Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Както обещах, идвам да ви наръся хубаво с двоен розов 34 седмичен, общо почти 4.5кг, много шаващ прашец докато все още мога, че не се знае още колко ни остава Sparkling Heart Sparkling Heart
Нека всички тестчета покажат по две чертички и скоро да завалят съобщения за бебета!
Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Стиснати палци, AAndreeva! Надявам се пак да влезеш в редиците и всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover
Манди, стиснати палци за успешен трансфер и януарско бебче/та и при теб! Flowers Hibiscus
Мери, дано скоро се открие причината и да е нещо малко и лесно отстранимо!
Уинтърче, кураж Two Hearts

На мен Витекса ми разказа играта и го спрях преди второто инвитро. Имах някакви обриви и неразположения. Беше неочаквано и странно. Затова пък МВИ ми помогна.

# 106
Ооо ДЖеси минавам под прашеца, давай хвърляй още по мен. Мечта са ми 2 бебета 🥳🥳🥳
Искам купона да е пълен 🤣
И аз с 2 3 дни закъснение, тест от сряда отрицателен и чакам с нетърпение цикъл и да ме почва новият доктор. Ама като всеки път когато го чакам с нетърпение, той не идвааа. 🤣

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 09:37 от yoanna789

# 107
Еха двоен прашец 💖💗
Големи благодарности!
Да стоят на топло малките принцеси!
Хайде момичета,  някой с +

# 108
Ооо, аз също грабя с пълни шепи от двойния розов прашец 💕
Нека малките принцеси да стоят на топло до термин. Стискам палци на всички в процедури и чакащите датата за тестче, както и на щракащите. Та във връзка с последното...репрото ни каза да щракаме последно на 23ти и на 27ми да му пратя снимка на яйчниците....после се разбрахме да е на 26ти(11ти ден от МЦ), но ние щракахме последно на 21ви, нямахме време тези дни. Струва ми се прекалено голяма пауза, не смея да го питам честно казано, но май ще щракаме днес и на 26ти ще чакаме инструкции. Аз имам леки болки и известна тежест ниско долу, вляво 🍀🤞 Дано да е от нарастващите фоликулчета, а не от червата 😅 тааа, вие какво мислите за щракането днес? Нали 4тия ден на прием го пропуснах, та пих Кломифена със близо 19 часа закъснение. Последната таблетка ще я изпия днес следобед. (първите 3 дни го пих в 20ч.) Малко глупаво ми звучат въпросите, но доста се вълнувам 😁
Ъпгрейд, писах на репрото и ни даде зелена светлина за днес 🍀

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 09:12 от Kactus

# 109
И аз съм стиснала палчета за всички момичета. Heartbeat
Аз да си измрънкам - от 2 дни нещо съм хормонална бомба, плача и нервнича от нищото. От години не ми се е случвало такова нещо, преди ме мъчеше по време на ПМС и буквално от всичко можех да плача, но сега нямам обичайните симптоми на ПМС, само съм ревливо, досадно чудо, супер олигофренски се чувствам. Дано не е признак, че хормоналният баланс е заминал, че тъкмо се зарадвах, че овладях болките в гърдите и другите чудеса. Close

# 110
Джеси, много се радвам за теб. ❤️❤️❤️
И аз искам двоен прашец. Много се надявахме и двата пъти, че ще имаме близнаци. В моя род и по майчина, и по бащина линия имаме по няколко двойки близнаци, така че поне генетичната предопредоленост е налице. 😁✌️ Пък нали след 35г шансът за близнаци се увеличава.

# 111
Джеси с двете риткащи принцеси, мушвам се под прашеца! И нека покротуват още малко, добре им е при мама, до сърцето, да го гледат отвътре ❤️❤️❤️ Важното е, че сте добре и тричките!

# 112
  • София
Кактусче и ти като мен много разсеяна тоя месец Joy и аз хапчета забравям, тестове забравих да правя, правя и ги зарязвам сещам се след няколко часа да ги погледна, виж за щракане няма умора, винаги се намира време, сутрин, вечер
Grinning

Айй само близнаци не! И ние имаме много в родата, даже с малкия като забременях две яйчица се бяха спукали, ама се моля да не са близнаци, че с моята некомпетентена шийка е страшно.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 11:16 от Мацето

# 113
При мен е още рано, но въпреки всичко реших да направя един тест за спорта 😄 Еми самотна си е чертичката ...

# 114
Кактусче все пак си държа палците стиснати да знаеш! 🍀

Джеси мушвам се под прашеца и пожелавам да постоят още принцеските в коремчето на мама! 🍀💖🍀

Наскоро позната роди близнаци, първото ѝ е набор с моята дъщеря и тъкмо това коментирахме с ММ, той иска близнаци, докато аз си искам още едничко, но пък каквото дойде в крайна сметка, само да идва вече. Аз си чакам при АГ за преглед да видим ще има ли О, няма ли да има. Тестовете за О до момента са отрицателни, макар че вчерашния вървеше вече към положителен , имах и ЦС и подозирам, че ако има О ще е днес или утре. Ще ъпгрейдна след прегледа.

Торина съвсем нормално е да има и такива периоди, миличка. И не е задължително да са свързани с хормони. Аз бях така в началото на опитите, непрекъснато ми се сменяше настроението - ту рев, ту смях, ту нерви. Премина ми. ☺️

Кременуша нищо не се знае, както сама казваш още е рано.

# 115
Джеси, минавам под прашеца с много надежда, в момента ми трябва всяка прашинка вяра за добър изход Heart Доста съм депресирана  и не ми се получава положителното мислене.
Пазете си нервите момичета, че и след положителния тест ни трябват.
Успех на всички и чакам много положителни тестове тези дни!

# 116
Благодаря ти, Хера ❤️ И моите са стиснати за теб, за всички ❤️❤️💕 Само +++ тестчета, тупкащи сърчица и здрави бебчета на термин🍀🤞🍀
Маце, може пък точно тази разсеяност да завърши с + тестчета 😃🤞🍀❤️
Маргиии, изпращам ти много положителна енергия ❤️ Очаквам следващото ти включване да е с добри новини 🍀
Кременушче, има надежда, дано след 2-3 дни да се покаже още една чертичка 🤞
Торина, не се притеснявай, всички минаваме през кълбо от емоции. Задръж само положителните 🌷То и аз последните 2 седмици бях постоянно в ПМС 🤣 но сега малко се успокоих и се настроих положително ❤️❤️❤️

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 12:32 от Kactus

# 117
Благодаря ви, момичета, то е ясно, че в такъв период емоциите преливат, просто се усещам неприятна за околните, колкото и да се настройвам, че предстоят (топли) и хубави дни, емоции, и преживявания. Но може би си е сбор от всички фактори, просто е нетипично да съм чак такова мрънкало. Grin

# 118
Здравейте, мацките Stuck Out Tongue Winking Eye И от мен имате стиснати палци всииички Hug Flowers Four Leaf Clover Въргалям се смело в прашеца Hug Въпреки че имам някакво чувствто, че един ден момче ще имам Grinning
Аз напоследък съм супер нервна. Чак на моменти се дразня на себе си, че се дразня Grinning И забравям думи, искам да кажа нещо, започвам и не мога да се изкажа- бяло петно. Съвсем изкукуригах. Да ни разпуснат малко с тея мерки, че да излизам и да се срещна с хора Grin Мен този месец за пръв път след Ову имам две седмици, а не 10 дни и не ме болят цицкитеееее, от което съм доста доволна. Пък, каквото сабя покаже. Нашите ще идват на гости началото на май и гледам да се разсейвам и вълнувам за това повече Purple Heart
Вие какви планове имате за празника? Flowers Four Leaf Clover

# 119
Ние ще се събираме с родата у нас, пълна къща за няколко дни, това ме прави най-щастлива.

Аз ще помрънкам за съжаление, на 18 ден от Ц се видя ясно, че не е имало овулация и няма да има. Има един фоликул 13 ММ, така че този месец няма да е нашия за мое огромно съжаление, такава надежда имах. Другия месец ще направим стимулация с фемара, така че ще чакам с нетърпение да ми дойде и така.

Общи условия

Активация на акаунт