"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 033
  • 428
  •   1
Отговори
# 405
Ох, не ги изпускайте от поглед, че белите много бързо стават!

smile3506 smile3506 мале аз както я оставям сама на дивана  ooooh! ,само си прося падане и хептен ще изкрейзам,честно  Tired

Днес взех на малката спално чувалче и не ми е спокойно,имам чувството ,че ще се смъкне навътре  Confused

Аз да се похваля имаме вече кожухче на любимата ми испанска фирма + шал,шапка и ръкавички пак на тази фирма,страхотни са  Grinning ,голяма кокона е така  Flutter

# 406
Дея, и моят човек имаше кристали в урината Rolling EyesУрати-също.Знам, че не е много хубаво, но педиатърката ме успокои, че не е тревожно, просто да го черпя с повече течности ThinkingДори бях пуснала тема в Здравословни, там също ме успокоиха.

# 407
Дея, и моят човек имаше кристали в урината Rolling EyesУрати-също.Знам, че не е много хубаво, но педиатърката ме успокои, че не е тревожно, просто да го черпя с повече течности ThinkingДори бях пуснала тема в Здравословни, там също ме успокоиха.

Thinking хм утре ще видя какво ще ми кажат и на мен по този въпрос,много ми е трудно с тези течности,изобщо не иска вода или сок м/у храненията или след тях,плюе мръщи се  Confused

Исках да ви покажа някой от продуктите на испанската фирма ,не само дрешки продават-много са готино
Ето едно легло за момиче
едно легло и за момче
това го искам в двора си  на къщата
това за стаята на малката е страхотно-ще има забавление,чак аз ще играя с нея  Mr. Green

# 408
Деичка, и ние спим в спално чувалче - много ни е удобно. Не се смъква надолу, ако е като нашето де. То е с ластик на кръста и с цип, без ръкави.

# 409
  • София
А, тя темичката продължавала, пък аз се разписах в другата... Embarassed
Хера къде е, та така ни е оставила да си пишем на воля  newsm78

# 410
  • Boston, MA
Честито на Стаската и Тонката! Голееееееееееми да пораснат!

Честито и на таткото на Дея-Мария и на лелята на Янче-Писанче!

Много  Hug и целувки за болните дечица, също и за падащите/летящите!

Разсмяхте ме със снимките на малчовците, айде и от нас две нови.

Помагам на татко да работи:

А пък мама ме разсмива:

# 411
Дея, и ние с течностите не сме много добре, пие само вода, сокове още не съм въвела, проблемът е, че връща храничка винаги след като пие ConfusedНо въпреки това ще трябва да бъда по-настоятелна с питиетата.

# 412
  • София
Четохте ли това :
Промени в имунизационния календар на Р.България
Министерството на здравеопазването направи промени в имунизационния календар на страната.От следващата година децата в България ще бъдат имунизирани с убита, вместо с жива ваксина срещу полиомиелит. В страните от Европейския съюз от 10 години се прилага само такава ваксина, защото при нея на практика няма странични ефекти, твърдят епидемиолозите във ведомството.Пречка за въвеждането й в България е била 5-6 пъти по-високата цена. Сега обаче необходимите средства са заложени в проектобюджета на здравното министерство за 2007 г. Предвижда се до 1-2 години децата да се имунизират с комбинирани ваксини срещу дифтерит, тетанус, коклюш и хепатит В. Те също са по-скъпи, но са по-удобни за употреба, защото с едно убождане се получава имунитет срещу няколко заболявания. От четири седмици на шест месеца ще се вдигне възрастта, до която се забранява използването на ваксини, които съдържат живачен консервант, допълниха експертите.

# 413
  • 2 етажа над тавана
Четохте ли това :
Промени в имунизационния календар на Р.България
Министерството на здравеопазването направи промени в имунизационния календар на страната.От следващата година децата в България ще бъдат имунизирани с убита, вместо с жива ваксина срещу полиомиелит. В страните от Европейския съюз от 10 години се прилага само такава ваксина, защото при нея на практика няма странични ефекти, твърдят епидемиолозите във ведомството.Пречка за въвеждането й в България е била 5-6 пъти по-високата цена. Сега обаче необходимите средства са заложени в проектобюджета на здравното министерство за 2007 г. Предвижда се до 1-2 години децата да се имунизират с комбинирани ваксини срещу дифтерит, тетанус, коклюш и хепатит В. Те също са по-скъпи, но са по-удобни за употреба, защото с едно убождане се получава имунитет срещу няколко заболявания. От четири седмици на шест месеца ще се вдигне възрастта, до която се забранява използването на ваксини, които съдържат живачен консервант, допълниха експертите.

Аз чух нещо такова, но беше с едното ухо и затова не съм споделила - мислех, че нещо пак не съм доразбрала. Mr. Green

# 414
# 415
Вени, много хубава информация, благодаря!  bouquet

# 416
  • Boston, MA
Благодаря на всички за информацията за домашните храни - ще видя дали ще се организирам този уикенд и ще докладвам.

# 417
Вени ние сме в горната граница в таблицата Mr. Green
Филип@ и Теди така връщаше  след водата, но опитай да му даваш вода като се събуди от сън хубаво да се напие тогава не връща пък и е жаден Peace
В чувалче сме и ние ама без ръкави и го завивам с одяло отгоре - супер е поне не си оголва краката шилцето Crazy
Дея давай някакъв чай - ние пием на Хип успокоителен/липов цвят+лайка/поне е сладичък може да и хареса и да пийва. Ако правилно разбирам, че не пие течности - ние соковете ги спряхме от доста време само вода или чай пие малкия.....

# 418
мама79, мерси за съвета, но обикновено когато се събуди от сън е време за хапване, та за това избягвам да го наливам с вода.После, когато мине примерно час, час и половина след храна и мога спокойно да му дам вода, тогава заспива Rolling EyesИ ей така се получава Confused

# 419

В чувалче сме и ние ама без ръкави и го завивам с одяло отгоре - супер е поне не си оголва краката шилцето Crazy
Дея давай някакъв чай - ние пием на Хип успокоителен/липов цвят+лайка/поне е сладичък може да и хареса и да пийва. Ако правилно разбирам, че не пие течности - ние соковете ги спряхме от доста време само вода или чай пие малкия.....

Виж чайче не съм пробвала ,може и да го хареса  Thinking ,а захар слагаш ли?

Абе браво на теб за кг-мите  Hug И аз исках поне да сваля до 67 ,но сега искам до 60  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт