Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 716
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти, Маце ❤️
Пия по 1тб. от 500мг.

Май ще взема Глюкофаж. Иначе преди малко изпаднах в недоумение след коментар на репрото... нещо не ми се струват нормални препоръките му за щракането по график. Не мога да разбера защо да не се "обичаме" преди сряда, при положение, че О се очаква на 30ти и сме с нормозооспермия. Много голяма пауза ми се струва...нали уж трябва да са свежи войниците. Нещо се изнервям вече...ако имахме малко повече спестявания, щяхме да направим ин витро. 😔

# 166
  • София
Кактусче без да съм лекар, но моите резултати бяха сходни. Приемах 1500мг Метфогама. Сега пия Глюкофаж XR 500mg само вечер.

Слушай докторя сега!

# 167
Кактусче,имаш всички стиснати палци ♥️

# 168
Кактусче стискам палци и на краката да знаеш! 🍀🌹💖

# 169
Кактусче, силно стиснати палци!. Колко приемаш Метфогама ? 500мг ли? Какви са ти резултатите от ИР? Аз ти бях писала и преди,  вземи си Глюкофаж XR, много по щадящ е на корема и можеш и с по-малка доза да минеш.

Искам и тук да благодаря на denni82 че ме светна че слагат по-рано втора доза от ваксината и че се свърза даже и с ваксинационния център!. Та от днес съм с две дози чипирана и много щастлива Hug

И аз благодаря на denni82 за информацията!

Аз също успях да се свържа с медицинския център, където на мен ми я слагаха.
Казаха ми обаче, че те ще си спазват оригиналния план, та си оставам записана за втора доза в началото на юни.

Не разбирам защо няма общо национално решение по този въпрос, но каквото е - такова..

# 170
Здравейте момичета!
Успех на Кактусчето.
Аз отдавна не съм писала, ноо реших да мина да ви понаръся със синичко. От година го чакам тоя момент! 💙
Успех отново на всички момичета и нека щъркела навестява по-честичко темата!

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:29 от Азалия

# 171
  • София
Fayona на теб ти е рано още може би, моята дата беше 3ти май. Иначе и мен по телефона два пъти ме отрязаха, та добре че Дени им звънна, ама тя е към моя ваксинационен център. Трай сърце юнашко, до 2-3 седмици пак настоявай Simple Smile

# 172
Успех на момичетата с О, доста сте тези дни Flowers Four Leaf CloverSimple Smile
Фелиша, как си? Чакаме новини и от днешното изследване.

# 173
Кактусче стискаааам! Обнадеждено стискам палци на всичките си крайници, прекрасна! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 174
Кактусче, имаш стиснати палци и от мен.
Аз утре ще правя тест. Днес не посмях, а вчерашният беше категорично отрицателен. Надявам се и ми се иска да вярвам, че ще видя 2те черти. Стискайте палци

# 175
  • Замък сред облаците
Кактус, успех!
За въздържанието съм съгласна с репрото. Щом ще те гледа в сряда, ще ти каже според фоликула дали е най-удачно да почнете в сряда, четвъртък или петък със секса.  Няма смисъл да разреждате спермата щом го следите. Графиците за секса, които обсъждаме тук са основно около тестовете за овулация, където не ти е гаранция че ще хванеш О, но при фоликулометрия бих си съобразила с неговите препоръки.

# 176
Кактусче и Кременуша стискам ви палци Flowers Four Leaf Clover 🤞🤞
Азалия, благодаря за прашеца Blue Heart Ех, това синьо все така желано...Blue Heart

# 177
Уинтърче- много ти благодаря ❤️
И на кратко какво ми се случи. Седя си аз в магазина и влиза клиентка, уж да пита нещо. И започва да ми говори за кармата ми. Казвам, че не желая да ми гледа, а тя отвръща, че не била гледачка и само искала да ми каже нещо и си тръгвала. Накрая вика дай ми 44лв. за 4 злини, които вече премахнах по 11лв. Викам й, че нямам пари и питам защо не започна с това още в началото. А тя- Ами ако не ми дадеш, всичко ще се върне върху семейството и детето ти. Направо ми се приплака. Нищо не й дадох, но голямо шубе ме хвана.

# 178
Много ви благодаря, прекрасни момичета!!! ❤️❤️❤️
Толкова мило ми става, като видя подкрепата, която ми давате 🌞
Ще изчакам до сряда, да видим как е фоликулчето и после ще следвам инструкциите на репрото.
Кременушче, стискам ти палци да се похвалиш утре 🤞 Аз лично бих отишла на църква след такава случка 🍀

# 179
Кактус и от мен имаш стиснати палци .
Кременуша успех и на теб с теста и не се притеснявай и аз не бих дала пари ...не го мисли .
При мен няма нищо ново , НЕ чакам цикъл на 5ти .
Бях много обнадеждена след лапароскопиятя ,че бързо ще стане ...но за сега нямам успех .
Стиснати палчета и на всички останали .

Общи условия

Активация на акаунт