🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 123
  • 775
  •   1
Отговори
# 765
Виждам, виждам, моята любимка Нела върви напред. Снощи не спечели правилно червения отбор, яденето им не ставаше на вид изобщо, ама на по симпатии така се гласува!

# 766
Хуморът на Нела е бургаски, за нашия край е разбираем, има и доза самоирония, което одобрявам😀
Уредът за яйца е голяма глупост, даже шеф Михалчев не се справи добре, изкриви яйцето за малко да не му се получи. Кое е трудното да чукнеш яйцето в остър ръб и с две движения да отделиш белтъка?
Този сезон няма изявен хоби готвач достоен да спечели, скучно и измъчено.
От миналите победителите и подгласниците все се напъват да разработват ресторанти и кетъринг  и все нещо не им се получава.Явно само любимо хоби и умения в кухнята не е достатъчно , трябва и нещо още, някаква лудост и нестандартност. Нещо като Божана. Тази мома изпъкна моментално в нейния сезон, даже Виктор Ангелов го каза, пък той си е ръб🤣 Харесла съм ѝ страницата  Мама Бо и то е лудост, партита, къде домашни, къде плажни, все нещо измисля, само с ресторантче  за спагети и дюнери с наградата не се получава, май.

# 767
Вие разбрахте ли, че новата икономическа министерША е миналогодишната участничка Линда Simple Smile

# 768
И какви точно са останалите?
Такива, че да не се водя по мнението им.

Нещо като Божана. Тази мома изпъкна моментално в нейния сезон, даже Виктор Ангелов го каза, пък той си е ръб🤣 Харесла съм ѝ страницата  Мама Бо и то е лудост, партита, къде домашни, къде плажни, все нещо измисля, само с ресторантче  за спагети и дюнери с наградата не се получава, май.
Ох, и на мен ми е любимка, беше си кулинарна магьосница, и все чакам някоя нова Божана да се появи, но.....
Може ли линк за страницата?

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 16:04 от Lemy

# 769
  • Испания
Вие разбрахте ли, че новата икономическа министерША е миналогодишната участничка Линда Simple Smile

А аз се чудех откъде ми е познато лицето на новия министър.

Снощи  тук пишеше кой е победител и как са подредени от 1во до 5то място. Синът ми каза, лесно се хаква и може да пише всеки каквото иска. Днес тази информация липсва . Аз все пак си направих "снимка" на екрана, за да видя при излъчването на финала дали е било вярно Simple Smile

Няма какво да се хаква. В "Уикипедия" може да пише всеки.

Заповядайте в новата тема!

# 770
Даа разбрах, нещо ми светна, като прочетох биографията на министъра на иконономиката, че е женен за канадка.
Браво на Линда, постарала се е да научи български, нещо, което не мога да кажа за шеф рускинята, дето правеше пельмены.

# 771
  • София
Ма на Кирил Петков ли му е жена???

# 772
  • Пловдив
Ма на Кирил Петков ли му е жена???
Дааа

# 773
  • София
Брейййййййййй Simple Smile

# 774
  • Испания
Скрит текст:

А аз се чудех откъде ми е познато лицето на новия министър.

Снощи  тук пишеше кой е победител и как са подредени от 1во до 5то място. Синът ми каза, лесно се хаква и може да пише всеки каквото иска. Днес тази информация липсва . Аз все пак си направих "снимка" на екрана, за да видя при излъчването на финала дали е било вярно Simple Smile

Няма какво да се хаква. В "Уикипедия" може да пише всеки.

Заповядайте в новата тема!

# 775
Срам - не срам, но не помня как изглеждаше. И тя ли беше някаква блогърКА/влогърКА? Върти ми се в главата, че беше хубавелка, но нищо по-конкретно.

Може ли в скрит текст тази информация, която е изчезнала?

Общи условия

Активация на акаунт