Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Маце има ефект Витекса. Миналия месец ми скъси цикъла с 3 дни,а бях го пила има няма 2 седмици, този месец с 4дни(вече 1 месец го пия)

Мдааааа аз чаках Неделята за тест, а ей сега преди час ми дойде...Наистина спирам, трябва ми почивка. Нищо няма да меря, нищо няма да правя, пращам ММ да заминава да си прави СГ, защото явно нещо има някъде и ще го търсим.Не може вече 1 година почти след аборта, и да не се получава.. Е*ати спермитата и яйцеклетките... Оф хем ми е тъжно, хем съм ядосана.. Знаете как е.
Айде чакам поне някоя от другите за 25.04 да покаже положителен резултат! Късмет момичета и стискам палци 🙏🍀

# 91
  • София
Мери, имунологични също направи ако не си.

# 92
Мери, не се натъжавай и ядосвай. Братовчедка ми опитваха 3години. Ходиха по всякакви доктори, изследвания, градове и всичко беше перфектно. И преди няколко дни ми се похвали най-после. 3 години по-късно.. Така че всичко ще бъде наред и ще се получи точно каквото си мечтаем! Да прегърнеш прекрасното си и пухесто бебе! Heart

# 93
Мери не се ядосвай и не се отчайвай. Нормално е , разбира се, но рано или късно ще се сбъдне мечтата ви! Прегръдки! 🍀

# 94
Всичко, което ми назначиха. Torch-профил,хормони,витамини, разширени за тромбофилия. Други не ми пуснаха, защото имам две бременности, макар и неуспешни. Втората беше мисед в 11 г.с.
Затова сега е една СГ на дневен ред. Ако там всичко е наред, ще пускаме още...явно е време за по-сериозни мерки.
Благодаря ви Хера Йоана❤️

# 95
Момичета, здравейте днес и от мен
Минах на преглед при АГ. Всичко изглежда нормално на пръв поглед. Прави ми колпоскопия и цитонамазка.
Изпрати ме на ендокринолог за изследване на други неща. В сряда ще ходя, пък да видим. Според нея изследванията на хормоните са окей и не вижда проблем в тях...
Иии това е от мен мисля.

# 96
Мери, много съжалявам 😔 не се ядосвай, надявам се скоро да намерите отговора за неуспехите. Дано да е нещо, което да може да се преодолее лесно и скоро да ни се похвалиш ❤️
Аз пък снощи, докато спя и си мятам ръцете във въздуха... нещо изпука и не съм мигнала от болки. Явно някакъв нерв съм прищипала. Не мога да правя определени движения с дясната ръка, а главата си не мога да я обърна надясно 😒 Писах на репрото и той ми каза, че мога само Милгамма да пия и да се мажа с Тендивал... Дано утре съм по-добре. Вълнувам се за прегледа в понеделник 🍀🤞🍀
Хубава вечер от мен! ❤️

# 97
Мери, много съжалявам 😔 не се ядосвай, надявам се скоро да намерите отговора за неуспехите. Дано да е нещо, което да може да се преодолее лесно и скоро да ни се похвалиш ❤️
Аз пък снощи, докато спя и си мятам ръцете във въздуха... нещо изпука и не съм мигнала от болки. Явно някакъв нерв съм прищипала. Не мога да правя определени движения с дясната ръка, а главата си не мога да я обърна надясно 😒 Писах на репрото и той ми каза, че мога само Милгамма да пия и да се мажа с Тендивал... Дано утре съм по-добре. Вълнувам се за прегледа в понеделник 🍀🤞🍀
Хубава вечер от мен! ❤️
И аз съм така от вчера. Снощи като легнах, че до сутринта в поза тип зяпнала тавана. Тази сутрин ММ ми помогна да стана. Плаках от болка. Сега пак ме боли, но не чак толкова ( поне мога да се търкулна и да стана сама). Болката се измести леко в десния крак. Ужас направо. И нали ще правя тест тези дни и не смея нищо да пия 😔

# 98
Кременушче, може нещо и от времето да е... не знам вече. Аз викам на ММ вечер да ми вързва ръцете да не ги мятам 🤣.. ама днес е нощна 😔 Дано бързо да ни мине 🍀🍀🍀 А от теб чакам добри новини тези дни 🤞
Оххх, много се ядосвам, защото снощи забравих да пия Кломифена и го пих днес към 15ч. Утре ще изпия последната таблетка пак към 15ч. Дано да образувам фоликулчета от правилната страна 🍀🤞🍀 пия и бромокриптин, метфогамма, неофолик мета, оксибио и инофолик комби... сега и милгамма 😅 От днес започнах и омега 3...Ужас.....

# 99
На мен след кюретажа ми се измести овуто на 14-16 ден. Иначе 2те ми забременявания са след секс на 10-11 ден, ама овуто ми беше ранно. Сега вече в нищо не съм сигурна 🙄 дори ми се струва, че цикъла ми се скъси - обичайно продължава 7 дни, а предния беше само 5. Може и аз твърде много да се вглеждам, не знам. Вчера пък ми се появиха пъпки по никое време на цикъла.
При нас нищо ново, действаме си, другата седмица и двамата сме рожденници и заминаваме на почивка преди Великден, който тази година съвпада с моя рд.

# 100
Да кажа и аз. Не знам дали витекса има нещо общо, но от 3 дни имам белтъкообразна слуз (от 14 ден на МЦ). Днес е 16-ти ден. Чак не мога да повярвам, че това е без естрофем, май много отдавна не ми се е случвало да я има без медикаментите. А ако ви покажа графиката, няма такова чудо невиждано... Чак приложението не знае на кои хора е 🙄 Май ще продължа поне до трансфера, който може и да се провали покрай майските празници.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:58 от Mandaria

# 101
Да кажа и аз. Не знам дали вктекса има нещо общо, но от 3 дни имам белтъкообразна слуз (от 14 ден на МЦ). Днес е 16-ти ден. Чак не мога да повярвам, че това е без естрофем, май много отдавна не ми се е случвало да я има без медикаментите. А ако ви покажа графиката, няма такова чудо невиждано... Чак приложението не знае на кои хора е 🙄 Май ще продължа поне до трансфера, който може и да се провали покрай майските празници.
След 3 месеца прием на Витекс имам същата белтъкообразна слуз, което значи, че Витекс действа. Преди това много рядко засичах овулация по ЦС. С Витекс забременях 1вия път съвсем успешно.

Аз се загубих, но ми беше много стресово тия дни. Постоянно научавам за някой починал от корона включително и близки роднини. Отделно ни поставиха в изолация от ущето, защото детето ми и още няколко деца са били в много близък контакт с болно дете. Интересно , че не изолираха целия клас, но това не се случва в България та може да има разлики.
Не стига, че стояхме на тръни 2 седмици дали някой няма да се разболее, ами за капак мъжа ми го заболя гърло и звъня на здравните, които го пратиха на тест. Естествено тестът беше отрицателен, но бая страх брахме. Много съм се наплашила напоследък с тоя корона вирус. Чувам от много места вече колко е гаден и какви последствия има за организма. Та, предвид тази ситуация, че бяхме контактни, спряхме опити и на мен ми е много, много гадно. В момента имам такава хубава овулация, ако съдя по ЦС, че ме хваща яд. Исках да ви питам само аз ли за момента се въздържам от опити заради епидемията ? Вие слагахте ли ваксина и ако не сте - как се справяте със страха от заразяване? Да си призная, до момента не ме беше страх и си правихме опити за бебе, но откакто починаха 2ма близки, а други лежаха по болници без да се знае ще оживеят ли, не ли ме хвана истински ужас. И за капак като ни затвориха в изолация съвсем. Сега в ущето на детето има огнище направо. Не смея и на уще да го пусна.

# 102
Да се запиша овреме, че съм изтървала пак 7 стр. и се чудя що няма нови отговори. Имах 3 стари О лентички и май стигнах до извода, че ще си ги правя, вероятно и нови ще взема за ориентация. Някак ми е любопитно и интересно все още с тях. Очаквах ранна О, често ми се редуват къс и дълъг МЦ, обаче днес 12 ден - нямам, но започна да нараства от вчера. Сега и усещам леко "правилния" яйчник, може и да повторя в ляво О, което би било добре дошло за мен. Подозирам ще е в неделя. Мъжът реших, да не го информирам нито за дати, нито за възможности, ама тихичко се надявам да му подкладя мерака тази вечер, че седмицата беше тежко работна и не сме се пипнали дори. Много удобно О да се пада уикендно, че понякога хич нямаме батерии през делнични дни Grinning
Елиза, да ти кажа смущаваше ме пандемията до момента, в който се заговорихме за бебе и ми щракна, че с/ без пандемия съм готова. Тя може и с години да се точи или да настане някоя нова...

# 103
  • Замък сред облаците
Мрън. 11 ден след О, чхг лентичката е категорично отрицателна (25 чувствителност). Миналият път хванах Б на 12 ден след О и пусках веднага кръвен, който показа 54 mlUL, та сега се надявах ако е станало да я хвана още днес, но може би се престаравам в надеждите.

Edit: прицапа ми и розово, така че до 2-3 дни ще тръгне М. Не е бил това нашия месец, независимо от сънищата ми. Ще взема да си пусна женски хормони на 3 ден, дано само не се падне Разпети петък.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 08:48 от AAndreeva

# 104
  • София
Определено от Витекса и при мен се увеличи ЦС, доволна съм за сега от приема му, само да не беше апетита толкова засилен, но успявам да го потуша.

Eliza ние и двамата с мм си сложихме ваксина.

Андреева раничко е още, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт