Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • London
Специално за вас, момичета ❤❤❤

# 151
  • София
Denni къде ги слагате на 28дни? Че мен от окръжна ме отсвириха за по-рано от 70я ден за Аз. Моята е следващия понеделник. CDC не препоръчва спиране на опити покрай ваксинация, ние не сме спирали нито на първата нито сега за втората.

Честит празник Цветенца!

# 152
Честита цветница момичета! Нека скоро има вълеж от положителни тестчета, които да донесат пухкави бебчета на финала! Flowers Cherry Blossom

# 153
Момичета, черпя ви виртуално Hug На всички други празнуващи пожелавам здраве и бебета! Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet

# 154
Честит празник, момичета! Бъдете здрави , пък другото ще се нареди рано или късно! ❤

Отчета от мен е отрицателен, един ден преди МЦ. Не се надявам на промяна.  Явно този месец няма да е моят! Успех на всички! 🌞

# 155
Маце ти ли ползваше тестове за О от ОЛХ? Или някой друг беше? Дали са точни? Този месец дадох 30 лв за тестове, но ако са точни китайчетата бих предпочела да заредя от тях за следващия, че ми излизат солидно по-евтини.

П.П. Продължавам да правя изостаналите, поне да ги изхарча. И това , ако не е мазохизъм. 😁

# 156
  • София
Хера като швейцарски часовник точни. Ето положителния, придружен със силни болки в яйчниците и обилна ЦС, 3 само направих този месец че забравих по-рано да ги почна но имах - /+/-

# 157
Честит празник на всички цветчета!
Минавам да се отчета набързо с първи ден на М. Утре-другиден влизам пак в графика с прегледи и стимулация. Дано май е нашия месец! Още играя за козирогче, ама януарско като мен ❤

# 158
+1 от мен за тестовете за овулация,  моите са от али експрес- one step.Поръчах 60 броя за нищо пари. Първите два месеца се озорих докато им хвана цаката, досега не бях се тествала. При мен показват вярно , доказано с фоликуметрия вече 2 месеца.

# 159
Мацето, да препитам и теб щом се следиш, макар сякаш вече го разбрах от темата за Ову. Вчера ранния следобед хванах пик на ЛХ, същевременно целия ден бях с леки болки в яйчника. Вечерта по добро стечение на обстоятелствата се пообичахме. И се предполага, (ако правилно съм разбрала) че вечерта или днес съм реално в О? Днес теста е с драстично по-светла черта. Преди мислех, че болките са в деня на О.

# 160
Честит празник на всички цветя Flowers Hibiscus Бъдете здрави и бременни Flowers Bouquet
Раули, съжалявам, че инсето е неуспешно, но ти пожелавам май месец да е вашият Flowers Four Leaf Clover
Билийвче, как си? Какво става с теб?
Make a wish,започнахте ли с опитите?
Моят тест от днес е отрицателен и малко след него ми дойде Cry Даже мислих да не правя тест, но....както и да е...ще ходя на преглед и продължаваме по гадния план, само да е успешно ще го изтърпя, моля се поне да е успешно Hands Pray
Желая много късмет на всички и чакам вълната от +++++ People Baby People Baby People Baby

# 161
Уинтърче разбира се, че ще е успешно! А това, което ще изтърпиш ще си заслужава, вярвам го! 🍀

Раули следващия път ще стане! ,🌹🌹💖

# 162
  • София
Мацето, да препитам и теб щом се следиш, макар сякаш вече го разбрах от темата за Ову. Вчера ранния следобед хванах пик на ЛХ, същевременно целия ден бях с леки болки в яйчника. Вечерта по добро стечение на обстоятелствата се пообичахме. И се предполага, (ако правилно съм разбрала) че вечерта или днес съм реално в О? Днес теста е с драстично по-светла черта. Преди мислех, че болките са в деня на О.

Да 24-36 часа след положителен тест настъпва овулация. Стискам палци!

# 163
Добро утро, момичета 🍀
Връщам се от преглед-ден 11, вдясно 1 ДФ 15мм, влявоооо 1 ДФ 16мм 😍😍😍 Моля ви,стиснете всички палци фоликулчето вляво да расте още 🤞🍀🤞
В сряда съм на преглед отново. Очаквайте ъпгрейд 😊 Много се притеснявам и се моля да порасне достатъчно и да се спука след 4ри дни. 🤞🍀❤️ Продължавам Инофолик комби-то, Метфогаммата, Неофолик Мета, ПремамаДуо само капсулите. Само не знам дали по 1тб. да продължавам метфогаммата или по 2тб. Много не се обръща внимание на ИР.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 09:58 от Kactus

# 164
  • София
Кактусче, силно стиснати палци!. Колко приемаш Метфогама ? 500мг ли? Какви са ти резултатите от ИР? Аз ти бях писала и преди,  вземи си Глюкофаж XR, много по щадящ е на корема и можеш и с по-малка доза да минеш.

Искам и тук да благодаря на denni82 че ме светна че слагат по-рано втора доза от ваксината и че се свърза даже и с ваксинационния център!. Та от днес съм с две дози чипирана и много щастлива Hug

Общи условия

Активация на акаунт