек.Щом си решил да градиш семейство слагаш край на самостоятелни нощни забави ,купони и срещи с жени(с изключение на срещи по работа)
 Второто нещо ,което изплува в съзнанието ми е ,че свободата е за хора без ангажименти.Затова,ако мъжът ми е решил ,че ще имаме дете ,то или ще си спинка при нас и няма да се налага да си връщаме излизания или да хваща гората. #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Незнам дали ме разбрахте правилно,но за мен свободен е човекът без ангажимент,а човекът с дете определено не е(а било то и само с жена newsm78)!
а ,че ти неможеш да създадеш ценности назорлем,то е ясно!

Данче-на мен скоро не ми се е налагало,иначе и аз се прицелвам hahaha

Да питам за чушките-Те разхлабват май,нали?

# 65
  • София
Цвети, честит рожден ден и от нас!

Честито и на празнуващите бебоци днес и на таткото на мецанчето. Hug

За кремчето за лице - купих cold cream на Klorane и съм много доволна, бузките стават супер меки.

Соня въобще не се и сеща да седи и смятам поне още 1 месец да не я мъча да я подпирам с възглавници. То и за момиченцата казват да не се бърза със седенето, а и ние с тия ортопедични каишки въобще няма да бързаме.

Апартамента като квартал се води Бъкстон, но си е в Манастирски ливади. между булевард "България" и "Братя Бъкстон". Не е от най-новото строителство, а малка спретната кооперация от 6 години. Има страхотна тераса с гледка към Витоша и най0важното няма как да застроят пред нея Wink Ще показвам снимки по-нататък. Сега ще се преместим при моите родители и май ще изкараме зимата там. Напролет като ремонтираме ще се изнесем. Благодаря на всички за хубавите пожелания и кажете има ли други майчета в този квартал?????

За още една среща аз съм навита, защото предишната я пропуснах.

# 66
Ауууу, само аз ли хвърлям и чупя  Embarassed
[/i][/color]

И аз  Mr. Green веднъж в ранните ни години заедно строших една ваза а розата накъсах на парченца... ама ме беше срам да си призная одеве, сега видях какво си писала за мятането... Хайде да се преброим скандалджийките  Peace на въпроса ти - на 14 месеца - да ходи само само.

# 67
За свободата на мъжете ни - АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА, че ревността убива красотата в живота ни, както и че е безсмислено да се тровя аз самата.
Да й звъня на кокошкен ми е под достойнството - далеч съм от тази мисъл. Не знам дали бях споделила с вас, но на  НГ- банкет, когато бях бременна отидохме заедно със Саш, при което се паднах срещу нея. Беше болна, кисела, но не пропусна да помоли при наличието на куп мъже баш моя да й отвори безалкохолното, тогава й обърнаха внимание, че има отворени, тя "не беше забелязала". Гледаше ме изпитателно и накриво...моята интуиция нещо започна да работи, но си траех около месец и нещо, след което разбрах, че е въртиопашка и въпреки, че е омъжена с 2ма близнаци на по 6 години, вършеела яко в офиса, както и извън него - хотели, пътувания, стаи..... Значи интуицията ми бачка, въпреки дългогодишната ми връзкааа. Thinking
Вчера може да са звъняли цала вечер на колеги, които не са отишли да се майтапят по телефона с тях, но хич не ми стана приятно да звъни в 12 и нещо, когато е пределно ясно, че сме си легнали, както и че имаме бебе.
Сега, това си е незачитане на семейното ни положение, както и на правото ни на нощно спокойствие. Веселили са се, ок, пийнали са си, ок, но ако уважаваш някого, то ще се съобразиш с обстоятелствата.
Според мен тя не ме зачита като фактор от живота на колегата си и ще бере ядове ако я докопам някой ден и ме предизвика. Моята сила е в съссссскането, както и в забележките, не си падам по бурни сцени и крещене, както и шамари - там ме няма. Crossing Arms Обикновено врътвам гръб в леглото и спирам да говоря, но после се замислих, че без секс не ми се живее и вчера вместо обичайната тактика на ощипана скумрия, му теглих един секс, та му раздрънках пломбите! hahaha
Така че момичета, още месец кърмене, после и аз ще си излизам с Говорим си За Секс от Дир-а, те какви партита правят самооооо! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Муууа-ха-хааааааа! Joy Joy Joy

# 68
Чайче,не се коси.Явно тази жена не минава при мъжа ти.Поне според мен е така.А и в крйна сметка,той откъде да знае ,че ще му звънне тази пача newsm78?Добре ще  е да й напомни ,че има семейство,а най-вече и бебeце,което по това време спи(ако все пак неините деца не са спали по това време Thinking...Или може би тя незнае кога децата спят Thinking)Иначе тактиката със секса ми хареса Peace

# 69
И аz така мисля, Аги, тая не минава при мъжът ти, просто е невъzпитана, меко каzано  Mr. Green

Цвети, zа свободата не съм съвсем съгласна. Все пак като се женим не преставаме да сме индивидуи. Това не оzна4ава всеки да си гледа сам кефа, раzбира се, но не виждам ниЩо лоШо в това да се иzлиzа със стари приятели по мъжки или по женски от време на време. Не сме само съпруzи и родители  Peace  И ако zатваряШ един 4овек и го накараШ да си стои у дома, много бърzо Ще хване пътя..... 

Ани, ние с мъжът ми се скараме мнооого рядко, но когато се караме, ела да видиШ какво става. Последния път, лятото преди да zабременнея, строШихме лаптопа  Embarassed  Joy  И да видиШ после как сме се смяли  Joy  (фирмен лаптоп е, от фирмата платиха ремонта  Mr. Green )  Имаме само едно правило, никога да не си лягаме скарани  Peace

# 70
Аааа ,Татянче,не искам да кажа да го вържеш и да си живурка Naughty
Ние с мъжа ми примерно излизаме рядко(с коеот не се гордея),но ако той сега си ме остави вкъщи-примерно събота вечер- да си гледкам детето и и да се юрне на диско,със сигурност ще бъда засегната,обидена и бяснааааа!
Ако за двойката е нормално да излизат примерно 1 седмично по отделно-нищо против,но да те приемат като дом.прислуга и детегледачка #Cussing outЕй,туй не го тача!
Не ме разбирай погрешно  bouquet

# 71
  • София
Ей, Филипа, страшна си!  thumbsup

Ние още не седим самостоятелно; педито ми каза, докато не стане на 6 мес  да не го подпирам да седи.
Преди 1.5- 2 мес. бебо много се връткаше, после взе да не се кефи и от снощи почна пак + някакви комични опити да пълзи, ама нещо не му се получава.  newsm30 Явно всичко си е на моменти и при всичките деца е различно.

И ние се кърмим още, ама много малко, та не знам дали се броим.

А да питам, чували ли сте на някое лапе да са му излезли първо кътниците? Нашите венци отпред са още розовки, но отзад са подути, бели и се напипват подутинките на зъбите. Стори ми се, че долу в ляво дори ми забоцка нещо, ама може и да съм се заблудила, че малко невероятно ми изглежда  newsm78

# 72
Ето го моят сънчо
Тук сме като некоя Мадона от Да Винчи hahaha

# 73
Много е сладък Цвети, пу пу. А моята кокоШка днес не Ще да спи, пусти инат. Но пък иzяде 60гр пюре от моркови, напредваме бавно но славно  Mr. Green

Рина, много скъпо при вас, бре. Тук видях стол4ето в един магаzин zа 150?, но десените които имаха в нали4ност не ни харесаха и тъй като оЩе има време, не го вzехме. Та виж в немския ибей, 4е 184 паунда са доста пове4ко, няма смисъл. СегаШното ни стол4е съЩо е Бритакс (Рьомер) и сме много доволни, лесно се слага.

# 74
Хехехе,Татянче,ние ядем по 40тина грама newsm78.Като започне да се лигави и спираме с твърдото гориво.
А вчера му бях дала едно кубче червена и 1 зелена чушка и се оплескахме до мишничките в чушкино аки..Та от там съдя ,че разЛабват чушляците Joy

Общи условия

Активация на акаунт