Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Честит Имен Ден на Манди и Марго, и на всички под прикритие!🌹🍀🌷
Честит да бъде този празник на всички! Нека ни донесе много слънце и радост ❤
Хайде време е за +++

# 136
Честит имен ден на всички цветя! Бъдете здрави,щастливи и всяка да види скоро двете чертички 🌺🤩

# 137
Честит празник на всички именички днес ❤️❤️❤️ Да сте живи и здрави, много щастливи и скоро мами/някои за втори/трети път 🍀🌷🍀

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 11:16 от Kactus

# 138
Честит имен ден на всички празнуващи. Днес е страхотен празник, нека донесе много здраве и късмет на всяка една тук! 🤗🍀🍀🍀 Надявам се това да е затишие преди буря от положителни тестове и скоро една по една всички да се похвалите 🙏
Kactus 🤗❤🍀
Winter, Believe, Make a wish губите се, но все пак съм ви стиснала силно палци да влезнете направо с хубавите новини! 🙏🍀

# 139
  • Замък сред облаците
Честит празник на именничките днес!

Аз се сдухах леко, но предполагам и ПМС има пръст в това. Отпуснах се напоследък откъм ядене, мисля да си стегна режима и да възобновя посещенията в йога студиото, ако след Великден случаите продължат да спадат. Но днес ще се донаплюскам и ще ударя една-две бири за отскок и утеха 😂 От утре броколи, батати, салати, плодове и т.н. (Не че нещо, ама трябва да доядем някои изостанали неща днес 🤣)

# 140
Честит празник, момичета! На имениците - да са здрави, щастливи и окрилени. Нека следващите дни донесат мечтаните две чертички на всички. Yellow Heart

# 141
Честит имен ден на всички с красиви имена на цветя! Бъдете здрави и благословени! 🍀🌷🍀🌹

# 142
Честит да е празникът на всички празнуващи! Нека всяка от нас скоро с разцъфнала усмивка да сподели тест с две черти!

# 143
Честит празник на празнуващите!Бъдете здрави,щастливи и цветни Heart

# 144
Честит празник, момичета! Бъдете много обичани и щастливи и по едно бебче на всяка!

# 145
Честит празник на всички цветенца! ❤️ Пожелавам на всички ни да видим много скоро ++ Flowers Hibiscus

# 146
Честит прaзник момичета и най-вече на именичките ни тук!
Нека празниците тази и следващата седмица ви донесат много щастливи новини!

Да кажа и аз. Не знам дали вктекса има нещо общо, но от 3 дни имам белтъкообразна слуз (от 14 ден на МЦ). Днес е 16-ти ден. Чак не мога да повярвам, че това е без естрофем, май много отдавна не ми се е случвало да я има без медикаментите. А ако ви покажа графиката, няма такова чудо невиждано... Чак приложението не знае на кои хора е 🙄 Май ще продължа поне до трансфера, който може и да се провали покрай майските празници.
След 3 месеца прием на Витекс имам същата белтъкообразна слуз, което значи, че Витекс действа. Преди това много рядко засичах овулация по ЦС. С Витекс забременях 1вия път съвсем успешно.

Аз се загубих, но ми беше много стресово тия дни. Постоянно научавам за някой починал от корона включително и близки роднини. Отделно ни поставиха в изолация от ущето, защото детето ми и още няколко деца са били в много близък контакт с болно дете. Интересно , че не изолираха целия клас, но това не се случва в България та може да има разлики.
Не стига, че стояхме на тръни 2 седмици дали някой няма да се разболее, ами за капак мъжа ми го заболя гърло и звъня на здравните, които го пратиха на тест. Естествено тестът беше отрицателен, но бая страх брахме. Много съм се наплашила напоследък с тоя корона вирус. Чувам от много места вече колко е гаден и какви последствия има за организма. Та, предвид тази ситуация, че бяхме контактни, спряхме опити и на мен ми е много, много гадно. В момента имам такава хубава овулация, ако съдя по ЦС, че ме хваща яд. Исках да ви питам само аз ли за момента се въздържам от опити заради епидемията ? Вие слагахте ли ваксина и ако не сте - как се справяте със страха от заразяване? Да си призная, до момента не ме беше страх и си правихме опити за бебе, но откакто починаха 2ма близки, а други лежаха по болници без да се знае ще оживеят ли, не ли ме хвана истински ужас. И за капак като ни затвориха в изолация съвсем. Сега в ущето на детето има огнище направо. Не смея и на уще да го пусна.

Аз бях писала по темата преди месец, но ще повторя заради въпросите ти.
Ние лично, а и вероятно повечето момичета в темата, не спираме с опитите заради пандемията.
ММ вече е и с двете дози на Модерна, той също го кара и вируса, когато беше 2-та вълна - средно тежко, 2 седмици антибиотик, но без болница мина.
Още няколко близки приятели и роднини го караха, един беше и в болница на кислород, но за щастие всички се закрепиха след това.
Аз съм с първа на АЗ и ще чакам да кажат какво да правим като стане време за втората.
На мен ще ми е по-спокойно, ако забременея след моята втора доза, което за момента се очаква да е в началото на юни, но вече 7 месеца пробваме за бебе, та не спираме опитите само заради това, че после и друго може да изникне.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 11:51 от Fayona

# 147
Fayona,  като човек на който му се налага да поработи поне 3 дни в месеца във ваксинационния център Stuck Out Tongue Winking Eye  Само да кажа ,че започнахме да правим втората доза на Астра след минали 28 дни,а не 10 седмици.

# 148
Fayona,  като човек на който му се налага да поработи поне 3 дни в месеца във ваксинационния център Stuck Out Tongue Winking Eye  Само да кажа ,че започнахме да правим втората доза на Астра след минали 28 дни,а не 10 седмици.

Това доста ме изненада, благодаря ти, че сподели!
Писах ти на лично съобщение, за да не разводнявам темата.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт