Big brother 3- 6 част

• 21 102
  • 508
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,знаете ли откъде мога да си сваля лайфа от понеделник?Със сълзи се смях!!!!

# 166
Както Мариола се изказа за него-ТЪП СЕЛСКИ БЕК.Ужасен е според мен,губят му се много повече от първите 7г. Не че го следя редовно,но това, което видях в тайната стая ме потресе.Тоя мухльо се прави на велик нещо,що не вземе да се огледа  #2gunfire.Изобщо няма да ми липсва.

# 167
  • София
Аз мисля, че ББ ще манипулира гласовете и ще изгони Дияна, защото ПанаИДИот им е нужен, за да повишава гледаемостта на предаването.

# 168
%]http://DMCA-removal-from-Google/download.php/54320/9d912lrg27j … scc/[BT.Data.BG]%

Момичета,знаете ли откъде мога да си сваля лайфа от понеделник?Със сълзи се смях!!!!

# 169
Аз пък си мисля, че Пацо ще излезе, а следващия път ще е Диана.....много ме дразнят и двамата  Sick.....

# 170
  • Пловдив
Аз мисля, че ако ББ манипулираше гласовете, миналата година никога нямаше да допуснат да изгонят Елена.
Може да съм наивна, но си мисля, че не се манипулират гласовете.

# 171
# 172
Не съм гласувала досега в издание на ББ, но с/у Лилянка ще гласувам. Като й видя чупките и се втрисам.  Crazy
Joy Joy Joy Много дразни , нали?
по-голяма позьорка не съм виждала,то не бяха чупки не бяха фасони ужас направо.ИБорислав направо не мога да го гледам откак се забърка с нея егати кухото същество,сестрите тъпи били ,а тя каква е

# 173

ето значи е време да излиза и да се захваща с нещо по полезно Whistling

# 174
  • София
Сега гледах колко пари са им останали от наградата и за какво са ги глобявали. Ако ББ глобяваше и за псувни, накрая и пари за семки няма да им останат. Впрочем, те и така няма да им останат с техните интриги като си разказват кой кого номинира. И накрая ще излезе че са седели само за сеира. smile3532

# 175
Сега гледах колко пари са им останали от наградата и за какво са ги глобявали. Ако ББ глобяваше и за псувни, накрая и пари за семки няма да им останат. Впрочем, те и така няма да им останат с техните интриги като си разказват кой кого номинира. И накрая ще излезе че са седели само за сеира. smile3532

Споко, ще им останат-под 250 хил. не могат да паднат,такъв е регламентът.

# 176
  • някъде ... тук ...
Тук пише, че наградата вече е 220 000лв.

# 177
ред е и на Вили да чуе патилата на Пеньо в тайната стая
както спял на столовете Панайот му дърпал единия стол през ноща, за да си прави упражненията
блъскал по радиатора с кухненски прибори
щом дошла психоложката да го види как е

Пеньо има ли право да разказва тези неща?

# 178
ред е и на Вили да чуе патилата на Пеньо в тайната стая
както спял на столовете Панайот му дърпал единия стол през ноща, за да си прави упражненията
блъскал по радиатора с кухненски прибори
щом дошла психоложката да го види как е

Пеньо има ли право да разказва тези неща?

А защо да няма?!

А онзи идиот- Панайот има ли право да издевателства над него?????  #2gunfire

# 179
някой чул ли е какво става в къщата?Спрели са живия канал и тече надпис, че излъчването е спряно заради извънредните събития в къщата???!!! Ей, тия хора да не  са се избили! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт