🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 146
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Е добре де, уреда за чупене на яйца как така не го знаят? Аз даже щях да си купувам преди години,но после реших, че не ми трябва.

# 691
  • Майничка
Мария направи веган ястие и десерт, гарнитурата гъби, за соса не съм сигурна и нещо по основното се моташе нещо. Мартин 30 минути се тутка да прави картофено пюре за дукеси.

# 692
  • София
Според мен трябва да  се поощрява приготвянето на свое тесто, а те се скъсаха да критикуват Цвети.

# 693
Безмислено беше на Цвети, маслено тесто не става бързо.

Е, не в последната минута ще мие купичка.........................

# 694
По- рано момичетата тук критикуваха Нела, аз я защитавах, моя грешка - напълно прави се оказаха . Преди мислех, че е просто несигурна, но от няколко епизода не спира да мрънка , когато се справя вири нос, когато се проваля винаги друг е виновен, а не тя. Стана ми изключително антипатична днес, освен, че ми изглежда  завистлива спрямо Мария и другите по-силни.

# 695
Е това с миенето на купичката беше за рекламата.
Абе какво става, този сезон само руски скучни(за мен) специалитети.

# 696
  • София
Аха, те броят последни секунди, Стилиян седнал да мие посуда... Joy Така боде очите това.

# 697
Какви са тия глупости, те чиниите им полуготови, но един мие  чинии с феери, друг бърше плот с Чисто, развиват се все нови ролки алуминиево фолио....

# 698
На Нела днес косата много ми харесва.

# 699
Искам Нела да си ходи. Антипатична ми е.
Косата и е чудна да, но са екстеншъни в плитката.

# 700
Те са го снимали отделно това с миенето сигурно заради тъпата реклама, изключително малоумно. Стилян не е такова камикадзе, че да прави това точно в последния момент мисля.🤣

# 701
Бях за Нела в началото, но вече е много махленско поведението й и това не ми допада изобщо.
Стилиян е добър готвач, но за да не го харесват останалите, сигурно като човек си има особености.

# 702
Хайде Цвети чао.

# 703
Май Нела ще си ходи.
А, Цвети.

# 704
  • София
От тази вечер бих се разделила и с тримата.

Общи условия

Активация на акаунт