🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 37 201
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
А прави ли ви впечатление какви количества продукти грабят? На мен - много и много лошо.
Всичко по 2 - олио, масло, мляко, захар... Сякаш няма да им трябват 1 или 3 порции най-много, а храна за цяла рота.
И готвят някакви огромни количество. Снощи Стилиян бъркаше сос половин тенджера, а сипа 3 лъжички!?

# 256
  • София
:
А прави ли ви впечатление какви количества продукти грабят? На мен - много и много лошо.
Всичко по 2 - олио, масло, мляко, захар... Сякаш няма да им трябват 1 или 3 порции най-много, а храна за цяла рота.
И готвят някакви огромни количество. Снощи Стилиян бъркаше сос половин тенджера, а сипа 3 лъжички!?
To останалото отиде върху него/ престилката му/:yum:

# 257
Винаги нови пакети отварят и всеки път по 2 масла с кравата - няма толкова отвратилно масло и 2 - 3 пъти в предаването ги показват двете отпред на плота и някой го разрязва.

# 258
  • София-Младост
Е чак пък отвратително...много си е добро маслото.
А и не смятам, че неизползваното се хвърля.
Иначе е ясно, че е реклама, да се взима по две...но по-добре така, отколкото да прекъсват по начесто и за 10 минути от другата реклама.

ПП Гледам супрешното предаване с Мая на гости...учудва меефакта, че майка им никога не им е говорила български. Затова и тя го говори толкоз трудно.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:45 от Ала-Бала

# 259
  • Sunshine state
Елена пък ми е една от най-неприятните участнички, та не е много за пример. И при нея хич не беше честно участието при положение, че готви в ресторанта на хотела им. 
Какво му е на маслото с кравата?

# 260
...
ПП Гледам супрешното предаване с Мая на гости...учудва меефакта, че майка им никога не им е говорила български. Затова и тя го говори толкоз трудно.
За съжаление е доста често срещано при българките в чужбина, омъжени за чужденец.

Какво му е на маслото с кравата? И ние обикновено това купуваме. Поне не смърди като нашите масла.

# 261
  • Sunshine state
То не е само при българките - шефът ми е германец, но и трите му деца не знаят и думичка немски. И двете му бивши жени са американки. И на мен ми стана чудно как така, ама ей на. 😆 Ама пък Мая сега живее в България.

# 262
  • София-Младост

птица
Моите наблюдения са други, обикновено всеки говори с децата на своя език, а всички помежду си говорят на англ. (примерно)
Но майка и е живяла 40 години там и е завършила нещо с арабски и явно от там, а и все пак говорим за Сирия...не е като да е в Европа.

# 263
Аз за вас не знам, но Александър готви добре ама ми е мега анти ..чисто визуално и като държание.
Искам Мария да спечели, от ден 1 я набелязах, за моя фаворит.

# 264
  • София-Младост
Мария е набелязана вече от мнооого хора да е печеливша....направо не знам как ще избухне народа, ако не спечели:))

# 265
# 266
  • Варна
Има нещо в Мария, заради което не мога да я харесам, иначе готви.
Алекс ми е тип Нела, такива хора не допускам до себе си.
Моя фаворит е Стилиян, дано успее.

# 267
Мария се показва като тип дружинната. Но според мен е много фокусирана и типаж, който не се захваща с нещо, ако няма да е изпипано и на макс. Затова изглежда сухарка и по-възрастна. Но реално състезание така се играе.

# 268
  • Испания
Това имах предвид в началото на сезона, като казах, че рекламите са твърде натрапчиви. Нямам против тях, обаче са зверски изкуствени, толкова ли нямат добри сценаристи да им измислят по-адекватно представяне?

А аз имам против. Като започна Токев да рецитира рекламата на олиото като чавдарче, което се е върнало от задача, която са му поставили в тимуровската команда, започна рязко да ми се повдига. Рекламата им се превръща в антиреклама. Никога не купувам нищо, което рекламират по ТВ.

Токев рецитира, Роу се лигави с Мартин, уж карайки му се... Не знам кой е от детската градина.

Кланица, а?

Цветелина за кой ли път спасява кожата!

Изтръпнах, докато ги гледах как рендосват лука.

Браво за бързината и прецизността на Алекс! Съжалявам, че Стилиян загуби за малко, не стига, че Цветелина го прецака.

Хареса ми елиминационната задача накрая.

Харесва ми презентацията на Стилиян. Самият той ми харесва. Искам Цветелина да отпадне от него.

Радвам се, че Мая си тръгна. Отдавна мястото ѝ не беше там.

# 269
На Мартин хапките изглеждат най-нескопосани.

Общи условия

Активация на акаунт